Jump to content

BMW 320d , 150 cp, 2004

vciprian_21

Recommended Posts

BMW e46 , 2004 , 150 cp , 150.000 km , 2.000 cc , diesel :

- manuala 6+1

- xenon adaptiv

- angel ayes

- spalator faruri

- jante 17 M packet

- suspensie sport

- praguri M packet

- bara spate M packet

- volan sport , comenzi volan

- pilot automat

- climatronic

- cd player bussines

- oglinzi electrice heliomate

- geamuri electrice fata

- scaune sport

- tapiterie ( partial ) piele ancantara

- incalzire scaune

- cotiera fata + spate

- senzori ploaie

- senzori lumina

- senzori parcare

- carlig remorcare detasabil

- folie geamuri laterale + luneta spate

- consum mixt 6.3 - 6.5 %

- 1 cheie contact

........................................... ( sper sa nu fi uitat ceva :twoup: ) ............................................

Carte service pana la 80.000 km , 2007 cand a fost masina adusa in tara .

Ulei ( Castrol 5w*40 Long Life ) + filtru ulei + filtru motorina au fost schimbate saptamana trecuta !!!!!!!!

Al 3-lea proprietar .

8.500 euro

P.S : cateva poze sunt facute cu telefonul :) ..... Pt mai multe detalii ma puteti contacta pe , PM .

Rog sa se faca abstractie de bebe :)

Multumesc.

Edited by vciprian_21

Jentile nu le dai separat? am unele pe 16 pt tine

Candva am vrut sa fac aceasta rocada pt a obtine o suspensie mai moale .... dar acuma nu vreau sa o mai " descompun "....

Singurul lucru pe care l'as schimba la ea ar fi doar suspensia ..... as vrea una normala pt ca am un bebe mic si e prea rigida la drum .... cand adoarme in scaunul de masina si trec prin niste denivelari / gropi , tresare - se trezeste :)

Practic asta e si unul din motivele pt care vreau sa schimb masina + faptul ca vreau una putin mai spatioasa pt ca acusa vine si al 2-lea bebe :twoup:

te inteleg perfect,numai ca nu o descompui ci ii pui in loc de 17, 16 si cu o diferenta. nu stiu daca am prin preajma niste poze cu jentile dar ca sa ti faci o idee sunt cele bbs , poate ma ajuta vreun coleg, styling ... cele spitate.

te inteleg perfect,numai ca nu o descompui ci ii pui in loc de 17, 16 si cu o diferenta. nu stiu daca am prin preajma niste poze cu jentile dar ca sa ti faci o idee sunt cele bbs , poate ma ajuta vreun coleg, styling ... cele spitate.

Multumesc de oferta , dar nu vreau sa dau jantele.

a fost lovita in fata si ai pus bara normala ?

(in a2a poza sa vede ca nu ai aparatoarea de noroi + bara spate a ramas de M)

Nu a fost lovita .

Masina a avut packet M total , dar fostul proprietar ( inainte sa ajung eu la el ) a vandut bara M fata + volanul M ( si navigatia mare 16:9 ) si a pus bara normala si volan sport normal . Astfel a mai scos un ban in plus ..... La faza asta ma tepuit pe mine pt ca nu mi'a spus nimic pana am ajuns eu la el ....

Intradevar nu avea aparatori , le'am pus eu ulterior ......

Atasat pun si cateva poze cu masina cand avea bara M pe fata ( eu asa o stiam cand m'am dus sa o iau , surpriza a fost cam nasoala :twoup: ) .

• 2 weeks later...

poze noi .......

poze noi .......

poze noi .......

Poze noi ....

poze noi .....

poze noi .......

poze noi .......

poze noi .......

poze noi .......

Poze noi ....

poze noi .....

poze noi .......

poze noi .........

poze noi .....

poze .......

poze ......

a fost lovita in fata si ai pus bara normala ?

(in a2a poza sa vede ca nu ai aparatoarea de noroi + bara spate a ramas de M)

Nu a fost lovita .

Masina a avut packet M total , dar fostul proprietar ( inainte sa ajung eu la el ) a vandut bara M fata + volanul M ( si navigatia mare 16:9 ) si a pus bara normala si volan sport normal . Astfel a mai scos un ban in plus ..... La faza asta ma tepuit pe mine pt ca nu mi'a spus nimic pana am ajuns eu la el ....

Intradevar nu avea aparatori , le'am pus eu ulterior ......

Atasat pun si cateva poze cu masina cand avea bara M pe fata ( eu asa o stiam cand m'am dus sa o iau , surpriza a fost cam nasoala :) ) .

:twoup:) asta e cea mai tare scuza care am auzit-o:) si cea mai penibila de altfel!! cred ca nici baietii din vitan nu au tupeul sa o foloseasca! auzi la el: bara fata a fost schimbata pana sa vin eu...a mai scos si volanul...si a pus bara normala.. repede..repede pana ai ajuns..Si tu cu toate astea ai cumparat-o..

