Jump to content

Cumpar e46 coupe 2003-2004

bmw318ci

Recommended Posts

Si mie mi se pare "extrem" ca sa nu zic altceva pretul cerut de Stefan pe acel coupe! Daca mai astepti cateva luni sau mai arunci cateva mii de EUR deja iei un E92. Nu mai zic cate E90-uri chiar si din 2007 cumperi la banii aia! :twoup:

Alex aveam alta parere despre tine. In afara de avansul tehnologic si al dotarilor nu exista multe optiuni care sa fie peste ,decat poate astea noi gen dynamic drive care nu s-au pus pe e46.

Arunca un ochi pe mobile si vezi cat e o masina cu km astia dotarile astea acolo.+ drum taxa si alte batai de cap ajungi mult peste pretu meu care este NEGOCIABIl . Este un pret de plecare pentru o masina .

Pefer sa rugineasca decat sa o dau la 12.000.Numai bine si bafta si tie la vanzare.

PS: comparatia cu e90 e de-a dreptu hilara.Ce ti se pare dnu Alex ca are asa in + un e90 din 2007 ? design atragator tinuta de drum mai buna mai multe optiuni , da alea le gasesti pe la vreo 25.000 in germania.nu la pretu asta in Romania.

Edited by Stefan_e46

design atragator la E90 ??? :twoup: ma termin de ras ....chiar este o frumusete rara aceasta masina E90 :) orice ai pune pe ea chiar si M pachet tot urata cu spume ramane .... orice bmw sedan ajunge la Recycle Bin .... Coupe se diferentiaza oricare ar fi, de aici si pretul mai ridicat .

ms, dar de banii astia imi iau ceva mai bun , cum ar fi un m3 :))

Vreau si eu M3 la banii astia dar sa fie M3 nu CAZAN prostituat prin 10 proprietari

Edited by edy1092

clientii de coupe nu se vor uita ever la berlina , asta ca sa nu va mai certati care e mai frumoasa . Cine are nevoie de berlina va alege E90 , cine vrea coupe momentan va lua E46 pt ca E92 e scumpa acum . Evident fctie de buget .Eu nu am mai vrut E46 pt ca am avut deja 2 . Dar probabil in 3 ani max E92 va ajunge la preturi accesibile gen 13-15 k

ms, dar de banii astia imi iau ceva mai bun , cum ar fi un m3 :twoup:)

Este M3 pe forum la pret bun. Dar cand ajungi cu el in service .....

Edited by Myx

• 2 weeks later...