Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

imi cumpar suport de pahar. imi trebuie si bucata pentru depozitat banuti?

Recommended Posts

salutare

am comandat un suport de pahare pentru consola de la un e46 si trebuie sa ajunga in aproximativ 7 zile. problema este ca tot studiind schema de pe internet incep sa ma intreb daca nu cumva imi trebuie sa iau si bucata aceea mica pentru depozitat monede ca sa nu ramana spatiu gol pana la cotiera. initial am crezut ca imi ramane cea pe care o am acum la consola cu suport de telefon dar am observat ulterior ca este o singura bucata de plastic.

a montat cineva asa ceva pana acum? as vrea sa stiu inainte sa imi ajunga piesa ca sa pot eventual comanda si cealalta bucata de plastic.

tind sa cred ca am nevoie si de al doilea plastic dar m-am gandit sa intreb inainte sa cheltuiesc banii

am studiat si eu mult problema.....ca vroiam sa imi iau....si da....iti trebuie si bucata cu monedele....pentru ca numai impreuna ajung la dimensiunea consolei care o ai acum

Uite o schema mai detaliata

http://www.bmminiparts.com/DiagramView.asp...&MOSP=47655

si vezi ca la piesa cu fisele mai e si un covoras...numarul 7...sa ai grija sa il aiba si pe ala....

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=35

Edited by george_brasov

am studiat si eu mult problema.....ca vroiam sa imi iau....si da....iti trebuie si bucata cu monedele....pentru ca numai impreuna ajung la dimensiunea consolei care o ai acum

Uite o schema mai detaliata

http://www.bmminiparts.com/DiagramView.asp...&MOSP=47655

si vezi ca la piesa cu fisele mai e si un covoras...numarul 7...sa ai grija sa il aiba si pe ala....

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=35

si nu cumva am nevoie si de piesa nr 8 din schema?

pana la urma ti-ai luat? daca da, ai reusit sa o montezi tu?

mersi chiar util linkul

nu stiu....ar trebui sa fie si arcul ala in ea...in mod normal...who knows :twoup:

de montat nu e mare chestie....ca e cu niste cleme....

eu pana la urma am ajuns la varianta asta

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=82811

eu nu am cum sa aplic metoda ta pentru ca am suport de telefon si nu au loc paharele in el.

vazusem ideea ta inainte sa postez topicul si trebuie sa recunosc faptul ca mi s-a parut ingenioasa si amuzanta in acelasi timp

cu totul ajunge la 250 lei de la un coleg de forum.

cam mult pentru ce stie sa faca dar deja nu mai suportam sa inghesui sucul prin usi sau sa stau cu cafeaua in mana.

100 lei partea cu suportul de pahare

100 lei partea din spate

50 de lei presul !!! care se pune deasupra partii cu suport de monede.

salutare

am comandat un suport de pahare pentru consola de la un e46 si trebuie sa ajunga in aproximativ 7 zile. problema este ca tot studiind schema de pe internet incep sa ma intreb daca nu cumva imi trebuie sa iau si bucata aceea mica pentru depozitat monede ca sa nu ramana spatiu gol pana la cotiera. initial am crezut ca imi ramane cea pe care o am acum la consola cu suport de telefon dar am observat ulterior ca este o singura bucata de plastic.

a montat cineva asa ceva pana acum? as vrea sa stiu inainte sa imi ajunga piesa ca sa pot eventual comanda si cealalta bucata de plastic.

tind sa cred ca am nevoie si de al doilea plastic dar m-am gandit sa intreb inainte sa cheltuiesc banii

Spune-mi si mie, te rog, de unde ti-ai cumparat suportii (atat cel pentru pahar, cat si cel pentru monede) si la ce bani.

Multumesc ! :twoup:

Letty

salutare

Spune-mi si mie, te rog, de unde ti-ai cumparat suportii (atat cel pentru pahar, cat si cel pentru monede) si la ce bani.

Multumesc ! :twoup:

Letty

salutare

de la user-ul claudiuBWR

te costa cam 250 de lei cu totul (inclusiv covorasul care se pune in scobitura de la piesa cu suportul de monede, desi nu stiu daca asta merita banii - e cam 50 de lei) dar cel mai bine il intrebi pe el pt ca e posibil sa fie MICI diferente in functie de cursul valutar.

iti ajunge cam in 4-7 zile

daca te hotarasti sa iti iei revin cu ce trebuie sa comanzi si codul pieselor

numai bine

Edited by florin82

• 2 weeks later...