Jump to content

VAND super okazie! vand jante de lux beyern pe 19

iero

Recommended Posts

de ce sunt jantele astea de lux?

ce au in plus fata de altele? in afara ca sunt anoste - parerea mea, pot pune 100 de oze cu jante la jumate din pretul astara si care arata de 1000 de ori mai bine.

in plus cred ca anuntul asta e bataie de joc, jante de lux ??!!! marca - no name -china probabil...

marca este beyern intra pe customswheels.ro si uitate cat costa o bucata ....

Beyern Type 5 este o janta monoblock cromata.

Beyern Wheels fabrica jante monoblock si forjate din trei bucati exclusiv pentru masinile marca BMW. Aici gasim o gama variata de dimensiuni de la 17” la 22” si stiluri diferite pentru a se potrivi pe BMW-ul dumneavoastra: BMW Seria 1, Seria 3, Seria 5, Seria 6, Seria 7, M3, M5, M6, X1, X3, X5, X6, X5M, X6M.

Beyern Wheels face un singur lucru, si pe acela perfect, anume jante pentru BMW.

Va rog sa incetati cu comentarii de prost gust daca nu va pricepeti.

Sunt Beyern si costa 1000 de euro noi in Germania.

credema le am din STATE nu din germania.

Si ce te face sa crezi ca in State sunt mai scumpe? Exemplu: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/19x8-5-TYPE...sQ5fAccessories

Totusi...suntem pe un forum BMW, nu suntem cazuti in cap.

Edited by BRANDEX

probabil ca omul cere jante+cauciucuri sa nu uitam totu-si ca si cauciucurile sunt peste mia de euro daca sunt noi bineinteles(pt x5,x6)oricum jantele sunt un model mai exclusivist si parerea mea merg pe culori deschise stie omu de ce cere atat.

Miroase a clona :twoup:

probabil ca omul cere jante+cauciucuri sa nu uitam totu-si ca si cauciucurile sunt peste mia de euro daca sunt noi bineinteles(pt x5,x6)oricum jantele sunt un model mai exclusivist si parerea mea merg pe culori deschise stie omu de ce cere atat.

Du-te ma cu textele astea de aici !!!

Auzi, la el, stie omu' de ce cere atat ! :twoup: :) :)

Miroase a clona :twoup:

clona! lasa-ne ca am mai vazut multe dintr-astea pe aici, (a nu se intelege gresit, sa ne lase clona nu BRANDEX),

iero iti aduc eu jante identice cu ale tale la 1100 de euro, ce zici? cumperi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.