Jump to content

Sa imi iau bmw e 36?

incepator.bmw

Recommended Posts

ÂŞtii tu dacĂŁ nu are ruginĂŁ?

Ai idee dacĂŁ nu cumva trebuie vopsitĂŁ integral?

Caroseria bĂŁnuiesc cĂŁ intrĂŁ tot la estetic.

omule am zis ca m duc sa vad masina;) nu m int kitul..oricum il schim am eu un model facut de mine in corel...voi sunteti decat pe clasic...am vazut'o pe asta care o ai.....at dc imi zici mie de masini noi...nici a ta nu e noua

Pãi se vede cã nu ai nici cea mai micã experienÞã, te duci cu capul Înainte.

Dacã vezi cã maºina e Þigãnitã În ultimul hal, este evident cã proprietarul nu a ÎntreÞinut-o, a bãgat bani doar În estetic, iar apoi s-a plictisit de ea ºi a decis s-o vândã.

Nu e nouĂŁ, ĂŽnsĂŁ nu vĂŁd relevanĂža.

Eu nu mãnânc cãcat, nu spun cã maºinile noi sunt naºpa fãrã sã-mi permit una nouã.

asta sa crezi tu ciupanezule...sunt oameni si cu adevarati pasionati de tuning care isi ingrijesc masinile....

Am propriile mele convingeri bazate pe destule argumente, tu n-ai decât sã crezi În ceea ce doreºti.

PasionaĂži de tuning nu existĂŁ, existĂŁ pasionaĂži de maÂşini, adicĂŁ oameni care ĂŽÂşi modificĂŁ maÂşinile ĂŽntr-un mod estetic dar subtil.

AceÂşti oameni fac mai multe modificĂŁri tehnice, ĂŽÂşi ĂŽntreĂžin corespunzĂŁtor maÂşinile, monteazĂŁ motoare mai mari, le supraalimenteazĂŁ.

Aceºtia sunt rari În România.

Pasionat de tuning = pasionat de bãgat În seamã, de ieºit În evidenÞã, de suferit pe burta goalã.

Cu alte cuvinte, dezbrĂŁcaĂžii cu maÂşini pline de leduri, chit Âşi fibrĂŁ, aÂşa cum este cel care vinde acel E36.

ÂŞi ca sĂŁ fie totul clar.

Tuning nu ĂŽnseamnĂŁ sĂŁ montezi niÂşte jante frumoase, sĂŁ pui un motor mai mare, sĂŁ faci niÂşte modificĂŁri estetice subtile Âşi de bun gust, sĂŁ montezi un pachet M sau un alt kit aerodinamic de fabricĂŁ.

Tuning ĂŽnseamnĂŁ ĂžigĂŁnie, ĂŽnseamnĂŁ sĂŁ umflii maÂşina inutil, sĂŁ pui tot felul de prize de aer care nu au nici un rol practic, sĂŁ montezi leduri Âşi neoane.

daca tu zici asa o fi...tot ce ai enumerat tu mai sus,combinate intre ele se numesc tuning atat timp cat e cva facut cu gust!fiecare cu gusturile lui,atarnati braduletu la oglinda ,drum bun!!!

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

daca tu zici asa o fi...tot ce ai enumerat tu mai sus,combinate intre ele se numesc tuning atat timp cat e cva facut cu gust!fiecare cu gusturile lui,atarnati braduletu la oglinda ,drum bun!!!

Nu.

Tuningul are un sens negativ deja, majoritatea maÂşinilor tunate sunt ĂžigĂŁnite.

Am condus marea majoritate a BMW-urilor noi, chiar Âşi noul seria 5. (F10)

Nu se pot compara cu cele vechi.

Sunt mai performante, mai rapide, mai eficiente, consumã mai puÞin, sunt mai bine finisate la interior, sunt o evoluÞie totalã faÞã de cele vechi.

ExistĂŁ destule motorizĂŁri BMW care nu sunt deloc forĂžate.

Motoare aspirate din care au scos multĂŁ putere fĂŁrĂŁ sĂŁ sacrifice fiabilitatea.

Tu crezi cĂŁ tehnologia din 2010 nu este superioarĂŁ tehnologiei din anii '90?

Ce treabĂŁ are Skoda Fabia cu subiectul?

La fel de uÂşor puteai sĂŁ menĂžionezi un motor de drujbĂŁ sau de maÂşinĂŁ de tuns iarba.

Era vb de motoare fortate!cat despre astea noi la bmw nu sunt f performante fatza de astea vechi...ex e 36 si e 46 aceeasi cp la benzina..ex concret motor de 2 l....si cat de finistte sunt astea noi?ca am un pr cu un seria 3 din 2006 si sunt plasticele sterse varza si e luata de noua masina si nu e alergata...in fine!eu vb din propia experienta!

