Jump to content

Parere E36 kit M


Nate

Recommended Posts

Salutare , doresc sa cumpar urmatoarea masina :

 

E36 318i an 1993 , klm 186350 klm intrata in tara 2008 , din care 10,300 facuti in ro sambetele si duminicile . Dotari : clima , trapa nu , geamuri el nu , oblinzi el model M china , Kit M bara fata spate , eleron luneta , bad boy look facut frumos , stopuri + far tuning , jante 17 spate : 245/45/17 fata 235/40/17 , suspensi sport H&R reglabile ( asta trebe sa verific ca e joasa de fara rau de tot , si as vrea so ridic putin ) si cam atat , restu se vede in poza .

 

Trebe reparat la ea : Clima nu merge numa pe pozitia 4 ( am inteles ca sunt ceva sigurante sub torpedou la pasager si deacolo e buba ..... )

Retapitat tot interioru ( scaunele si bancheta sunt jalnice . ( i-mi da 2 scaune in stare perfecta )

Bateria e cam varza

langa bricheta lipsesc 2 plastice dealea mici , cred ca nu sunt scumpe ?????? ...

Cred ca ambreajul e dus ..... prinde sus de tot , si merge usor usor, ( sau poate nus eu obisnuit ? )

La motor filtru aer sport , trebe schimbat cu cel original + cv toba sport are , si aia trebe schimbata cu ceva mai silentios

 

In rest masina mare ok , merge si arata bine zic eu

 

 

Intrebarea mea e , cat costa sa fac clima ? si mai ales ambreajul , cat mar costa unu bun , cv ceramic . Un filtru original de e36 , si eventual schimbata distributia cat costa + ulei si filtru ( sa-mi recomandati ce ulei e cel mai bun pt un 318i cu 186 mi klm . Cam atat

 

Poze : http://img835.imageshack.us/img835/1088/img0706z.jpg

 

http://img838.imageshack.us/i/img0707.jpg/

 

http://img843.imageshack.us/i/img0708om.jpg/

 

Pret: 2400 e

 

Merita ? sau nu ....... Astept pareri ms

Link to comment
Share on other sites

Omu iti spun din propria experienta cam aceleasi probleme aveam cand am loat masina mea , e asemanatoare ca a ta doar ca are mai multe chestii electrice , nu te grabi ea este frumoasa vorbeste cu baieti de pe forum sa iti recomande iei o masina asa a fost si la mine si dupa 1 luna a inceput tot sa cada de pe masina mai bine ai rabdare nu te repezi sa o cumperi ca dupaia ai sa regreti ca mine iti spun lucrurile astea ca la fratele meu...
Link to comment
Share on other sites

N-aÂş cumpĂŁra-o din cauza filtrului sport, bad boy look-ului Âşi farurile aftermarket.

 

Asta e maºinã care a fost pe mâna unui puºti teribilist sau a unui om lipsit de maturitate, e clar cã n-a fost ÎntreÞinutã corespunzãtor ci doar forjatã sistematic.

Link to comment
Share on other sites

pare genul de masina a carui proprietar s=a interesat decat cum arata masina la exterior. Cu clima din ce am citit eu pe diverse forumuri si chiar si aici ar fi "piesa cu tzepi". Plasticele alea lipsesc pt ca a avut scaune incalzite probabil, acolo au fost comutatoare. O chestie nu inteleg, cu tapiteria, e murdara sau uzata,tocita,rupta? Personal mi-am facut o convingere legat de tapiterie, reflecta uzura masinii. Mie un scaun sofer tocit pana la rupere intr-o masina sub 200k de km mi se pare "fishy", ceva nu suna bine, ale mele sunt decat decolorate oarecum si atat, la rupere nu vad cum s-ar ajunge. Cu ambreiaju e problema mare, iar cu suspensia nu stiu ce sa zic, cauciucrile alea nu au ce cauta pe un 318, alea sunt un element de distrugere de directie, bucsaraie si pivoti, fiind asa mari si masina intampinand un efort mai mare la plecare pot fi chiar ele cauza ambreiajului bolnav. Nu sunt mecanic, dar de cand am masina am inceput sa leg cateva idei despre mecanica. Personal,la banii astia, pt un BMW din 92' nu se merita, mai cauta,ceva stoc, ingrijita asa cum a facut-o mama ei.
Link to comment
Share on other sites

Masina arata foarte bine in poze, sincer mi se pare suspect de ieftina chiar cu problemele care le are. Km sigur nu sunt cei reali.. 180k si interiorul facut praf, inclusiv bancheta din spate... ori au fost schimbate ulterior sa mai faca un ban... nu stiu ce sa zic, trebuie sa o vezi live, sa mergi cu ea. Per total merita. Daca esti si bun negociator si mai scazi ceva, te-ai scos :twoup:.

Asa ceva am cautat anul trecut dar sub 3500 n-am gasit asa ca m-am multumit cu ceva stock fara sa mai bag bani ulterior in defecte majore.

Distributia nu e pe lant?

