Jump to content

dilema M3

Guest blk

ce sa fie oare?  

80 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

M-am tot abtinut sa postez aici dar vad ca parerile sunt impartite asa ca hai sa imi dau si eu cu parerea.

Nu inteleg dc toata lumea zice : ia manuala sa ii dai calumea...sa simti masina....un sofer adevarat conduce manuala.

Nu sunt deacord! Cu SMG nu esti sofer???

As opta pt manuala doar pentru costuri de intretinere mai reduse si pentru a fi sigur ca nu am vre-o surpriza de genul : TRANSMISION FAILURE :blink:

M-am tot abtinut sa postez aici dar vad ca parerile sunt impartite asa ca hai sa imi dau si eu cu parerea.

Nu inteleg dc toata lumea zice : ia manuala sa ii dai calumea...sa simti masina....un sofer adevarat conduce manuala.

Nu sunt deacord! Cu SMG nu esti sofer???

As opta pt manuala doar pentru costuri de intretinere mai reduse si pentru a fi sigur ca nu am vre-o surpriza de genul : TRANSMISION FAILURE :blink:

120923[/snapback]

da ce crezi ma ca BMW-urile sunt gunoaie ?Fiacare ce prefera.Cutia automata de la BMW e super performanta (am avut ocazia sa testez)...probleme cu transmisia nu vei avea nici in 100 de ani.

SMG nu am avut ocazia sa testez,dar din spusele profesionistilor e o cutie foate buna (mai ales acea de pe M5 in 7 trepte :) )

Eu prefer manuala altul steptronic si altul SMG,gusturile nu se discuta

da ce crezi ma ca BMW-urile sunt gunoaie ?Fiacare ce prefera.Cutia automata de la BMW e super performanta (am avut ocazia sa testez)...probleme cu transmisia nu vei avea nici in 100 de ani.

SMG nu am avut ocazia sa testez,dar din spusele profesionistilor e o cutie foate buna (mai ales acea de pe M5 in 7 trepte  :blink: )

121192[/snapback]

Daca nu sti nu vorbii.Nu sunt cazuri izolalate cu transmission faliure la M6 e60.O gramada de lume se plange de acceasta problema.Mai intereseaza inainte sa deschizi gura.

PS: prea mult NFS strica!!Mai bine te-ai informa si tu

SMG nu am avut ocazia sa testez,dar din spusele profesionistilor e o cutie foate buna (mai ales acea de pe M5 in 7 trepte  :) )

121192[/snapback]

Tare as vrea si eu un M3 cu spetronic :blink: :)

Nu m-ai jignit dar am spus ca sunt destul de multe cazuri cu transmision failure si nu vb din auzite.Asta spun posesorii de smg-uri.Asta nu inseamna ca toate fac asa doar am spus iar tu mai luat cu : dar ce crezi ma ca BMW-ul e cazan.A fost un ton cam urat dar nu e nimic!Noi sa fim sanatosi :blink: Poate si eu am exagerat.Sorry!

Nu m-ai jignit dar am spus ca sunt destul de multe cazuri cu transmision failure si nu vb din auzite.Asta spun posesorii de smg-uri.Asta nu inseamna ca toate fac asa doar am spus iar tu mai luat cu  : dar ce crezi ma ca BMW-ul e cazan.A fost un ton cam urat dar nu e nimic!Noi sa fim sanatosi  :blink: Poate si eu am exagerat.Sorry!

121350[/snapback]

da,cam asa e.

Scuzele mele :)

• 1 month later...
antipaticilor :) ce va mai certati , am sa imi iau una cu manuala si una cu SMG, sa vad ce draq ati mai zice atunci.... sigur gasiti voi ceva :) , eu vreau sa imi iau M3 dar diesel si astia de la M imi strica apele ca nu vor sa scoata si pe dizel... hai ca va anim rau de tot cu "ideile" mele :) :blink: