Jump to content

Vand 330d E46

Calin SL

Recommended Posts

pe ceas scrie ca ar avea 142.000 eu am luat-o de aici de pe forum la 119.000 daca imi amintesc bine,acu 4-5 luni.Nu are carte de servis .

Functioneaza foarte bine ,vechiul propr. zicea ca e remapata la 230 de cai parca.Oricum ar fi,trage grav masina.Cred ca de vina e cuplul ala de 500Nm(zice-se)Eu am avut si un 330 coupe cu 240 de cai la roata(pus pe dyno),dar asta trage mai bine pana la o anumita viteza,bineinteles.Consum f. f. decent la masina asta,clar sub 7% consumul mediu,de fapt niciodata nu am mers peste 7% in astia 20 si ceva de mii de cand e la mine.Dotarile se vad in poze,lumea de pe-aici cam stie la ce tre' sa se uite.Pretul este fix si nu mai negociez nimic,decat sa o dau mai jos,prefer sa o tin...e o masina deosebita,arata bine,trage bine,consuma infim,si are dotari bunicele...Si unde mai pui ca mi-am platit toate taxele si impozitele la el pe anul asta :twoup: .Vreau sa o dau,pt ca am mai adunat niste mii de euro lunile astea si vreau sa urc vreo doua trei trepte pe scara Bmw

pret 7500 Eu.

@r0nin-mersi :)

@quze&dextercos320d-are schimbata toata fata,dar daca te-ai uitat atent,si spatele.Adica stopuri cu leduri, bara cu difuzorul ala si cu senzorii de parcare...am inteles ca asa si-a visat fostul proprietar sa arate...si in consecinta,a modificat-o din placere :twoup: .Eu nu am dedus de niciunde ca ar fi fost lovita.Nu stiu mai multe.Eu am vazut-o aici pe forum, am plecat la Bucuresti cu banu in buzunar sa-mi iau o masina,am vazut-o,mi-a placut,si am luat-o.Asta e tot :)

@Rothmans-nu ,multumesc !

.am inteles ca asa si-a visat fostul proprietar sa arate...si in consecinta,a modificat-o din placere :twoup:

pacat ca nu a schimbat si scaunele , per ansamblu e ok masina , jantele au schimbat-o total , playerul e anapoda dar nu e o tragedie . Bafta la vanzare

o masina super ok bafta la vanzare, un sfat pentru faza cu acel 'consum' de 7, daca nu faci proba la pompa sa nu crezi ce afiseaza bc-ul ca la masini resoftate nu are nici-o legatura cu realitatea, exemplul meu consuma 8 mediu si imi afiseaza max 4,5 la 320d 2002

la fel si mie 320d 150hp , consum 7,5 imi arata consum in oras

5,5 afara la o medie de 80 /h.

@Myx - Ai mare dreptate cu scaunele...ai un spirit bun de observatie,din pacate ,desi sunt cu incalzire,nu prea sunt ce trebuie acolo.Cam ponosite,cam batrane...parca sunt din alt film.Playerul masinii nu stia mp3 asa ca l-am vandut si l-am luat pe ala care se vede acolo...e cu iluminare portocalie in ton cu lumina BMW,are slot de usb memory stick,card sd,stie mp3 si are si bluetooth.Cu rotile ,din nou ai mare dreptate :twoup:

@bmwe46k - trimurile...ce e cu ele?asa sunt originale .Mersi !

@cristianiorga22 - bineinteles,asa fac de mult timp...de-aia sunt asa sigur,metoda verificarii consumului de la plin la plin.Computerul imi arata acuma consum de 5,8 dar eu de fapt am avut consum real de 7,02 in perioada asta de calduri !Intr-adevar BC-ul arata eronat ,chiar cu un litru mai putin fata de consumul real.

-Climatronic+ scaune incalzite.

-Cutie manuala 5+1

-Controlul stabilitatii -ASC ,ABS

-Senzori de parcare-PDC- spate

-6xAirbaguri fata,lateral si cortina

-Servodirectie ,volan regl .in inaltime si adancime

-Volan din piele cu comenzi

-Tempomat

-Faruri cu lupe,xenon,spalatori si Autoleveling :)

-stopuri cu leduri

-Proiectoare

-Jante 18'' BBS 225f/255s GUME NOI DUNLOP !!

-4 geamuri electrice ,folie Llumar autorizata RAR

-Oglinzi electrice incalzite si rabatabile electric

-Trapa electrica doua pozitii

-Inchidere centrala + geamuri+trapa din tlc.

-Cd Mp3 cu Card, USB, Bluetooth

- Oglinda interioara cu senzor antiorbire

-Pachet lumini interior-parasolare luminate

-Computer de Bord cu toate functiile

-Cotiere fata/spate cu spatiu de depozitare

-Bancheta spate complet rabatabila/fractionabila

Fabricatie 06.2000 -146.000 km in bord

acum doua zile i-am schimbat uleiul (Castrol Edge),bateria,cauciucurile(Dunlop Sp Sport 9000) ,si i-am colantat toate trimurile interioare cu carbon-look 3M

pretul ramane acelasi :twoup:

Faceliftul E46 nu a fost facut in martie 2002? Cum poate fi masina asta din 2000? De asemenea, km sigur sunt reali? ~15000 km pe an?

edit: ah, sorry, am citit, dar nu am observat ca s-a discutat kestia cu faceliftul, ma gandeam ca ar fi o discutie mai mare.

Edited by figure09

Faceliftul E46 nu a fost facut in martie 2002? Cum poate fi masina asta din 2000? De asemenea, km sigur sunt reali? ~15000 km pe an?

Salut,in topic scrie care e treaba cu faceliftul,nu ma mai repet,citeste cu o pagina in urma daca esti interesat.

Km nu mai pot fi verificati niciodata,cine spune ca poate vedea daca masina are km. reali sau nu,sau cati km sunt,minte .Nu stiu daca sunt reali sau nu...eventual putem sa verificam orele de functionare ale motorului,si sa tragem niste concluzii.Eu am pus masina pe tester de mai multe ori,si niciodata nu am gasit nici o eroare pe motor ,pe cutie sau ceva cu adevarat important ,in afara de un senzor de abs de pe spate

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.