Jump to content

Intensitate slaba pe un inel angel-eyes

Recommended Posts

Stiu ca sunt N topicuri cu probleme la angel-eyes-uri. Dar recomandarile din acele topicuri nu m-au ajutat...

Acum un an mi-am pus angeluri cu doua drosere, pe fiecare pereche de inele cate un droser. Buuun. La scurt timp un inel avea intensitate slaba. Daca schimbam droserele intre ele se muta si inelul cu problema. Deci, trebuie alt droser. Le-am schimbat pe ambele si mereu cate un inel avea intensitate slaba. Aveam acum 4 drosere, mereu cate un inel exterior avea probleme, orice fel de permutare faceam intre ele. Schimbat drosere, am luat unele mai bune de la un coleg de forum. Aveam acum 6. Toate bune si frumoase, au mers un pic, pana au inceput sa faca probleme, iar o pereche s-a oprit de tot, stins total. L-am sunat pe baiat, am aflat ca s-a stins din cauza mea, rupsesem un fir, mi l-a schimbat si totul a fost ok. Dar, evident, pentru putin timp, cand a inceput sa faca iar probleme un inel exterior.

Mai pe scurt: In total 7 drosere (ma rog, 6), iar la orice permutare, un inel are intensitate slaba. Ce pastele mamii lui de angel eye are?

Daca elimin mereu droserul care e teoretic stricat, ramanem tot teoretic cu 3 bune. Iar din astea daca pun 2 pe masina tot este un inel naspa. Sper ca nu v-am pierdut in detalii.

Sa fie inelele busite? Dar ideea e ca se schimba din cand in cand inelul slab, nu e in permanenta acelasi...

Astept pareri si spers s-o rezolv pana in octombrie, ca vine ITP-ul...

P.S. E46 Compact 320td

Ai incercat sa alimentezi neoanele pe rand, din acelasi droser, si sa vezi daca e vreunul ce are intensitatea mai slaba?

Poate ai mai multe drosere cu probleme si daca le tot rotesti, e greu sa il(le) identifici pe cel(e) defect(e).

NU, evident ca nu sunt originale, le-am pus eu :twoup:

Am incercat sa le rotesc, sa la invart, sa le fac opturi, cum vrei tu....cand e o pereche pusa, merge, cum le pun pe amandoua, un inel scade in intensitate. As mai cumpara inca doua drosere, dar presimt ca merg o zi si crapa iar