Jump to content

e39-polishare plastic protectie faruri

bavarez

Recommended Posts

a facut cineva? ma refer la plasticele(lentilele)care vin peste farurile de la e39...

de la pietricelele dupa sosea s-au cam matuit si au o groaza de puncte..

nu stiu daca mai a fost vre-un topic pe tema asta( daca da sa stearga cineva ce scriu..).

deci..a incerca cineva sa le curete?

thks

hmm puteam sa jur ca am auzit ca le ... poliseaza. ma interesez si va anunt

119885[/snapback]

Pai inainte de lacuiere, normal ca se slefuiesc. Si se face asta foarte fin, ca si un polish, ca doar s-ar face complet mat plasticu ala daca ai da cu smirghel prea granulat. Dar dupa ce le slefuiesti/polishezi, transparenta o da lacul.

Asta cu polish-ul era pe bmwtips.com, poate acolo ai auzit-o.

Nu se lacuiesc ! Nu lacul trebuie sa dea transparenta, ci slefuirea.

Teoretic procedura e simpla. Se demonteaza farurile. Se dau cu smirghel din ce in ce mai fin. Acest pas are ca scop eliminarea zgarieturilor. Dupa acest pas vor fi evident mate.

Urmeaza slefuirea. Se face cu o bormasina si cu pasla. Neaparat trebuie utilizata o pasta speciala pentru lustruit plasticul. Nu se obtin rezultate bune cu pasta pentru metal.

Operatia este migaloasa. Dureaza cateva ore in functie de cat de zgariate sunt si de indemanare.

Edited by paul

Pe bmwtips.com nu se spune despre lacuire. Dar iti garantez ca lacuirea le face incredibil de transparente.

Eu am facut operatia asta la E39-le meu, si a mai facut cineva de pe forum, userul "Ardeal", l-am dus eu la aceeasi persoana care mi-a facut mie.

Si-a lacuit si proiectoarele, si stii cum sunt alea de matuite.

se lacuiesc farurile.Am un  prieten care are vopsitorie...face frecvent asa ceva.

119895[/snapback]

E o porcarie sa le lacuiesti. Corect e sa le slefuiesti.

Acolo le lacuiesc de lene. Strici total caracteristicile optice si devin si mult mai putin rezistente.

E o porcarie sa le lacuiesti. Corect e sa le slefuiesti.

Acolo le lacuiesc de lene. Strici total caracteristicile optice si devin si mult mai putin rezistente.

119896[/snapback]

Pai doar nu pui o tona de lac pe ele. O singura suflare cu lac peste, si se face transparent, nu vad cum ar schimba caracteristicile optice ale unui plastic matuit.

De ce nu mai sunt rezistente?

Guest IulianE

vezi ca e solutie in Cora pt bitumu de pe tabla.Uita-te atent in raionu auto si o gasesti

PS merci pt avertisment si ca ai sters doar postul meu,pe al lui mihai l-ai lasat,cu toate ca era super-nesimtit.Merci mult :blink:

si la e 39 este piesa de schimb dar este vreo 6.5 mil-7 mil bucata.(augsburg).. :)

119782[/snapback]

am si eu o intrebare din ce an e e39 ca eau am din 2002 si tot la augsburg mi-au spus ca nu se schimba si la bavaria la fel si am mai fost si la alt service

asa ca nu pot sa cred ca se schimba

din ce am inteles la modelele mai vechi se schibau

acum cu tot cu far ce misto nu... :blink:

am si eu o intrebare din ce an e e39 ca eau am din 2002 si tot la augsburg mi-au spus ca nu se schimba si la bavaria la fel si am mai fost si la alt service

121673[/snapback]

2000

121673[/snapback]

si la al meu din 99 se schimba...dar nu cred ca merita...polisharea sau lacuirea sau folia (din ce spuneti voi) m-ar incanta mai mult

eu tocmai mi-am comandat solutie dinaia Xplast si cred ca in vreo saptamana ajunge va transmit dupa aia ce s-a intamplat cu poze before and after cu macro ca sa se vada diferenta daca e

ma duce undeva la 450.000 cu tot cu taxe postale produsul e din constanta si costa 320.000

a facut cineva? ma refer la plasticele(lentilele)care vin peste farurile de la e39...

de la pietricelele dupa sosea s-au cam matuit si au o groaza de puncte..

nu stiu daca mai a fost vre-un topic pe tema asta( daca da sa stearga cineva ce scriu..).

deci..a incerca cineva sa le curete?

thks

119752[/snapback]

Da ,exista un set de 3 creme abrazive de diferite granulatii pentru slefuirea plasticului,nu pot sa-ti spun daca se gasesc in mag. din ROM.dar in D gasesti sigur si nu sunt scumpe in jur de 35 eu tot setul :blink: