Jump to content

accidentul meu...E46 vs Dacia, Papuc :D

hornetb

Recommended Posts

Salutare, iata ca a trecut un an si cateva luni bune de cand a avut loc accidentul, dar, nu stiu de ce, nu l-am pus pe site, pe forum (iar daca l-am pus si n-am vazut, desi m-am uitat in posturi mult mai vechi si n-am vazut, imi cer scuze :twoup: ) ...asa c-am zis sa-l pun acum...

Scriam intr-un post mai vechi, de prezentare a "noii" masini ..."ca fosta a fost distrusa intr-un accident ...a intrat un bou cu un papuc in mine, o data in viata am mers si eu incet si a intrat ala in mine...

Cu fosta masina am facut 30 000 km in 7 luni si faceam Buc-Sev , 330km in 3 ore de obicei.

Si nu era o data sa patesc ceva (din cauza mea, adaug acum:) )...si-acum...era pe 26 aprilie, eram acasa de Paste...langa Severin, unu` cu un papuc depasea ca bezmeticu` o coloana de vreo 5...6 masini, in spatele unuia cu un Mercedes. Nici boul ala cu Mercedesu` n-avea timp sa intre in coloana, am franat sa-l las sa intre si asta cu papucu`...desi eu am tras dreapta sa-l evit, a tras prostu` stanga in loc sa traga dreapta si a intrat frontal in mine pe contrasens...pe partea mea, chiar iesisem putin de pe drum...

Ma rog, mai multe detalii le mai dau pe parcurs...daca are cineva intrebari, altfel n-are rost sa va plictisesc prea mult...

Aveti aici niste poze cu fosta mea "iubita". Am prezentat masina si aici pe site mai demult, cand am cumparat-o, prin octombrie 2008...unii dintre voi ma stiu sau o stiu...altii nu.

Asta era masina inainte de a intra ala in mine :

http://hornet.evonet.ro/poze/MYexBMW/inainte/

in mare...era un 320d 2004, trapa, jante frumusele...zic eu...noi le-am luat de acolo din Germania, pe 16, Borbet...masina avea piele crem, era deosebita...in felul ei, ca fiecare BMW de altfel

Aici sunt poze de la locul accidentului...si cum arata masina dupa accident :

http://hornet.evonet.ro/poze/MYexBMW/atunci%20si%20dupa/

Si aici stirea...difuzata pe postul local de televiziune...cauzele accidentului va sunt prezentate, ca sa vedeti ca n-a fost vina mea :

http://hornet.evonet.ro/stire/

Asa...asta cu fosta masina. Era fabricatie a 7-a 2004 ...am luat-o in octombrie 2008 din Germania...170 000 km...a "decedat" pe 26 aprilie 2009 ...la 200 000 km aproximativ

Ma rog...a luat-o altu` (a cumparat-o) , un tip din Buc...si intre timp a readus-o la viata, da` n-am vazut-o inca."

Cam asta e...povestea mea :)

Urat accident .

Daca a-ti fi purtat centura alta ar fi fost povestea .

Accidentu`...uratzel, da :twoup:

N-am purtat centura c-am zis ca am iesit la o plimbare...mai eram cu o domnisoara...am zis ca nu merg tare...si n-am mers... (ma rog, stiu...unii vor zice acum ca centura trebuie purtata tot timpul...etc si cred ca au dreptate...dar asta e...greseala mea :) ) ...

Pentru mine n-a fost urat rau...adica doar m-am lovit putin la cap si m-am julit fff putin...c-am spart parbrizul cu capul, dupa cum se vede in poze :)

Si mi-am sucit putin piciorul...dar n-a fost luxat, rupt sau ceva...

Seara m-am dus la nunta, insa abia a doua sau a 3-a zi m-au apucat durerile "interne", ma dureau toti muschii si am avut temperatura...etc...cateva zile am stat in casa:)

Pentru domnisoara din dreapta mea a fost mai nasol, din pacate...partea buna a fost ca am tinut-o cu mana si n-a dat cu capul in parbriz...partea rea ca si-a rupt piciorul...si-a durat mult vindecarea ei...etc...

Iar aia din papuc...pe ala din dreapta l-a scos descarcerarea...iar soferu` era relativ ok...iar la spital era mai rau soferul si mai bine cel din dreapta...oricum nu mai stiau de ei, ma intrebau ce s-a intamplat...au stat vreo doua saptamani in spital parca...traumatisme cranio-cerebrale...etc...

Foarte naspa accident .

Apropo de centura, sunt cazuri in care poate ajuta si cazuri in care nu .

Bine ca n'ai patit nimic.

Eh...a fost uratzel, nu neaparat foarte naspa :twoup:

Cu siguranta ca sunt cazuri in care centura nu numai ca nu te poate ajuta...ba chiar poate o sa mori mai repede datorita ei...sau cu ajutorul ei, DAR, cu siguranta si ca aceste cazuri sunt mult mult mai rare decat acele cazuri in care centura de siguranta te ajuta...adica...cel putin in acest caz, daca si eu si d-soara am fi avut centurile puse...n-am fi patit ABSOLUT NIMIC NICIUNUL...dar...din pacate, din ignoranta...poate si din putina prostie...nu le-am avut...

Bine ca n-am patit nimic eu, pacat de fata...ca s-a chinuit putin cu piciorul...

Eu nu folosesc centura niciodata ! Sunt putin inconstient dar ma deranjeaza si nu o pun.

O mai folosesc cateodata ca sa nu ma opreasca politia pe motivul centurii si sa ma intrebe de alte lucruri care nu's Ok.

Foarte rau faci...eu o folosesc in 99 % din cazuri cand merg in afara localitatii...intre doua orase, Buc-Sev sa zicem...

Foarte rar cand ies doar putin in afara Severinului...asta cand sunt acasa acolo... - rau fac ...ca uite ce-am patit :twoup:

Mai deloc in oras...cel putin pe fosta masina, asta din accident...

De cand cu noua masina...ma cam dispera zgomotul ala de la centura de cele mai multe ori...plus ca nu prea mai am pofta sa raman dator la politistul X sau Y...desi pentru centura nu prea sun niciodata...ca vorba unuia de m-a oprit intr-o seara pe la Unirii ..."domne, eu va dau 2 puncte pentru centura, nici nu mai sunati pe nimeni, nu mai faceti nici contestatie...e bine ? " ..." e bine " ...ce sa-i mai zici, baiat ca lumea :) Nah...bun...il inteleg pe asta c-a vrut sa ma amendeze noaptea pentru centura...dar ma dispera daca te intreaba ziua de ea...in Bucuresti...dar fff rar mi s-a intamplat asta :)

Noaptea e culmea sa intrebe de centura ! Cum dumnezeu vede el ca ai sau nu centura ? !

Eu o pun pe dupa scaun si termin treba :twoup:

Se vede...daca zona-i mai iluminata...etc...

N-as prea pune-o pe dupa scaun...nu stiu de ce...dar am zis c-o sa iau niste de alea de pus acolo in loc de aia de la centura...nu stiu cum le zice, intelegeti voi :)

Daca ai si folie nu vede nimic . Eu am patit-o intr-o noapte pe la 2 sa ma opreasaca si sa bage motivul centurii. Eram 4 in masina si am zis toti ca am avut centura dar am scos-o imediat ce am tras pe dreapta !! S-a uitat la noi ca la turc si a continuat cu altceva , a renuntat :twoup: