Jump to content

Vand Bmw USB Stick 8GB - in forma de cheie.

Recommended Posts

Hmmm...inainte sa vorbesti ar trebui sa spui exact ce inseamna la tine sub 150 lei? 2 lei? 10?

Iti spun eu cat costa la "orice reprezentanta"...156 Ron...

.....si in plus "orice reprezentanta" nu trimite acasa produsul in banii astia.... Asa cum am scris livrarea este gratuita in toata tara...

pai nu poti sa il iei de la orice reprezentanta pe loc?

ba da, cu conditia sa il aiba pe stoc.

pretul e ok, chiar daca e mai scump decat la reprezentanta.

in germania il gasisem la 22E, mara mocofan am foct ca nu l-am luat, era le promotie...

la noi l-am vazut cel mai iaftin aproape de 150 lei la filaret in bucuresti

Mai am un pliant dintr-ala de la Automobile Bavaria din iarna 2009/2010 de cand am fost la ei si era la 140 lei, acum nu stiu cat o fi.

Sa vinzi mai scump ca reprezentanta e o chestie tre' sa recunosc...

eu cred ca nu sti ce vorbesti! dar vorbesti ca sa te afli in treaba! nu vand mai scump ca la reprezentanta...la filaret produsul costa astazi 156 RON... nu acu un an sau in iarna...astazi = 156 Ron daca nu esti convins te rog sa suni si sa intrebi. In pretul cerut de 160 Ron este inclusa si livrarea in toata tara ...care in mod normal costa cel putin 10 lei.

deci pana la urma? este mai scump decat la reprezentanta sau nu? reprezentanta ofera acest serviciu de livrare la domiciliu ...sau trebuie sa te deplasezi tu frumos la reprezentanta?

Sunt multi (de pe forum) care vand piese uneori mai scumpe decat la reprezentanta.

Pana la urma asta e pretul cerut de el,cui nu ii convine nu cumpara...

Mai am un pliant dintr-ala de la Automobile Bavaria din iarna 2009/2010 de cand am fost la ei si era la 140 lei, acum nu stiu cat o fi.

eu cred ca nu sti ce vorbesti! dar vorbesti ca sa te afli in treaba! nu vand mai scump ca la reprezentanta...la filaret produsul costa astazi 156 RON... nu acu un an sau in iarna...astazi = 156 Ron daca nu esti convins te rog sa suni si sa intrebi. In pretul cerut de 160 Ron este inclusa si livrarea in toata tara ...care in mod normal costa cel putin 10 lei.

deci pana la urma? este mai scump decat la reprezentanta sau nu? reprezentanta ofera acest serviciu de livrare la domiciliu ...sau trebuie sa te deplasezi tu frumos la reprezentanta?

E aproape la fel, adica -6 RON daca punem transport, daca nu esti mai scump cu 4 RON decat pretul de reprezentanta. Pe de alta parte Filaret ca orice reprezentanta BMW iti ofera garantie, ca la orice piesa. Tu ce oferi? Cuvantul de pionier? Sau faptul ca e BMW nu il face sa se poata strica ca orice alt USB stick?

Normal ca emit factura...si beneficiaza de garantie 1 an...Emit factura pentru toate produsele pe care le vand...!!! Nu inteleg dc atata carcota...eu zic ca e mai avantajos avand in vedere ca produsul iti vine acasa fara sa mai cheltui bani si timp in trafic sa iti iei un stick daca il doresti...

Tu nu stii sa citesti? Ca de scris m-am lamurit.

P.S. Inainte sa raspunzi ia o gura de aer.

post-28217-1279721091_thumb.jpg

Tu nu stii sa citesti? Ca de scris m-am lamurit.

P.S. Inainte sa raspunzi ia o gura de aer.

ala era pretul din iarna , acum a crescut si tva si e si alt curs valutar . Verifica pretul telefonic la reprezentanta dupa part no . Si eu am luat breloc seria 3 cu 98 ron si acum e 110

Pai si eu ce am zis? :) Nu am zis ca in IARNA era pretul asta?

Initial chiar am vrut sa-l intreb daca mai are pe stoc si cat mai lasa la pret, ma gandeam ca o fi luat mai multe de afara. Nici nu stiam ca se gasesc la dealeri si printr-o intamplare am recitit pliantul respectiv. Asa o fi, 156 lei acum(poate nu la toti dealerii e acelasi pret, nu e peste tot AB), dar daca el vinde mai scumpa ca reprezentata, atunci care-i schema?

Cui ii e lene sa mearga la reprezentanta, (dar ii convine sa mearga si sa stea la coada la posta :twoup: ) poate sa ia linistit, recomand cu incredere!

Cui ii e lene sa mearga la reprezentanta, (dar ii convine sa mearga si sa stea la coada la posta :twoup: ) poate sa ia linistit, recomand cu incredere!

Masina mea consuma 17 % , daca ma duc pana la Ab sa cumpar mai adaug 30 ron la costul stickului . Pana la posta merg pe jos . Acum ai inteles despre ce vb Cookin ?

Am ramas fara cuvinte! :twoup: :) :)

Nu mai zic nimic ca nu are sens...o singura precizare nu e vb de nici o posta e vorba de curierat rapid (urgent curier) care vine acasa, la usa...

Adrian M - OH MY GA!!!!

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Daca in perioada in care anuntul este inchis pentru nerespectarea regulamentului userul posteaza un alt anunt similar, ambele anunturi vor fi sterse fara avertisment si nu va mai fi permis un alt anunt similar. Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.