Jump to content

[Cumpar] bmw 320d e46 facelift

535i

Recommended Posts

As vrea un 320d an fabricatie 2004 si cu urmatoarele optiuni:4 geamuri electrice,scaune incalzite,senzori parcare,xenon si piele neagra.

Aceste optiuni nu sunt musai (depinde de pretul masinii)dar daca se gasesc in vreo masina e mai bine... :twoup: ...astept oferte.

va salut

As vrea un 320d an fabricatie 2004 si cu urmatoarele optiuni:4 geamuri electrice,scaune incalzite,senzori parcare,xenon si piele neagra.

Aceste optiuni nu sunt musai (depinde de pretul masinii)dar daca se gasesc in vreo masina e mai bine... :twoup: ...astept oferte.

va salut

salut, al meu bmw are cam ce vrei u infara de piele, adik luna12/02003, culoare negru, scaune sport incalzite+ reglaj lombar, volan sport + comenzi volan, 4 geaamuri el, sistem muzica Hk, xenon, cd player, senzori parcare, km 160000

post-7065-1280247915_thumb.jpg

post-7065-1280247925_thumb.jpg

va salut

Salut. Vezi ca am si eu un anunt cu un 320 d din 2003 care merita vazut. uite-te pe anunt si fa-mi o oferta in jurul lui 8000 sa vedem ce iese chiar daca eu am masina la 8700. Am 3 oferte deja dar din pacate nimeni hotarat. Poate esti tu mai decis. Mersi. Bafta

va salut

Salut. Vezi ca am si eu un anunt cu un 320 d din 2003 care merita vazut. uite-te pe anunt si fa-mi o oferta in jurul lui 8000 sa vedem ce iese chiar daca eu am masina la 8700. Am 3 oferte deja dar din pacate nimeni hotarat. Poate esti tu mai decis. Mersi. Bafta

Mda frumoasa masina dar eu caut cu cutie manuala in 6 trepte si doar berlina(cineva mi-a propus un touring) asa ca:Bafta la vanzare! :)

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.