Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Jante seria 3 originale BMW e90 - Styling 156

Recommended Posts

De vanzare set 4 roti (jante + anvelope).

Styling 156 Doublespoke orig. pt seria 3 - e90, e91, e92, e93

merg montate si pe seria 3 - e36 si e46 si pe seria 1.

Jante:

4 buc. 7Jx16 EH2 / ET:34

Anvelope:

2 buc. Continetal PremiumContact SSR 205/55R16-91W (profil: 5-6mm)

2 buc. Bridegestone Turanza ER300 205/55R16-91V (profil: 4-5 mm)

Se pot vedea in Bucuresti.

Nu trimit prin curier decat cu plata full in avans.

Nu ma intereseaza schimburi.

In cazul in care exista doritori jantele se pot vinde si separat de anvelope si vice-versa,

pt mai multe informatii folositi forumul sau sunati la telefon.

Pret: 390 euro

Tel: 0722.366.706

Poze:

Edited by sarpe74

• 3 weeks later...

trei intrebari

merg pe e46 330d-ul meu oare ?ca cineva de aici de pe forum zicea ca nu merg pe e46 330d roti pe 16 inci :) numai de la 17 in sus

2) cine face plata full in avans :twoup: si dupa aia sa primeasca ceva ce nu a vazut in mod real cum arata ? adica ceva ce n-a vazut numai in poze...intelegi ?

si 3) ultimul pret pe pm rogu-te

mersi colegu'

Edited by dee-low

trei intrebari

merg pe e46 330d-ul meu oare ?ca cineva de aici de pe forum zicea ca nu merg pe e46 330d roti pe 16 inci :) numai de la 17 in sus

2) cine face plata full in avans :twoup: si dupa aia sa primeasca ceva ce nu a vazut in mod real cum arata ? adica ceva ce n-a vazut numai in poze...intelegi ?

si 3) ultimul pret pe pm rogu-te

mersi colegu'

1. Merg pe 330d = 100%

2. Am zis ca nu trimit prin curier, pt eu nu vreau sa risc sa mi se intoarca inapoi si sa mai dau si bani din buzunar pe curier. Am patit asa cu un volan pe care l-am trimis la TM (unde vezi Doamne sunt oamenii mai cinstiti/civilizati...pfff) si nu am de gand sa mai experimentez a doua oara. Mai sunt persoane care daca nu sunt din Bucuresti de ex, isi trimit diversi prieteni pe care ii au prin localitate sa vada obiectul vanzarii in locul lor si asteapta de la acestia OK ul, iar printre altele pe ebay sa stii ca asa se procedeaza, cu plata full in avans si obiectul doar in poze, sau ai optiunea sa te duci sa vezi cu ochii tai, dar daca obiectul se afla la 1000km distanta si tu-l vrei neaparat ...ce te faci?

3. Ultimul pret il dicutam la telefon daca esti cu adevarat interesat. Telefonul este scris mai sus in primul post.

O zi buna colegu'

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.