Si am pus acest topic sa m ajutati dc se merita sau nu....si ce prob are e36'le...m multe detalii...voi ati inceput cu un amart de kit care e 300 de euro:)))

Mah dar voi chiar nu ati mers cu un bmw m nou?sau orice masina?un audi a6 de ex de 3000 quatro 224cp sa vedeti ca nu e cine stie ce?

Cat despre e92 nu stiu dc mi'l permit!un seria 3 nou DA!

Audi-ul ãla e mult mai tare decât un E36 de 150 cp, sã fim serioºi.

Eu cred cĂŁ tu nu ai mers cu BMW-uri noi puternice, doar cu maÂşini mai slabe ca putere, iar din acest motiv Ăži-ai format o pĂŁrere eronatĂŁ.

incepator.bmw nu inteleg ce vrei sa zici ca motorizarile noi sunt false. mai ales astea pe benzina, care sunt mai bune, fac suta mai usor, pe scurt, sunt mai pefromante decat aproape orice e36.

incearca un e92, si mai vb.

Mah dar voi chiar nu ati mers cu un bmw m nou?sau orice masina?un audi a6 de ex de 3000 quatro 224cp sa vedeti ca nu e cine stie ce?

ba chiar cu a6 3.0tdi am fost, si merge f bine, are performante bune, catre f bune.

dar daca nici un M nu e cine stie ce.. atunci cred ca mai bine cauti alta marca.

LE: cred ca m, e prescurtare de la mai? ai vrut sa zici mai nou?

oricum, tu ia e36-le respectiv, sa vezi cum a6-le 3.0tdi despre care zici ca are frate-to, o sa te lase in spate in orice viteza

Edited by increatul

Eu cred ca tu meriti masina asta.

M-am gandit si ieri si azi si cred ca merita schimbul.

Sa ai grija cand inchizi usile!

S-au mai vazut accidente. Nu ai fi primul caruia ii cade o usa lambo-slyle in crestetu' capului.

Era vb de motoare fortate!cat despre astea noi la bmw nu sunt f performante fatza de astea vechi...ex e 36 si e 46 aceeasi cp la benzina..ex concret motor de 2 l....si cat de finistte sunt astea noi?ca am un pr cu un seria 3 din 2006 si sunt plasticele sterse varza si e luata de noua masina si nu e alergata...in fine!eu vb din propia experienta!

Si am pus acest topic sa m ajutati dc se merita sau nu....si ce prob are e36'le...m multe detalii...voi ati inceput cu un amart de kit care e 300 de euro:)))

Cum sĂŁ nu fie mai performante?

Uitã-te la specificaÞiile tehnice, o sã vezi cã toate E46-urile, pe motorizãri similare, sunt mai rapide decât E36-urile, e ceva normal din moment ce sunt niºte evoluÞii.

Acel prieten de-al tãu are un seria 3 chelios, d-aia e urât la interior.

De unde sĂŁ Âştim noi ce probleme are maÂşina aia?

Doar la un service vei afla.

Baiatul are dreptate, eu am e36 318i 83kw ,la piata la ferentari la o trecere de pietoni (vizavi de centrul de cositorit burlane si tigai) era oprit sa dea prioritate unui mos un BMW 135i... dinala cu caii falsi serios...m-am oprit langa el intentionat,fiinca eu puteam sa trec fiinca ocoleam mosu si ne-am facut niste semne din priviri,gen romeo fantastic.

Omul a inteles ca vreau sa ne dam, am introdus treapta I am turat motorul la 4000rot/min (am invatat de pe forum cum se face o plecare) am patinat rotile cam 300m am dat aII-a, el scai de mine ,atunci eu am apasat pe ambreiaj si aturat motorul la 5500 rot/min si am luat intr-o fractiune de secuna picioarul de pe ambreiaj...am mai patinat in drift cam 100m si la a III-a era mancat..pana la vadul nou l-am pierdut.

M-a prins la semafor si m-a intrebat ce motor am.. si i-am zis si eu 1.6 ca sa il umilesc detot,acum 1.6 1.8...l-am mancat cu biturbo lui cu tot...M40 ever!!!

Bine mah oamenilor!fiecare cu parerea lui!eu nu iau masina sa fac liniute!ca are doar 150 cp....ideea era ca e frumoasa,deacpotabila si pt mine 150 cp sunt suficienti..;piese ieftine in dezmebari....dc o verific...e buna tehnic...estetic....ii schimb body kitul si gata....m ii cer 1000 euro ii dau pejoul si gata...un guster se gaseste sa o cumpere macar in 3000 euro si gata!

incepator.bmw nu inteleg ce vrei sa zici ca motorizarile noi sunt false. mai ales astea pe benzina, care sunt mai bune, fac suta mai usor, pe scurt, sunt mai pefromante decat aproape orice e36.

incearca un e92, si mai vb.

ba chiar cu a6 3.0tdi am fost, si merge f bine, are performante bune, catre f bune.

dar daca nici un M nu e cine stie ce.. atunci cred ca mai bine cauti alta marca.