P-asta o sa o tin minte si eu dupa ce imi fac praf masina in fata...si vreau sa o vand.

:twoup:) asta e cea mai tare scuza care am auzit-o:) si cea mai penibila de altfel!! cred ca nici baietii din vitan nu au tupeul sa o foloseasca! auzi la el: bara fata a fost schimbata pana sa vin eu...a mai scos si volanul...si a pus bara normala.. repede..repede pana ai ajuns..Si tu cu toate astea ai cumparat-o..

P-asta o sa o tin minte si eu dupa ce imi fac praf masina in fata...si vreau sa o vand.

De unde p.... mea stii tu ce a avut aceasta masina ? de ce te bagi in seama ca un tugulan ?!? pe tot forumul sunt numai frustrati care au de facut numai comentarii si asocieri cu samsarii din vitan ...... imi sar mintile din cap cand vad numai bagatori in seama .......

Poate multi membri ai acestui forum cunosc masina (pt ca a fost postata la vanzare pe acest forum ) , cei care o cunosc si au vazut anuntul de vanzare , rog sa'i confirmati acestui " cap de guma " ca , masina a fost pusa la vanzare "intreaga" ( cu bara fata M ) iar pe forum au fost solicitari sa dea bara la schimb + o diferenta , sa dea volanul la schimb + o diferenta, sa dea jantele la schimb + o diferenta ( aceasta oferta am primit'o si eu ) ....etc.....etc....

Nu vreau sa'mi mai bat capul cu tine si sa'ti dau explicatii ......

P.S : Daca te uiti la inceputul anuntului , exact aceeasi propunere am primit'o si eu ..... sa dau jantele la schimb + o difernta de bani .......

In noaptea asta voi pleca la mare pentru 7 zile .....

Voi putea raspunde celor intresati si celor NEINTERESATI dupa ce ne vom intoarce acasa ......

Multumesc

Inca o mica remarca si gata :) cine este interesat sa achizitioneze o masina ( indiferent care , nu neaparat a mea ) nu o cumpara cu ochii inchisi numai dupa poze ..... o studiaza din toate punctele de vedere, iar daca intradevar ar fi lovita cu siguranta s-ar vedea ......

Sustin cele spuse de Ciprian! Masina a apartinut userului "lup" daca nu ma insel, iar eu m-am numarat, la momentul respectiv, printre cei interesati sa ia spoilerul si volanul M, doar ca m-am miscat cam incet.

Cred ca inca mai este topic-ul cu pricina pe undeva, deci se poate verifica destul de usor...

Bafta cu vanzarea!

Sustin cele spuse de Ciprian! Masina a apartinut userului "lup" daca nu ma insel, iar eu m-am numarat, la momentul respectiv, printre cei interesati sa ia spoilerul si volanul M, doar ca m-am miscat cam incet.

Cred ca inca mai este topic-ul cu pricina pe undeva, deci se poate verifica destul de usor...

Bafta cu vanzarea!

adevarat

+1

Multumesc celor care au recunoscut masina si celor care o vor recunoaste :)

Este ultima postare a mea pentru urmatoarele 7 zile ..... peste 8 ore voi pleca impreuna cu familia ( cu bebele meu :twoup: ) la mare si ma voi relaxa :)

Va doresc toate cele buna ......

P.S : Da , masina a fost a userului LUP .

Scuze pentru reactia avuta mai sus, dar din cauza voastra a celor "cunoscatori" si a " analistilor poltici " lumea isi iese uneori din minti , am vazut aceleasi discutii si reactii pe N posturi .......

Nu toata lumea " e samsari " !!!!

Edited by vciprian_21

• 2 weeks later...
ai cumva nevoie de butonul de avarii si cel de inchidere?

Multumesc pt intrebare / oferta dar , ambele functioneaza normal ...... cred ca am apasat cam tare o data pe butonul de inchidere a portiereleor si a intrat putin inauntru , a coborat 5-6 mm ..... tre sa merg cu ea la un mecanic sa-i pozitioneze butonul :twoup:

frumoase rau jantele. pacat ca nu le dai :twoup: bafta la vanzare

Multumesc.....

De asta nici nu scad la pret , pt ca imi place asa cum este , jantele au un efect placut asupra masinii ..... Singurul inconvenient pe care il are : nu este destul de spatioasa pentru nevoile noastre familiale , mai ales ca al 2-lea bebe este " pe drum " :)

Poate in ziua in care va veni si al 2-lea bebe si vom fi cu adevarat nevoiti sa o schimbam , atunci poate am sa negociez ( mai mult sau mai putin ) la pret ....

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.