Jump to content

Se Poate Spala Stopul la e39 ?

filimon

Recommended Posts

Cum zice si titlul ,am un stop care are citeva muste moarte in el si vreau sa le scot ,m-am gindit sa il dau jos si sa il spal cu apa in interior deoarece are parca si ceva depuneri de praf pe interior.Stopul este de e39 2001 facelift .Ce ziceti? se poate? nu dauneaza stopului cu ceva daca bag apa in el ? Multemesc anticipat pentru raspunsuri.

• 2 weeks later...
am avut si eu problema asa , lam luat jos si lam spalat k era foarte bine prinsa mizeria , lam lasat sa se scurga si sa se uste si nu a avut nimika

Si s-a vazut vreo diferenta apoi ? Atunci am sa fac asa si eu cu apa si ceva perie cum zicea un coleg mai sus,fiindca ma gindesc ca daca il fac doar cu peria praful cel mult ramine tot in stop.

• 3 weeks later...
Pina la urma am spalat stopul :twoup: L-am dat jos am pus banda acolo unde intra mufa pt. becuri si am dat toate becurile jos si am mai pus banda pe 2 contacte mici care se vedeau, si pe urma l-am bagat la apa.Mi-a iesit o gramada de ganganii pe care nu le-am vazut ca le am dupa care am luat o periuta de dinti si i-am infasurat la virf o cirpa si dupa ce l-am spalat am bagat periuta prin care orificii(unde sint becurile) am putut si am sters si stopul in interior dupa care am vazut ca musca cea mare nu iesise ,ramsae acolo unde este pozitia,dupa multe batai de cap si nervi si multa apa s-a bagat cumva musca undeva de unde ajungeam la ea cu degetul si asa am reusit sa o scot.Pe urma l-am mai spalt cu apa putin si la-m mai facut stopul la interior cu periuta cu alta cirpa curata cum am explicat mai sus,apoi tot l-am scuturat sa iasa apa si apoi am desfacut banda pe unde o lipisem,si l-am uscat cu uscatorul cit am putu(am uscat si mufele 3 in total una mare si 2 mici ).A doua zi l-am lasat la soare citeva ore,dupa care l-am montat dar nu l-am conectat la mufa si am umblat asa cu el cam 1 sapt.Acum merge bine si nu am probleme cu el si nu mai are muste si are luciu mai bun.