Jump to content

Credeti ca a fost lovit si reparat sau rasturnat acest bmw?

sorin'

Recommended Posts

Cumparand o masina in perioada de criza fara sfarsit in Romania ai de unde alege si poti taia in pret destul de multisor platind cash.

Tare moda asta cu cash :twoup:

Cu ce altceva platea? Bonuri de masa? Ordin de plata? Bonds? Dansuri din buric?

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E evident cĂŁ n-a fost rĂŁsturnatĂŁ.

DacĂŁ era rĂŁsturnatĂŁ, oricum trebuia ĂŽndreptatĂŁ tabla, fĂŁcutĂŁ o grĂŁmadĂŁ de tinichigerie, vopsitĂŁ, erau multe semne.

Oricum, n-aÂş lua-o pentru cĂŁ nu e stock.

Cei care lipesc folii Âşi embleme de M pe maÂşini nu sunt cei care-Âşi ĂŽntreĂžin maÂşina corespunzĂŁtor.

subscriu

am si eu o intrebare,ce pret,ce an ?

318d an 2003

si pret ?

E evident cĂŁ n-a fost rĂŁsturnatĂŁ.

DacĂŁ era rĂŁsturnatĂŁ, oricum trebuia ĂŽndreptatĂŁ tabla, fĂŁcutĂŁ o grĂŁmadĂŁ de tinichigerie, vopsitĂŁ, erau multe semne.

Oricum, n-aÂş lua-o pentru cĂŁ nu e stock.

Cei care lipesc folii Âşi embleme de M pe maÂşini nu sunt cei care-Âşi ĂŽntreĂžin maÂşina corespunzĂŁtor.

frate dar de unde si prin ce metoda deduceti voi asemenea prostioare??? ....adica daca eu mi'am pus folie ( cum ziceam si'n alt post , e vorba de gusturii "acilea" ) ... nu am grija de masina mea ??? pur si simplu mi'a placut cu da si am pus .... si imi permit sa comentez putin pe teme asta pentru ca am vazut ceva bazaconi de genu in gandirea unor colegii de pe forum ... cu scuzele de rigoare , nu tot ce zboara se mananca, si nu tot ce se vede se catalogheaza ....

referitor la plafon ca asta era problema esentiala .... desfa plafonul pe interior ... sau pur si simplu pune mana pe plafon in exterior si o sa simti daca are ceva probleme sau nu ... din poze zic eu ca este pur estetic ...

bafta !!

in general persoanele care isi pun folie pe caroserie,embleme M,huse pe tetiere cu bmw din targ (cazul de mai sus),sunt persoane care nu prea intertin masinile,voia sa faca ceva estetic misto o vopsea profesional undeva,sau o pastra impecabil si originala

persoanele care se zgarcesc in general sunt cele care zic lasa ca merge si asa

Cumparand o masina in perioada de criza fara sfarsit in Romania ai de unde alege si poti taia in pret destul de multisor platind cash.

cu siguranta sa referea ca poate sa o ia ieftin

poti trage de pret in jos,dar sa nu exageram,indiferent ca e criza

Folia imitatie carbon si orice alt tip de autocolant nu se lipeste decat pe vopsea lucioasa si nu acopera decat gheare de pisici in cel mai bun caz, orice alt defect se vede si cu folie montata. Analizeaza bine masina si daca aia e ultima piedica da-o jos, costa 300-400ron sa o montezi la loc.

Mi se pare mie sau aici nu e vorba doar de reflexia luminii ? :twoup:

E reflexia unor frunze ale unui copac...

Asa cred si eu. Si autocolantul de pe plafon nu este un semn ca ar fi fost rasturnata, pur si simplu asa ia placut lui.

Mi se pare mie sau aici nu e vorba doar de reflexia luminii ? :twoup:

E reflexia unor frunze ale unui copac...

Asa cred si eu. Si autocolantul de pe plafon nu este un semn ca ar fi fost rasturnata, pur si simplu asa ia placut lui.

Am patit si eu, era parcata sub un copac. Era sa pic jos cand am vazut portiera botita. M-am apropiat, si nu avea nimic :)

Am vazut un e39, arata foarte bine cu folie.

Nu cred ca e atat de iesita din comun o masina cu folie...

Edited by pyu

Dansul din buric pare foarte interesant :)

Edited by BeRnEk

Sa o conduci sanatos .

MS frumos!o s o prezint in curand la rubrica "MASINA MEA"!

cine stie de pe forum sa mi puna si mie angel eyes CCFL de aici de pe forum?

S-o rulezi sanatos.

Cauta la mica publicitate, gasesti sigur.

=)) wlf vrei sa omori omu? sau faci misto de el? ... daca e adevarat mai bine nu-i spuneai!

Stiam eu masina aia, dar n-am vrut sa ma bag in discutii, nu credeam ca o cumperi. A fost praf, i-a schimbat plafonul si de aia i-a pus folie.

daca nu pare nu inseamna ca nu a fost .... dk plafonul a fost schimbat nu e treaba fiindca e posibil sa se fi rasturnat cu ea :twoup:

Stiam eu masina aia, dar n-am vrut sa ma bag in discutii, nu credeam ca o cumperi. A fost praf, i-a schimbat plafonul si de aia i-a pus folie.

pai dc i a schimbat plafonul? k nu pare nimic lovit...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.