Jump to content

Vand BMW 118D

c.sainz

Recommended Posts

Vand BMW 118D

An fabricatie 2009, GARANTIE pana in decembrie 2010!!!

-rulaj: 49.000 km. (REALI, carte service, revizii la zi)

Caracteristici:

- vopsea metalizata TITANIUM SILVER

- Stofa Network ANTHRAZIT

- clima automata bi-zona

- radio CD PROFESSIONAL+MP3 +comenzi pe volan-6 taste

- inchidere centralizata

- geamuri electrice fata spate

- oglinzi electrice si incalzite

- oglinda interioara cu effect heliomat

- faruri xenon

- lumini de zi permanente

- instalatie de spalat faruri

- proiectoare ceata

- ABS+EDB+ESP+ASR

- airbag-uri (frontale, laterale, cortina)

- volan SPORT, multifunctional in piele

- jante M pe 17 (7J fata + 7,5J spate, anvelope 205/50 si 225/45) - noi

- jante iarna pe 16

- prezoane antifurt BMW

- tetiere spate rabatabile

- functie Start/Stop motor automata

- functie Brake Energy Regeneration

- Efficient Dynamics

- alarma

- cotiera centrala

- covorase velur

- parti exterioare in culoarea caroseriei

- kit fumatori

BMW Basic Service Inclusive - 5 ani sau 100.000 km

Garantie Automobile Bavaria pana in decembrie 2010

Masina este IMPECABILA, optic si functional, fara accident, tinuta in garaj

Pret: 16.300 EURO negociabil

Date de contact: Mircea, 0727.999.888

Si inca niste poze!

Uitasem fata!!

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

frumoasa masina iar pretul foarte bun!

Bafta la vanzare!

Multumesc! Da, pretul e bun si, mai ales, corect! Totul este REAL (km, revizii etc), e luata de la Auto Bavaria si a fost, noua, 32,000euro, TVA inclusa!

Bafta la vanzare!

Multumesc! Da, pretul e bun si, mai ales, corect! Totul este REAL (km, revizii etc), e luata de la Auto Bavaria si a fost, noua, 32,000euro, TVA inclusa!

Daca totul este asa corect si real cum ai fost si cu mine, mai bine lasa-ne!

Bafta la vanzare!

Daca totul este asa corect si real cum ai fost si cu mine, mai bine lasa-ne!

Am fost plecat in concediu , dupa cum ti-am scris!! Cand am venit, s-a ivit aceasta ocazie cu CASA!!! De aceea vand masina!!

Regret ca nu am luat capacale de oglizi de la tine! Scuze ca ti-am incurcat vanzarea!

Cu stima!

Am fost plecat in concediu , dupa cum ti-am scris!! Cand am venit, s-a ivit aceasta ocazie cu CASA!!! De aceea vand masina!!

Regret ca nu am luat capacale de oglizi de la tine! Scuze ca ti-am incurcat vanzarea!

Cu stima!

Esti de 2 bani, ce pot sa zic.

daca mai are garantie pana in decembrie 2010, inseamna ca ai cumparat'o in decembrie 2008 .... deci e fabricata ceva mai devreme :twoup:

Am cumparat-o cu garantia de care spun, de la Bavaria. Daca esti cumparator, suna , ne intalnim si-ti arat tot ce am scris.

Cu stima

Cu stima!

Esti de 2 bani, ce pot sa zic.

inseamna ca nu ai luat'o de noua ...nu ma leg de pretul de vanzare, dar tu nu ai platit 32.000eur pe ea ... ori te'au tepuit astia la marele fix :twoup:

numerele cu 3 cifre au fost introduse parca prin vara lui 2009 ... oricum e ceva care ar trebui sa relatezi aici ...

garantia care expira in dec. 2010 face orice om sa gandeasca faptul ca prima inmatriculare a masinii a avut loc in decembrie 2008 ... nu lasa loc de interpretari !!!

Edited by oSerX

Orice discutie despre masina, pret etc o port NUMAI cu potentialii cumparatori.

