Jump to content

Cati km faceti pe an?

Guest IulianE

Cati km faceti pe an?  

952 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Am votat 18.000-19.999 km. Folosesc masina pentru a ajunge la serviciu care este la aprox 5 km de casa si foarte des la plimbari in weekend. Imi place sa calatoresc mult si sa admir tara asta.

De exemplu in acest weekend am facut vreo 700 km.

PS: sunt nascut/crescut in Bucuresti, mama si tata la fel, am doar ceva rude in Constanta si pe la marginea Bucurestiului. Nu am rude sa zicem ...... in Arad de exemplu. Majoritatea care fac multi km au rude departe de bucuresti si se explica. Eu ii fac din cauza ca imi place sa ma plimb cu sotia prin tara de cate ori avem ocazia.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Exact luna asta se implineste un an de cand am masina... si am facut 25.000... fara sa pun la socoteala cele 3 luni cat a stat pe bara pt ca am avut eu permisul suspendat...

nici nu stiu de unde s-au adunat atatia, avand in vedere ca circul in oras, in weekend muncesc, poate doar cate o plimbare mai lunga prin tara, care insumeaza din start 1000-2000 km... doar ca fiecare km din romania, in opinia mea, echivaleaza cu 100 in germania, avand in vedere calitatea drumurilor... (zilele astea am fost pana la iasi si... mai ca am luat-o pe jos ca sa nu imi mai chinui masina pe gropile alea ingrozitoare... no offence, dar oras mai rupt ca ala n-am vazut pana acum!)

cat despre pensionarii care fac sub 10.000 pe an... am exemplu in familie: maica-mea care si-a luat masina noua (audi a4) pe la inceputul anului si pana acum a facut 4000 km - si asta pt ca au plecat in grecia si in austria cu ea - in rest, merge cu metroul!

Tu esti cel care a facut Romania-Spania-Romania fara oprire nu?

281086[/snapback]

Da! O singura data!

Ti se pare imposibil?

Si mie mie se pare acum!

Atunci ..eram si eu mai pustan!

Daca nu ma crezi .. sincer sa iti zic, nu dau doi bani .. pe ce crezi tu!

:) :blink:

Edited by alien4u

• 2 months later...
in medie undeva intre 40.000 si 50.000 pe an...in fiecare weekend sar de 1500..si saptamanal prin bucuresti fac destul..in fiecare dimineata berceni politehnica si inapoi..apoi plimbarile de seara :blink: si lunar sau mai bine...un drum in germania..dus cu avionu intors cu masina :)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

anul trecut cu un vw, am facut 75.000 km/ an

anul acesta, intrucat conditiile de km sunt drastice, trebuie sa ma incadrez in maxim 45.000 km/ an...

dupa 2 saptamani am 3.500 km...

dar nu irosesc nr de km in Buc, numai in afara orasului ptr delegatii!

anul trecut cu un vw, am facut 75.000 km/ an

anul acesta, intrucat conditiile de km sunt drastice, trebuie sa ma incadrez in maxim 45.000 km/ an...

dupa 2 saptamani am 3.500 km...

dar nu irosesc nr de km in Buc, numai in afara orasului ptr delegatii!

Ai cam mers ceva...pt tine o masina diesel chiar e o treaba! :blink:

• 1 month later...