Jump to content

520d

mako

Recommended Posts

Salutare la toata lumea!

Ma gandeam sa imi aduc un 520d 2001-2002 din Germania. Ceva in jurul a 9000e. Am vazut cateva modele la pretul asta, dar nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa imi fac griji pt pret? In sensul ca la banii astia e o masina cazuta. SAu e un pret rezonabil ?

Orice sfat e binevenit. Multumesc!

SAu la banii astia ar trebui sa ma gandesc la Seria 3??

Edited by mako

sti cum este cu bmw-urile? poti sa spui ca urci ca pe o trepta sociala. eu iti recomand la banii astia (dar mai platesti 3000 vama + cheltuieli de deplasare) un 730 d cam 2000 la an, 185 cp, stepronic cu navigatie, tv, climatronic, piele etc. consum mediu 7,9/100 km , numai sa ai garaj sau unde sa-l tii departe de drogati. intra pe www.mobile.d si cauta cu motorul de acolo si ai sa vezi. bafta multa, si nu lasa peste 10 ani ce poti face azi.

gopo 12 - glumesti, nu? ar fi trebuit sa pui si un smile :blink: de unde 730 la 9000 euro? poate de ala peste 300 000 km, dat de vreo 2 ori peste cap si la a treia vopsea originala ...

oricum , taxele la 3000 cmc sunt foarte mari.

mako - parerea mea e sa mergi pe un seria 3, 520d la banii astia e mai greu de gasit in stare buna.

gopo 12 - glumesti, nu? ar fi trebuit sa pui si un smile :blink: de unde 730 la 9000 euro? poate de ala peste 300 000 km, dat de vreo 2 ori peste cap si la a treia vopsea originala ...

oricum , taxele la 3000 cmc sunt foarte mari.

mako - parerea mea e sa mergi pe un seria 3, 520d la banii astia e mai greu de gasit in stare buna.

121642[/snapback]

nu frate intra pe mobile.d si o sa vezi la banii astia vreo 15 masini si au cam 200.000 sau putin mai mult , iar taxele vamale sunt 3070 de euro la 730d

da-mi te rog frumos un link  de la o masina de asta :blink:

121646[/snapback]

intra pe www.mobile.d si o sa gasesti ca si pe autovit cautarea automata (nu uita sa setezi limba engleza de sus din dreapta de pe pagina principala). nu stiu cum sa-ti trmit link dar intru eu acum poate ma dumiresc cum se face

la pretul asta poate gasesti un 520d dar "chel" adica fara nici o optiune.

Si nu inteleg de ce motorul de 2000 nu e bun pe 5`ar....e drept ca un 525 e putin mai rapid.Sa fim seriosi acuma,daca motorul de 2000 nu ar fi dat randament pe 5`ar atunci nu ar mai fi continuat productia

Edited by Alex86

nu la asta ma refeream. stiu care etreaba cu mobile.DE

eram doar curios unde ai vazut tu masinile astea.

daca le gasesti, copie ( copy/paste ) adresa din bara de sus a I.E. sau ce folosesti tu si da-o aici sa vad si eu.

exemplu - http://www.mobile.de/SIDHYjXdtFf3P3jpw1U2-...11111221567227&

121654[/snapback]

http://www.mobile.de/SIDooQs7Y3Kydm6.Plrqn...11111219322493&

la banii astia gasesti in belgia seria 5 din 2001 , poate e nevoie sa mai pui 500. insa e posibil. oricum nu te astepta la ceva super in 9500 :blink:

eu merg lunar aproape dupa masini.

succes

Salutare la toata lumea!

Ma gandeam sa imi aduc un 520d 2001-2002 din Germania. Ceva in jurul a 9000e. Am vazut cateva modele la pretul asta, dar nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa imi fac griji pt pret? In sensul ca la banii astia e o masina cazuta. SAu e un pret rezonabil ?

Orice sfat e binevenit. Multumesc!

SAu la banii astia ar trebui sa ma gandesc la Seria 3??

121572[/snapback]

mergi pe seria 3 ca la banii aia gasesti si cu ceva optiuni...mergi pe 320 parerea mea ( consumul e acelasi la 316,318 si 320 ) cauta si vei gasi !

A si vorba lui WLF....daca nu faci minim 40.000 km\an nu lua diesel,mergi pe benzinar! dar sa fie 320i

Edited by lucian1