Jump to content

IATA SI TROACA MEA

Krebs

Recommended Posts

a da !

pai ce bre saintze..nu stiai ca trebuie formatat stick-ul FAT32 !? :) era ..LMC..

apropo, uite , este chiar simplu sa te uiti in spate la unitatea dinavin, cred ca daca scoti doar panoul ala de la schimbator vezi mufele de la dynavin in jos :) daca nu , scoti si clima de sub si daca tot nu scoti si trimul din bord pt acces total :)

uite aici ce trebuie facut ..este foarte simplu..

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=Ffy72r7I2zo&feature=endscreen

incearca sa formatezi stick-ul FAT32 , pune ceva MP3 pe el si vezi daca ruleaza :).. asta in prima faza

p.s. este mai usor de montat la e90 decat la e46.. :twitch:

Edited by gelu_bmw

pai ce bre saintze..nu stiai ca trebuie formatat stick-ul FAT32 !? :) era ..LMC..

incearca sa formatezi stick-ul FAT32 , pune ceva MP3 pe el si vezi daca ruleaza :).. asta in prima faza

Nu stiu cum se formateaza; nu ma zapaci :frantics:

Nu stiu cum se formateaza; nu ma zapaci :frantics:

bai nene..

bagi stick in pc..mergi in my computer si dai click dreapta pe stick...dai format si alegi FAT32..dupa care ai stick gol si gata de pus muzica pe el..cum dracu ai pus muzica daca nu l-ai formatat !? ..oh duamne..

uite ,ti-am desenat..

http://i47.tinypic.com/2ue6ybc.jpg

iar cand inainte de a scoate stick-ul tot asa dai click dreapta pe el si dai eject ! ca sa nu strici datele de pe il sau chiar stick-ul daca il scoti fara comanda aia..

Edited by gelu_bmw

gaseste asa sistem..ca ziceai ca apple cu windows pe el este ..blasfemie..na ! :LMAO: ia de te bucura de sistemul sau minunat..

gaseste naibi un pc cu windows pe el si faci treaba..nu-i greu..desi , sigur are si apple asa ceva prin optiuni.. :aww:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Am troaca la colegul Changing pentru o mica revopsire totala si ma gandesc sa schimb si emblemele daca o infrumusetez complet. Asa ca, ma duc ieri in targul Autovit si ma opresc al un magazin din incinta care vinde si asa ceva. Intreb de pret si imi zice fix cat e la reprezentanta. Mai negociez cu el si imi face reducere de 50 lei pentru ambele. Zic ok. Cand mi le arata, nu erau noi si erau si putin ciupite intr-un loc, pe spate. Intreb ce-i cu alea si de ce sunt ciupite. Imi zice ca altef nu se pot da jos de pe masina, fara sa le agate putin. Derbedeul naibii, vinde in magazin embleme furate de pe masini. L-am injurat si am plecat scarbit. L-a, sunat pe Dragos(Changing) si le-am comandat originale ! Edited by KIP