Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

pentru posesori de e39 cutie automata

Recommended Posts

salut , ESTE NORMAL?????ma refer din NEUTRU cand schimb in DRIVE se simte o mica smucitura :twoup:

(adica cu piciorul pe frana are tendinta de a pleca inainte) va intreb pentru ca in mers schimba foarte bine ...

va multumesc...

E normal sa se simta ceva, pentru ca se cupleaza un ambreiaj si masina are tendinta sa plece.

am inteles multumesc  @paul....

mai am o  intrebare :) ...pompa de motorina am dus-o la Taji din bucuresti am schimbat toate garniturile de la pompa (imi curgea motorina)nu fuge de loc se tureaza si nu are viata ????poate sa fie de la capul hidraulic???sau trebuie umblat la avansul pompei???

daca dau pe SPORT tot la fel face ca si cum as fi pe DRIVE :twoup:

multumesc....

Daca inainte mergea bine si dupa schimbul de garnituri se misca mult mai prost, posibil pompa sa fie dereglata.

si inainte sa schimb garniturile la pompa tot la fel imi mergea se ambaleaza si nu fuge,am crezut ca din cauza la scurgerile de motorina nu imi fuge dar dupa ce am montat pompa de motorina la service autorizat tot la fel imi merge :twoup: ma gandeam poate trebuie si daca este bine sa ma duc la ei(service)sa-mi umble la avanas(debit)...

Daca inainte mergea bine si dupa schimbul de garnituri se misca mult mai prost, posibil pompa sa fie dereglata.

si inainte sa schimb garniturile la pompa tot la fel imi mergea se ambaleaza si nu fuge,am crezut ca din cauza la scurgerile de motorina nu imi fuge dar dupa ce am montat pompa de motorina la service autorizat tot la fel imi merge :twoup: ma gandeam poate trebuie si daca este bine sa ma duc la ei(service)sa-mi umble la avanas(debit)...

ar trebui sa incepi sa te gandesti si la un kit ambreiaj.

si inainte sa schimb garniturile la pompa tot la fel imi mergea se ambaleaza si nu fuge,am crezut ca din cauza la scurgerile de motorina nu imi fuge dar dupa ce am montat pompa de motorina la service autorizat tot la fel imi merge :) ma gandeam poate trebuie si daca este bine sa ma duc la ei(service)sa-mi umble la avanas(debit)...

ar trebui sa incepi sa te gandesti si la un kit ambreiaj.

:( :(          :twoup: :)   OOOFFFF.....

• 3 weeks later...

si inainte sa schimb garniturile la pompa tot la fel imi mergea se ambaleaza si nu fuge,am crezut ca din cauza la scurgerile de motorina nu imi fuge dar dupa ce am montat pompa de motorina la service autorizat tot la fel imi merge :( ma gandeam poate trebuie si daca este bine sa ma duc la ei(service)sa-mi umble la avanas(debit)...

am gasit defectul de ce nu imi fugea, am debitmetrul defect merg acum fara el (a fost scoasa mufa)si se comporta senzatoinal raspunde bine la pedala si pot sa depasesc fara problema...

acum intrebarea este daca e bine sa merg fara el macar 1-2 luni???? :twoup: :) :)