Clima o repari ieftin, cu 100e o iei completa de la dezmembrari. Faza cu "ceva sigurante arse, trebuie schimbate..." e fumata. Oricine vinde o masina nu sta intr-o siguranta de schimbat si sa o dea mai ieftin.

La ce te referi ca bateria e varza? sa nu fie alternatorul varza sau sa aiba pornire greoaie din alte cauze.

Ambreiajul chiar nu stiu cat ar costa dar per total nu cred ca sari de 3000 eur cu tot cu reparatii.

Edited by Shocky
Link to comment
Share on other sites

Interiorul , ma refer la scaune si la bancheta sunt cele stoc , si sunt rupte trase de soare , macinate , zici ca sunt mancate de molii :) , fetele de usi sunt bune , dar se pot schimba si alea . Cu tapitatu nu ma leg de cap i-mi face un preten tapiteria full interior foarte eftin si calumea , deci nu e problema aia . Ambreaju ma intereseaza pe mine , dc prinde asa sus , si merge cam usurel ....... nush , eu am mai condus 318i si stiu cum tre sa mearga . Nu stiu daca m40 sau m43 ( am verificat pe realOEM , si am vazut ca numai cele din 02/1993 in sus au m43 ) apropo , unde sa ma uit daca e M40 sau M43 sa fac o poza la motor si sa o pun pe forum ? . Motorul suna bine , porneste bine , nu bate nimic la el , cel putin cat am mers eu cu masina , Proprietarul mi un preten si nu a forjat masina , mai mult o stat timp de 3 ani decand e in tara , si asa cum se vede masina asa o aduso din germania , nu o reparat nimic nu o schimbat nimic , numai cv bucsa spate stanga si pe fata cv nimicuri ATAT . Am mers cu masina , intradevar suspensile sport se simt ,,,,, dar e stabila bine nu bate nimic pe ea , eu nu am auzit nimic . Nu ma asteptam sa traga asa bine motoru cu rotile alea pe spate :) , servo merge impecabil , fata de alte pisicutze conduse de mine , merge chiar usor de tot si cu cauciucurile alea pe 235/40 . "Fan4BMW , omu i-mi da masina sa umblu cu ea 1-2 saptamani , credema ca o pun pe tester in timpu asta cat mi-o da , ma duc la la un preten mecanic si o studiez cap coada tot , intelegi ? , sa nu crezi ca o cumpar ca e frumoasa . Ca nici mie nu-mi plac farurile alea chiar deloc, sut urate ca dracu , oricum alea vin schimbate cu cele originale + angel eyes , si pe spate stopuri tot asa rosu alb , dar pe leduri si binenteles cauciucuri fata spate 215 maxim pe spate si pe fata 205 , filtru original si toba daca gasesc de M3 cea cu 2 iesiri , atat . Zilele astea o sa-mi dea masina omu si o duc la tester o ridic sus , etc .

 

Nu am vazut pe nici unu care sa-mi zica cat e un ambreaj , distrubutia , filtru , etc ce am intrebat mai sus . Ms

 

Masina arata forte bine, cu exceptia botului care este oribil. Nu inteleg cum de cineva poate tigani o masina in halul ala.

 

 

Masina asa a fost modificata in germania , mie cel putin i-mi place bad boy-ul cu exceptia farurilor , alea nu-mi plac deloc , nici macar nu bate lumina calumea noaptea .......

 

Shocky, bateria e una rombat , si e varza in sensul ca e romaneasca si e gata de ea , nu tine mult , pornirea e buna , am pornit masina cu foarte putin curent , la sfert de cheie a luato lejer . Asa sunt si eu ca tine, nu vreau sa-mi iau una stock , ca si asa vreau sa-i pun kit M exterior si ala costa mult , si stopuri si mai stiu io ce magari , alea toate costa mult , sa nu mai zic de jante :twoup: . Si am vazuto live , am mers cu masina :(

 

 

Si sa va mai zic ceva , trapa nu-mi trebe daca are clima . Geamuri electrice is scarbit de ele , toti prieteni ce au geamuri electrice fata/spate , cand ma duc cu ei pe undeva cand sa dau jos geamu ............. Nu merge =)) , tot acelas raspuns il aud de fiecare daca " trebe sa desfac usa sa vad ce are " deci , nu sunt fitzos cu geamuri electrice , i-mi plac dar nu foarte mult .

Edited by Nate
Link to comment
Share on other sites

daca se poate sa imi spuneti si mie la un servis in bucuresti sa imi faca urmatoarele cat mi ar lua..la un servis autorizat..

 

1. 2 rulemnti spate

2. sa schimbe pompa de apa

3. sa schimbe vascocupla

4. sa schimbe radiatorul

5. sa schimbe toate filtrele

6. sa schimbe bujiile..

7.sa imi schimbe toate sigurantele din panou ..

 

ma gandeam daca se poate sa imi raspundeti aici sa nu mai deschid alt topic sa fac spam mai mult as dori sa stiu informativ va multumesc frumos...

