Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

[Vand] embleme din rasina pentru jante, volane, schimbatoare

Recommended Posts

On 4/14/2014 at 4:15 PM, Lorando said:

Salut,

M-ar interesa, 4 capace jante de 6,5 cm alb/negru si 2 embleme pentru cheie de bmw e90 alb/albastru.

Multumesc

Salut,

Am facute la 6.5cm. Sa imi dai adresa si ti le trimit.

On 4/14/2014 at 4:21 PM, Daniels13 said:

6,4 cm este dimensiunea.

Am inteles. Am sa le fac maine si pe miercuri le trimit.

Edited by michael

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  On 4/25/2014 at 2:27 PM, michael said:

Uite iti pun o poza cu cea de capota. Cealalta de portbagaj e identica doar ca e mai mica putin in functie de tipul caroseriei.

http://imagizer.imageshack.us/v2/1600x1200q90/23/1zor.jpg

inca o intrebare... aste sunt colante si se lipesc peste emblema originala a masinii... sau cum ca nu inteleg... poti sa imi explici te rog...? doar iau emblemele mele si le inlocuiesc cu astea???

cat ar costa un pachet de embleme si anume: capota fata plus spate... volan....si 4 jante? bineinteles pe negru

Edited by poope

Salut,

Deci materialul e autocolant peste care e aplicata o rasina flexibila de o grosime de aproximativ 2mm.

La emblemele de capota/portbagaj ar trebui desprinsa foita veche din aluminiu cu logoul initial. E prea "bombata" si nu tine in timp cea facuta de mine. La volan si jante nu e neaparat necesar pentru ca in principiu suprafata e foarte putin bombata sau deloc. Depinde de capace.

Un pret la pachet ar fi de 125 lei dar fiind o cantitate mai mare putin iti pot lasa la 110 lei.

De preferabil ar fi bine sa imi transmiti dimensiunile. La jante cel putin nu am cum sa stiu. Sunt o sumedenie de marimi...

Salve,

La BBS RC in principiu marimea e de 70mm dar pot fi si mai mici. Masoara te rog diametrul capacului sa fim siguri. Cu auriu nu pot face. Eventual galben daca te-ar multumi.

Edited by michael

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.