Nu port discutii de complezenta cu toti membrii! Fara suparare! Nici timpul nu-mi permite! Am tel de contact, ne putem intalni si discutam si vedem tot ce intereseaza.

Tot ce este scris in anunt este REAL si poate fi dovedit cu acte! Nu e o masina adusa din Germania; e din Romania si are toate actel necesare.

Masina este second de la Bavaria (ca sa nu spui ca nu ti-am raspuns!)

Cu stima

Masina arata foarte bine si pretul e foarte bun, dar incearca sa raspunzi corect la intrebari si nu are nimeni ce sa mai comenteze.

Totusi, daca e fabricatie 2009 si are garantie de 2 ani(nu?) atunci cum de expira in decembrie?

Tu esti al doilea proprietar?

Bafta!

Brandex, exista topicul User Review unde poti sa-ti descarci off-ul. Lasa-ti topicul curat.

Am vrut sa cunoasca si posibili cumparatori de la cine cumpara. Am folosit deja acel topic.

Este ultima data cand iti raspund: ti-am spus care au fost motivele. Si, dupa cum vezi, vand masina. Caz de urgenta!!!

In plus, nu mi-am permis sa fac aprecieri de niciun fel la adresa marfii sau modului in care intelegi tu sa vinzi! Si nici asupra masinii tale care e de ceva vreme de vanzare!

Daca reusesti sa vinzi, este ok.

In rest, repet, discut cu cumparatorii posibili pe mail, telefon si, mai ales, la fata locului si cu actele in mana.

Cu stima!

In rest, repet, discut cu cumparatorii posibili pe mail, telefon si, mai ales, la fata locului si cu actele in mana.

Cu stima!

lumea are dreptul sa fie informata , OSerx ti-a pus intrebari de bun simt mai ales ca a fost de cateva ori posesor de masini noi 0 km luate din Ro . Asa ca nu vad de ce esti ofuscat , toti suntem posibili cumparatori aici . Pe de alta parte poti sa ceri inchidere topic si nu te mai deranjeaza nimeni .

lumea are dreptul sa fie informata , OSerx ti-a pus intrebari de bun simt mai ales ca a fost de cateva ori posesor de masini noi 0 km luate din Ro . Asa ca nu vad de ce esti ofuscat , toti suntem posibili cumparatori aici . Pe de alta parte poti sa ceri inchidere topic si nu te mai deranjeaza nimeni .

Am informat cu toate detaliile masinii! Deci, nu sunt ..."ofuscat"!!!

Nu am spus ca ma deranjeaza cineva, ci, doar, ca nu am timp fizic sa raspund DOAR de complezenta si/sau de curiozitate!

Si, fii sigur, un potential CUMPARATOR suna si vine sa vada masina si toate actele! Fara suparare, dar am avut si vandut multe masini. (sa nu intelegeti ca ma ocup cu asta, ci doar am schimbat multe, TOATE cumparate de la reprezentante din Ro).

Cu stima

Pai in primul rand ca a bagat masina pe un FORUM la vanzare,nu pe un site specializat de vanzari!Atata timp cat forumul este adresat pasionatilor si nu pacalicilor de targ e normal sa te intrebe lumea si sa fie corect informati eventualii clienti.Sincer nu te cunosc si nici nu am bani in momentul asta sa o cumpar,dar asta imi aduce aminte de samsarii din autovit cu deja celebra expresie "model 2010" si de fapt fabricata cu un an sau 2 inainte..... Edited by ceaun

Oricum nu inteleg de ce te fofilezi in a raspunde corect intrebarilor adresate.

Nu stiu de ce nu lamuresti treaba cu garantia, era in favoarea ta sa raspunzi la obiect.

Dam UP anuntului degeaba.

Numai bine.

Am dat TOATE detaliile! In plus, uitandu-ma acum prin acte, am unul care este SERVICE INCLUSIVE.

Apoi, Service Package Confirmation, BMW Repair inclusive 3 years/100.000 km, valabil pana la 11.2011.

Asta e tot ce se poate adauga si este IN favoarea cumparatorului!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.