Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Localizare filtru polen

Guest omul noptii

Recommended Posts

Guest omul noptii
Salutare , puteti sa-mi spuneti si mie la modelul de bord pe cara il am unde se afla filtrul de polen? M-am uitat sub bord unde stiam ca se afla la celalalt model de bord sub torpedou dar nu seamana deloc..

post-37323-1281178685_thumb.jpg

Daca nu ai clima, filtrul de polen, bineinteles daca a fost masina dotata cu asa ceva ar trebui sa fie sub stergatoare. Cel rotund.

Pai nu are clima , deci sigur e la stergatoare , asa am avut si eu la e36 sedan . Cel cu clima e chiar cum arata mai sus Roby m

eu am un 318is din 92 luna 5 fara clima, am cumpart filtu de polen (mann) si cand am desfacut torpedou am vazut k nu este mam uitat si la stergatoare si nici acolo nu am,mai gasesc si frunze micute care da sa iese pe gurile de ventilatie dar mai rar :twoup: :) :)

ma gandeam sa incerc sa pun filtru sub stergatoare k am jumatatea aia de con piesa nr 2 dar este fara filtru

post-31008-1281206011_thumb.png

AC (Aer conditionat) inseamna sa ai instalatie de climatizare cu freon dar nu poti alege temperatura la care sa bage aerul in masina, din cate vad in poza atasata de tine ai doar aer simplu. Cauta sub stergatoare filtrul s-ar putea sa nu fie masina dotata cu asa ceva, nu ai fi primul.

eu am un 318is din 92 luna 5 fara clima, am cumpart filtu de polen (mann) si cand am desfacut torpedou am vazut k nu este mam uitat si la stergatoare si nici acolo nu am,mai gasesc si frunze micute care da sa iese pe gurile de ventilatie dar mai rar :twoup: :) :)

ma gandeam sa incerc sa pun filtru sub stergatoare k am jumatatea aia de con piesa nr 2 dar este fara filtru

La masinie fara clima sau AC nu este filtru de polen.

Daca vrei, poti sa-ti pui (2 filtre rotunde), sub stergatoare.

La masinie fara clima sau AC nu este filtru de polen.

Daca vrei, poti sa-ti pui (2 filtre rotunde), sub stergatoare.

la aia ma gandeam si eu,sincer nu ma deranjeaza cu nimic,sunt atent sa nu parchez sub copaci si sa nu se adune frunze pe la stergatoare k le scoate pe gaurile de la ventilatie :(

omul noptii iti spun 2 lucruri:

si eu am acelasi model ca tine de masina am AC dar nu am filtru de polen

poti pune filtrul rotund dar e mult de desfacut ca sati incapa mana acolo ca sal poti monta cum trebuie iar pe langa asta un filtru de ala costa cam 300-380 lei pt ca vine cu un plastis peste el... toate cele bune .....

omul noptii iti spun 2 lucruri:

si eu am acelasi model ca tine de masina am AC dar nu am filtru de polen

poti pune filtrul rotund dar e mult de desfacut ca sati incapa mana acolo ca sal poti monta cum trebuie iar pe langa asta un filtru de ala costa cam 300-380 lei pt ca vine cu un plastis peste el... toate cele bune .....

:( :(

spanac i spune la ,,omul noptii"

cam mare tiapa ai luat cu filtrele daca le-ai cumparat

mersi totusi pentru sfat :)

filtrele sun in jur de 30E si vine cu tot cu plastic si se monteaza uso fata de alte lucrui care leam facut la masina

ai de dat bratele de la stergatoare jos,plasticu ala mare care acopera filtru si sa scoti conurile vechi si montezi conurile cele noi cu filtru asta daca se potriveste 100%

te chinui putin pana fixezi filtrele

daca asta ti se pare complicat :twoup: :) NO COMMENT

• 4 weeks later...