Jump to content

[Vand] embleme din rasina pentru jante, volane, schimbatoare

Recommended Posts

Salutare Mister Musculo,

Ai embleme cu BBS ceva cu galben de 7cm ca la Herculane nu ai mai ajuns, cred ca ti-era frica ca ti-o iei de la mine, si nici embleme cu BBS de 7cm nu erau.

Sa te faci bine repede ca la anul avem treaba!

Merci

Toate respectele Manule. Chiar nu am pe galben si sincer nici nu am vazut pana acum dar am sa iti fac. Da-mi un link sa vad un exemplu. Se vor strange incet incet ceva comenzi si cred ca in 2-3 saptamani voi fi in stare sa lucrez chiar daca asa cu incetul.

Nu am de 7 cm. Doar de 6.7cm pe negru si rosu. Si trebuia sa iti bagi mana la embleme sa-ti iei ce doresti...doar asa am vorbit cu cateva zile inainte de intalnire...

Multumesc, am sa ma repar :D

Edited by michael

Toate respectele Manule. Chiar nu am pe galben si sincer nici nu am vazut pana acum dar am sa iti fac. Da-mi un link sa vad un exemplu. Se vor strange incet incet ceva comenzi si cred ca in 2-3 saptamani voi fi in stare sa lucrez chiar daca asa cu incetul.

Nu am de 7 cm. Doar de 6.7cm pe negru si rosu. Si trebuia sa iti bagi mana la embleme sa-ti iei ce doresti...doar asa am vorbit cu cateva zile inainte de intalnire...

Multumesc, am sa ma repar :D

Nu-i bai, cand o sa-ti revi sa ma tii minte cu un set negru de 7 cu scris auriu sau galben.

Salutare! Din cate am vazut, e aceeasi marime ca la e36 si e46 adica 8.2cm. Am si pe alb-negru si pe alb-albastru. De care vrei?

niste poze cu cele 2 modele se pot vedea? si pretul? as dori si eu una. merci

Am luat la intalnirea BMW Club Herculane un tricou negru Tom Taylor, pe spate scrie mare BMWCLUB iar in fata si pe maneca are emblema BMW.

Daca mai ai i-ar interesa pe vreo 2 colegi din BM (un M si un L) ...

Mersi !

Edited by DaveFQA

niste poze cu cele 2 modele se pot vedea? si pretul? as dori si eu una. merci

Uite aici gasesti mai multe exemple. Ar fi 25 de lei bucata.

embleme

Am luat la intalnirea BMW Club Herculane un tricou negru Tom Taylor, pe spate scrie mare BMWCLUB iar in fata si pe maneca are emblema BMW.

Daca mai ai i-ar interesa pe vreo 2 colegi din BM (un M si un L) ...

Salutare!!!

Deci tu te referi la tricourile t-shirt nu polo...mai am 3 bucati: 1 alb S si 2 albastru royal L si XL. Marime M am dar pe tricou polo nu t-shirt. Doar ca ele nu au pe spate scris BMWClub...

Mersi !

Salutare!!!

Deci tu te referi la tricourile t-shirt nu polo...mai am 3 bucati: 1 alb S si 2 albastru royal L si XL. Marime M am dar pe tricou polo nu t-shirt. Doar ca ele nu au pe spate scris BMWClub...

Ii intreb si revin cu raspuns.

Mersi !

PS: nu ai cumva pozele de la Razvan (de la intalnire) :D ?

In sfarsit am ridicat coletul. Par ok si sper sa se potriveasca bine pe ornamentele de prag. Miercuri merg la Bucuresti si le probez.Ca aspect sunt super. Multumesc, si o sa pun banii in cont asa cum ne-am inteles.Bafta multa!

Off: cum te mai simti?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.