LE: cred ca m, e prescurtare de la mai? ai vrut sa zici mai nou?

oricum, tu ia e36-le respectiv, sa vezi cum a6-le 3.0tdi despre care zici ca are frate-to, o sa te lase in spate in orice viteza

normal ca ma lasa...ma lasa si cu golful...dar la plecarea dupa loc...m greu...in fine,nu iau aceasta masina pt putere...am m zis are doar 150 cp....e suficient pt mine

pai bine mai omule :twoup: atunci nu mai zii ca un bmw mai nou, va fi mai slab. cum ti s-a zis si mai sus.. cu fiecare generatie de motor, chiar daca s-au pastrat cilindreea si caii, performanetele au crescut.

cu ce a crescut?la astea noi cu 27 cp?

daca nu stii nu mai vorbi, chiar tu ai zis ca nu cunosti bmw-urile.. pai motorul pe care o sa-l ai tu pe aia.. are 150cp.. facea suta cand era noua in 1995, in 9.8 sec.. acum cine stie in cat...

un e46 de 150cp.. face suta in fix 9...adica aproape o secunda mai rapida.. fara niciun cal adaugat, e si mai grea pe deasupra.

concluziile le tragi singur.

Baiatul are dreptate, eu am e36 318i 83kw ,la piata la ferentari la o trecere de pietoni (vizavi de centrul de cositorit burlane si tigai) era oprit sa dea prioritate unui mos un BMW 135i... dinala cu caii falsi serios...m-am oprit langa el intentionat,fiinca eu puteam sa trec fiinca ocoleam mosu si ne-am facut niste semne din priviri,gen romeo fantastic.

Omul a inteles ca vreau sa ne dam, am introdus treapta I am turat motorul la 4000rot/min (am invatat de pe forum cum se face o plecare) am patinat rotile cam 300m am dat aII-a, el scai de mine ,atunci eu am apasat pe ambreiaj si aturat motorul la 5500 rot/min si am luat intr-o fractiune de secuna picioarul de pe ambreiaj...am mai patinat in drift cam 100m si la a III-a era mancat..pana la vadul nou l-am pierdut.

M-a prins la semafor si m-a intrebat ce motor am.. si i-am zis si eu 1.6 ca sa il umilesc detot,acum 1.6 1.8...l-am mancat cu biturbo lui cu tot...M40 ever!!!

Nu-i spune adevĂŁrul, nu e ĂŽncĂŁ pregĂŁtit.

E36 e doar pentru cei aleºi, pentru cei care au ºtiut sã mângâie caii putere pe creºtet.

LasĂŁ-l sĂŁ-Âşi ia maÂşinĂŁ cu cai falÂşi. :twoup:

nush ce sa zic....cun o f care are un 135 bi turbo si se lauda ca a facut si m3'ul ala m vechi..cum e e 46'le..nush ce model e si nu caut pe net sa par informat

Da-mi repede numarul de telefon al proprietarului ca o cumpar eu ......

Ma duc cu ea la agatat parasute si bagaboante !! Stie cineva daca se poate sa montez inca 2 scaune in portbagaj ??

La cate voi agata am nevoie de mai mult loc :twoup:

bre,eu chiar nu stiu despre ce cai falsi vb,insa ai sa ramai surprins cand a6-le fratiorului o sa te bata la fundul golf si cu 4 pers in masina

nu stiu ce finisaje proaste ai vazut tu in e90,insa eu iti zic sigur ca sunt mai bune decat in e36,probabil seria 3-ul din 2006,al prietenului avea 250k km (si aia facuti in bataie de joc) si el il luase de bun

daca tot te lauzi ca ai bani de un e90 nou ia-ti macar un e46 cabrio,gasesti unul bun la 10-12k euro,te asigur ca intr-o masina serioasa poti urca si o fata serioasa,insa intr-un e36 tiganit doar specimene cu porumb intre dinti (asa cum zicea si ciupanezu)

lasand gluma,tu chiar crezi ca mai dai pe spate o fata cu un e36,cand pe strazi circula masini precum e93,e63,e85 ? baga-ti mintile in cap !

Man,parerea mea este sa asculti sfaturile care ti le-au dat unii useri,tie ti-a luat ochii ca este tunata,dar tunat intr-un mod taranesc,daca o s-o iei,la cateva saptamani o sa te plictisesti de ea si usor,usor o sa apreciezi frumusetea unei masini vechi stok,tu spui ca masinile astea noi,adica de bmwuri, nu sunt puternice,ti-ai format o ideie gresita,poate ca daca sunt silentioase iti da impresia ca nu sunt si puternice,total gresit,tu nu ai experienta acum,te impresioneaza niste tobe la o masina veche ca huruie,niste jante si o gramada de spoilere de fibra pe ea,si in schimb sincer mie unul mi-ar fi un pic jena sa merg cu ea,usile alea care se deschid intr-un mod interesant,dar una este cand vezi un Lamborghinii cu niste usi din acelea si una este cand vezi un e36 vechi cu o asemenea modificare la usi...si multe altele.