Jump to content

vand BMW 318

claus2055

Recommended Posts

M`ai facut sa rad cu diferenta aia de 5000 de euro.....pt masina ta cheala cu volan ce plastic si cu un an mai tanara k a mea!:twoup:))

Mai e si benzina a ta....

Oricum spor la vanzare sigur se gaseste cineva care sa creada ce spui si sa`ti dea 9000 pe ea!:)

Bafta multa si scuze k sunt ironic,dar alt raspus la replica ta chiar nu am gasit!

Auzi 5000 de euro:))))))))

M`ai facut sa rad cu diferenta aia de 5000 de euro.....pt masina ta cheala cu volan ce plastic si cu un an mai tanara k a mea!:twoup:))

Oricum spor la vanzare sigur se gaseste cineva care sa creada ce spui si sa`ti dea 9000 pe ea!:)

Bafta multa si scuze k sunt ironic,dar alt raspus la replica ta chiar nu am gasit!

merita mai mult masina asta decat E46 318 i pus la vanzare pe forum cu 10 k .... Strict parerea mea

cam urat ce faci. Vanzatorul are dreptul sa ceara kat vrea!

Parca ti`am spus sa nu mai interactionezi cu mine,sau vrei cu orice chip sa t certi cu mine?

Vezi`ti de compactul tau si lasa`ma!

ON: Masina e frumoasa merita banii,n`am nimic personal cu masina!

Doar ca ma deranjat vorba aia aruncata aiurea,ca putea sa zica nu fac cu E46,nu sa incerce sa`mi inchida gura cu 5000euro!

Bafta la vanzare!!!!!

cam urat ce faci. Vanzatorul are dreptul sa ceara kat vrea!

Parca ti`am spus sa nu mai interactionezi cu mine,sau vrei cu orice chip sa t certi cu mine?

Vezi`ti de compactul tau si lasa`ma!

ON: Masina e frumoasa merita banii,n`am nimic personal cu masina!

Doar ca ma deranjat vorba aia aruncata aiurea,ca putea sa zica nu fac cu E46,nu sa incerce sa`mi inchida gura cu 5000euro!

Bafta la vanzare!!!!!

poate ii da cineva un e46 si 5000.puteai fi chiar tu ala.nu stiu ce te-a deranjat.masina arata bine.

OFFtopic:

ÂŞi nu puteai sĂŁ-i dai replica pe privat?

Tu aºa compari E90 cu E46, un an mai "tânãrã"???

oameni buni strees are un e46 318d 2004 si clauss2055 un e90 318i 2005, vi se pare corecta o diferenta de 5000euro? (cand el a pus pretul de 10600e), poate omul a gresit pretul si vrea 16500e pe ea ca alta explicatie nu este

cate e46 mai sunt 10k de euro acum?

cash o masina are un pret.la schimb are altul.evident mai mare.

Dar te-ai gandit ca poate pretul ala e pentru C A S H? Cum poti sa faci calculul in felul asta? Mie mi se pare corecta diferenta!!!!! Poate nu chiar 5.000, dar 4.000 EUR e OK!

Mai esista la modalitatea asta de vanzare si alta varianta decat CASH?

Eu stiam k decat la banca sau la leasing se face printr`un contract si rate prestabilite.....sau poate tu vinzi masina si pe 1000euro si 50 de cocosei de aur!:twoup:))

Auzi pt CASH......vb de samsar!:)

Eu am evaluat masina mea cu" volan de plastic" sub pretul pietei,cu toate ca are km care ii are.Departe de mine gandul ca sa te jignesc ,dar daca eu am lasat la pretul asta nu era normal sa lasi si tu la mult sub pretul pietei ,cum ar fi fost sa imi mai dai 1000e sau 2000,ar fi fost ok, pt tine, dar nu tre sa ne batem joc de masinile noastre ,sau mai rau, cum fac samsarii, la variante masina mea face 13.ooo atunci nu ai mai fi sarit in sus ca masina mea e cu volan de plastic si ca am sarit calul cand am cerut 5000,apropo la ce iti trebuie tie o masina cu un asa volan nasol,dar stii cum e ;nasol,nasol dar arata ca nou ca deah are 80.000 de km condusi doar cu o mana ca cealalta sta pe piciorul unei fete.Oricum eu imi cer scuze nu am vrut sa te supar,fiecare isi cunoaste masina si e normal sa mai apara si astfel de discutii.STIMA tie si la ceilalti colegi ca asa ne sta noua bine celor care conducem BMW. Edited by claus2055

nasol,nasol dar arata ca nou ca deah are 80.000 de km condusi doar cu o mana ca cealalta sta pe piciorul unei fete..

cu asta te-ai lovit la ceas

daca conduceai cu ambele maini ...era mai ieftin?

bafta la vanzare

Edited by ex0rcistu

nasol,nasol dar arata ca nou ca deah are 80.000 de km condusi doar cu o mana ca cealalta sta pe piciorul unei fete..

cu asta te-ai lovit la ceas

daca conduceai cu ambele maini ...era mai ieftin?

bafta la vanzare

Mai bine pe piciorul unei fete decat pe schimbatorul de viteze, e mai bine pentru masina si posibil si pentru sofer :twoup:.

Pentru cunoscatori...

Abia astept s`o vinzi...sincer!:twoup:)))

Chiar nu inteleg de ce faci atata zarva pe postul omului.

Era frumos si civilizat sa va conversati pe PM in loc sa balacaresti postul.

Eu, daca as fi fost admin, primeai o pauza de cateva zile sa te mai racoresti.

Am vazut masina azi in targ la Cumparatura (Suceava), e ok masina, ce-i drept e cheala, m-ar fi interesat de un schimb dar pacat ca e benzina...in orice caz este intretinuta, interior curat fara nici o uzura, vopseaua impecabila ( exceptie jantele), iar km grantat reali.

Nu am vrut sa fac reclama in mod voit, dar am analizat masina personal azi cu ochii mei, si stiu cate masini rupte in 2 sunt in tara asta, iar aceasta nu face parte din segmentul acesta.

dar pacat ca e benzina...

de ce e pacat , daca si 318 consuma mult inseamna ca Bmw ar fi avut un succes real cu 314 i sau 315 d

Eu sunt in cautare de 320d, performante mult diferite fata de motorul in cauza...nu ma refeream strict la consum ( in prezent am un e46 316i..si numai imi trebuie motor mic pe benzina care sa pape cat un 3.0d si nici sa nu iti ofere performante ).

Edited by Justme13

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.