Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Probleme ABS, CLIMA,VITEZOMETRU

Recommended Posts

In ideea ca poate scutesc pe cineva de umblat aiurea si aruncat banii pe fereastra , am scris chestia asta:

Am avut o problema cu 5 u meu, in sensul ca asa dintr-o data l-a apucat sa nu mai functioneze abs-ul asc,ul si pe rand : clima, inchiderea centralizata ,servotronicul, computerul de bord,consumul si geamurile electrice. Toate isi reveneau daca afara ploua sau daca dimineata era roua, functionau cam 10 min dupa care mureau iarasi toate.

Dupa ce am verificat sute de cabluri, sigurante, vreo 4 electricieni auto si mai stiu eu ce...problema a fost de la calculatorul de ABS cel de pe pompa de abs , si legatura dintre toate astea era ca intrerupe comunicarea din can..sau ceva de genu.Ii multumesc lui Cosma el a depistat ce are :twoup:

Deci daca aveti una din simptome, verificati si calculatorul asta de ABS , la mine asa s-a rezolvat problema.

Edited by HHH

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.