Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

despre becuri xenon, oglinzi far si lumini

Gully

Recommended Posts

salutare tuturor,

dupa ce am citit pe aici fel de fel de posturi si am vazut o gramada de probleme legate de puterea farurilor cu xenon si nefiind multumit de lumina pe care o aveam pe timp de noapte, m-am apucat de treaba.

am desfacut farul, bucati, bucatele si m-am asteptat ca oglinda sa fie arsa, avand in vedere ca aveam o dunga galbena in raza farului pe faza scurta. Surpriza, oglinda era intacta, asdar concluzii>

1- becurile xenon se deprteciaza in timp

2- nu toate E46 au oglinzile de far din plastic

3 - nu e neaparat sa ai oglinda arsa daca ai o dunga galbena in raza farului, eu am vazut in bulbul becului ceva galben - maroniu

fiti cu bagare de seama inainte de a schimba oglinzile farurilor, eu era cat pe aci sa iau un set si il luam degeaba

Eu am la al meu e46 xenon pus de cineva...cred ca sunt niste chinezarii, nu vezi nimic cu ele...sunt praf, iar becurile xenon isi pierd din intensitate cu timpul mai ales daca sunt unele facute pe vapor cum sunt ale mele. Daca mai si ploua afara, salut, trebuie sa-ti dezvolti al 6-lea simt, cel cu ultrasunete , sa-ti poti da seama pe unde mergi.

Vroiam sa bag becuri cu halogen....dar cine a pus acele "xenoane" a taiat din suportul de plastic in care sta becul.....porcarii ! Plus ca un farul din dreapta bate prin copaci, si cel din stanga doarme in asfalt. Am incercat sa-l reglez, dar fara noroc, tot cum vrea el bate :twoup:

Eu am la al meu e46 xenon pus de cineva...cred ca sunt niste chinezarii, nu vezi nimic cu ele...sunt praf, iar becurile xenon isi pierd din intensitate cu timpul mai ales daca sunt unele facute pe vapor cum sunt ale mele. Daca mai si ploua afara, salut, trebuie sa-ti dezvolti al 6-lea simt, cel cu ultrasunete , sa-ti poti da seama pe unde mergi.

Vroiam sa bag becuri cu halogen....dar cine a pus acele "xenoane" a taiat din suportul de plastic in care sta becul.....porcarii ! Plus ca un farul din dreapta bate prin copaci, si cel din stanga doarme in asfalt. Am incercat sa-l reglez, dar fara noroc, tot cum vrea el bate :twoup:

asa se intampla cand faci improvizatii! :))