Jump to content

Cumpar caseta de directie e46

Recommended Posts

300 ron pt reconditionat, sau o caseta sh?

In cazul in care cumpar alta caseta vreau neaparat noua.

Ia de aici daca vrei sa o reconditionezi. Eu am facut-o pe a mea acolo si sunt f. multumit. http://www.casetadirectie.eu/

Ti-as urma sfatul, dar problema e ca ei sunt din sighisoara iar eu din Bucuresti.

@b24mmr: mersi de oferta, dar nu sunt interesat

Si eu tot la cei din sighisoara am reconditionat-o si sunt foarte multumit...de 1 an de zile, cu suspensie sport pe masina, nu am nicio problema.

Eu le-am trimis-o prin curier, au reconditionat-o si dupa aceea mi-au trimis-o inapoi.Am stat cu masina pe dreapta cateva zile, dar a meritat.Si oamenii sunt de cuvant...mie chiar mi-au trimis-o inapoi cu o zi mai devreme decat imi promisesera la prima discutie.

Mai aproape de Bucuresti vei gasi, dar mai scump, si nu stiu cat de profi sunt.

F putin, eu am avut 2 oferte: unii mi-au cerut 15 mil si altii 12mil.

Nu prea as vrea sa ma complic cu curierul, dar pana la urma decat sa dau dublu o fac si pe asta.

Esti sigur ca ti-au pus piese noi? Astia care mi-au cerut 15mil, ma luau: domne altii iti cer mai putin sa iti pun piese din dezmembrari, noi iti punem noi

Mie imi curgea caseta, avea joc, ce sa mai..era praf...si eu ca tot omul am cautat peste tot reconditionari..in jur de 1500-1900 lei imi cereau, ce e drept le trimiteam caseta mea si imi trimiteau alta inapoi...deci scuteam astea 2-3 zile cat tineam masina imobilizata...pe urma am sunat la nenea asta si am rezolvat-o.

Ideea este ca ei prelucreaza la strung piesele uzate, si eventual fac o bucsa ceva ca sa ii ia jocul...dupa care, se monteaza simeringuri la cotele ce au rezultat dupa prelucrare.Daca piesele nu ar fi fost de calitate si noi, nu cred ca rezista caseta mea mai mult de un an, asa cum am mai spus am avut numai suspensie sport.

Pretul asta , era atunci, eu zic ca nu strica sa dai un telefon si sa vorbesti cu omul...stiu ca mai mi-a facut atunci o reducere ca nu am vrut factura.

Mie imi curgea caseta, avea joc, ce sa mai..era praf...si eu ca tot omul am cautat peste tot reconditionari..in jur de 1500-1900 lei imi cereau, ce e drept le trimiteam caseta mea si imi trimiteau alta inapoi...deci scuteam astea 2-3 zile cat tineam masina imobilizata...pe urma am sunat la nenea asta si am rezolvat-o.

Ideea este ca ei prelucreaza la strung piesele uzate, si eventual fac o bucsa ceva ca sa ii ia jocul...dupa care, se monteaza simeringuri la cotele ce au rezultat dupa prelucrare.Daca piesele nu ar fi fost de calitate si noi, nu cred ca rezista caseta mea mai mult de un an, asa cum am mai spus am avut numai suspensie sport.

Pretul asta , era atunci, eu zic ca nu strica sa dai un telefon si sa vorbesti cu omul...stiu ca mai mi-a facut atunci o reducere ca nu am vrut factura.

Oamenii de la sighisoara stiu ce fac, si fac asta de vreo cativa ani. Iti inlocuiesc etansarile si bucsile cu unele NOI si caseta inca 150-200 mii km nu mai ai probleme cu ea.