Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

bmw e46,clima

daniel89

Recommended Posts

Asa am cumparat-o...nu merge clima...

Aparatul de clima merge perfect toate butoanele si setarile dar nu sufla deloc nimic...se aude cum se cupleaza compresorul dar nu sufla deloc, nici rece,nici cald la nici o intensitate.

E compresorul? e "piesa cu tepi"? nu are freon ? care este problema?

Motorul trage bine, nu are probleme.

• 9 months later...
La mine baga aer rece doar cand masina e in mers . Cand stationeaza baga aer cald si din cand in cand baga si rece .. Sau cand are ea chef baga rece .. La frigotehnist am foat .. Am avut deosebita placere ca atunci sa mearga clima si cand era oprita masina si a testat doar cu un aparat temperatura ce iesea pe fante si atat .. Nu a verificat presiune .. Etc ca a zis ca nu e necesar ... Ce sa fac .. Siguranta 28 am verificato si e ok . Aceea zicea pe panou ca e de la Clima ..

• 2 months later...

Salutare! Am si eu o problema sacaitoare cu climatronicul la un E36. Pe treptele 1, 2 si 3 merge normal, baga cum ar trebui aer, insa daca dau pe celelalte trepte nu se intampla nimic. Tin sa mentionez ca ventilatorul din bord o ia razna, face un zgomot urat, se tureaza singura, baga pentru 2-3 secunde aer ca si cum ar fi pe maxim dupa se opreste si tot asa.

Este posibil sa fie de vina piesa cu tepi? Ventilatorul l-am schimbat in primavara pentru ca nu mai baga aer deloc.

eu amn o problema mai technica defapt/./// am inlocuit garniturile de la conductele de presiune care intra in radiatoru de clima si pe la cea de jos tot scapa freon... garniturile is noi si originale... conductele is ok si la fel si radiatoru... vreo parere? ceva in neregula cu intrarea din radiator? sau vreo conducta?

Odata venirea temperaturilor mai scazute, dimineata cand plec la serviciu am incercat sa dau drumul la clima pe 32Grade, sa ma incalzesc putin, insa nu prea baga deloc cald desi motorul este la 90 Grade.

Precizez ca pe 16 grade face frig de mori in ea si la 45grade afara, insa cald nu prea baga deloc.....ce sa verific :D