Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

cheie antifurt prezoane stricata

clausthaler1

Recommended Posts

salutare...mi sa stricat cheia antifurt de la prezoane...si sanse slabe sa gasesc ceva la fel,am cautat peste tot unde am crezut,in targ la vitan,pe net,am vorbit cu un strungar...sanse 0zero sa gasesc ceva la fel.cheia,mi-au stricat-o baietii de pe la vulcanizari de-a lungul timpului...acum as vrea sa merg undeva...dar nu stiu unde...sa-mi extraga prezoanele antifurt de la roti(ele nu au nimic),apoi sa-mi cumpar altele .va rog daca stiti,sau a-ti patit ceva asemanator sfatuitima ce sa fac,eventual pe unde sa umblu sa intreb!

pe capul cheii trebuie sa ai un numar de genul: 10, 11, 12.... daca prezoanele sunt originale BMW, iti comanzi acelasi tip de cheie de la reprezentanta

nu stiu daca este originala...nici nu am vazut cum arata originala...a mea (cheia antifurt)este ca un imbus(torx mai degraba)cu multe colturi...

Sa stii pe viitor ca antifurtul se desface cu cheia de roti nu cu pistolul pneumatic !

Antifurtul original BMW arata ca piesa 2:

http://www.unofficialbmw.com/images/all_bmw_wheel_locks.jpg

da...acela este!!!(((...la vulcanizare cand am schimbat jantele de iarna cu cele de vara mi le-a desfacut cu pistolul...insa nu am crezut ca este problema!si acum cand am luat un cui in roata,ala de la vulcanizare nu a mai putut sa desfaca roata ca era cheia cu dintii rupti(tociti)si mi-a pus dop in cauciuc cu roata pe masina!dar pe viitor ...Doamne fereste...daca nu reusesc sa le dau afara!

Daca nu reusesti sa le desfaci cu un alt antifurt, le poti extrage cu o bormasina, dai gaura in prezon pana cand se va rupe capul antifurtului...

prezoanele nu au nici o problema...cheia este nasoala...sper sa gasesc la cineva o cheie macar sa le slabesc!

comanda-ti o cheie noua dupa codul de pe cea veche si ai rezolvat problema

i-mi poti aduce tu?

daca imi dai codul de pe cheie da

pai nu am vazut nici un cod....unde scrie cod pe cheie?

in partea opusa unde intra cheia de desfacut surubu scrie un nr.exeplu :32,25,36

post-31008-1280768524_thumb.jpg

Edited by spanac

comanda-ti o cheie noua dupa codul de pe cea veche si ai rezolvat problema

i-mi poti aduce tu?

daca imi dai codul de pe cheie da

pai nu am vazut nici un cod....unde scrie cod pe cheie?

in partea opusa unde intra cheia de desfacut surubu scrie un nr.exeplu :32,25,36

merci frumos...asta chiar ma bagat in sperieti un pic....!!