Link to comment
Share on other sites

ma refeream daca imi puteti spune pe categori

1.

2.

3.

4.

5.

6. sa nu ma duc cu 1 mil in buzunar si sa ma coste 3-4 de aia ma intrebat pe diferential de piese sa ma scuze creatorul topicului ca ma bag aiurea dar am zis sa nu deschid 100 de topicuri pentru intrebarile mele care par ca nu se mai sfarsesc..

Link to comment
Share on other sites

salut baieti , cunosc eu masina , personal cand am fost cu ea acum un an mergea chiar foarte bine , nu batea nimic nu avea probleme , da e motor M40 pe curea , il cunosc si pe proprietar , are mai multe masini , nu s-a interesat sa schimbe una alta la ea, exteriorul se prezinta in stare excelenta , "farurile fiecare cu parerea lui " , daca te interesezi cat costa reparatiile eu zic ca e o masina foarte buna ,exceptie micile reparatii care nu trec mai mult de cateva sute de euro , anul trecut a cerut 3500 euro, la pretul de acum e ok . Bafta .
Link to comment
Share on other sites

pretul este unul destul de corect .

 

 

Mie personal nu imi place bad-boy look-ul si farurile alea (sunt oribile) .

 

Zici ca vrei sa ii faci distributia , de ce ?! Este cumva M40 , caz in care nu se mai merita chiar deloc .

 

 

Se pare ca e M40 , caz in care , dc zici ca nu se merita ? ce are m40 mai prost ca m43 ? cred ca doar distributia ca e pe lant nu ? , masina merge OK trage bine , ce are daca e distributie pe curea ? Lamurestema

 

 

 

:twoup: Si rog un moderator sa stearga reply-urile care nu tin de acest topic !!!! :) Fan4BMW , scrie pe topicu tau te rog , nu e frumos sa faci ce ai facut tu , ce e aici piatza ? stai la rand :)

Link to comment
Share on other sites

pretul este unul destul de corect .

 

 

Mie personal nu imi place bad-boy look-ul si farurile alea (sunt oribile) .

 

Zici ca vrei sa ii faci distributia , de ce ?! Este cumva M40 , caz in care nu se mai merita chiar deloc .

 

 

Se pare ca e M40 , caz in care , dc zici ca nu se merita ? ce are m40 mai prost ca m43 ? cred ca doar distributia ca e pe lant nu ? , masina merge OK trage bine , ce are daca e distributie pe curea ? Lamurestema

 

 

 

:twoup: Si rog un moderator sa stearga reply-urile care nu tin de acest topic !!!! :) Fan4BMW , scrie pe topicu tau te rog , nu e frumos sa faci ce ai facut tu , ce e aici piatza ? stai la rand :)

 

Nu e de speriat motorul ! Este m40b18 , si stiu personal pe cativa de pe forum care au motorul asta ; M40 , are distributia pe curea . Daca tu crezi ca mai ai bani sa mai bagi in ea , e ok . Si pretul mi se pare corect . Ai multe de "indreptat" la ea . Pentru motorul asta , cauciucurile - 205 maxim ! Interiorul poate a fost schimbat .

Multa bafta !!!

Link to comment
Share on other sites

da, daca proprietarul ti-e prieten sta un pic altfel problema, dar in general nu cred ca vrei sa cumperi o masina de care stii ca are probleme. sunt masini bune la 3000eur, chiar aici pe forum. oricum tre sa deschizi bine ochii la cumparare, in orice situatie.
Link to comment
Share on other sites

pai spun ca nu se merita M40 pt ca exista M43 . Tu spui ca iti alegi masina in functie de o capota cu bad-boy look , nu mi se pare o miscare prea buna . Zici ca nu ai figuri cu geamuri electrice , totusi , nici eu nu am figuri , dar prefer sa nu ma aplec sa deschid geamul de la pasager .

 

Ti-am zis masina arata bine , sunt unele elemente care mie personal nu imi plac , insa asta este doar parerea mea . Eu unul nu as lua M40-ul pt ca este o grija in plus .

Link to comment
Share on other sites

Masina merge bine , am fost la mecanic cu ea , si mi-a zis asa :

 

Ambreaju patineaza dar mai merge .

Pompa de apa joaca putin nu mai merge mult .

Distributia e pe curea , proprietaru de cand are masina nu o schimbato , deci trebe si aia .

Schimb de ulei

Clima se repara usor , adica niste sigurantze ca a verificato deja .

 

Si cam atat , cred ca cu astea ajung undeva la 4-500 e nu e o avere , sunt doar banii pe care in fiecare masina second trebe sa ii bagi sa fi sigur pe tine ca merge si nu te lasa la drum .

Link to comment
Share on other sites

Pai vezi daca te incadrezi in bani cu tot cu reparatii si de design la exterior te ocupi ulterior sa mai schimbi ce nu iti place tie. E un pic aiurea ca nu are geamuri electrice dar daca zici ca-ti place sa dai la manivela, go on :twoup:. In locul tau as lua-o dar tu sti mai bine.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.