Jump to content

Vand 330d E46

Calin SL

Recommended Posts

imi caut ceva ieftin pentru zi de zi, dar trebuie sa fie benzina. 2.5 sau 3.0.

3.0 benzina cum ti s-a parut, lasand la o parte cuplul dieselului?

cu exceptia consumului (a mea era automata) nu am decat cuvinte de lauda,pur si simplu nu ai ce sa-i reprosezi,231 cp, de la 0-100 km/h in 6,5 sec,vit max. 250 km/h si atentie, are un cuplu mare zic eu pt un motor non-torbo....300 de Nm.Ti-o si remapeaza oricine la cel putin 250 de cai si 320 de Nm ,dar si stock e supermasina.Una peste alta,Recomand!!

pacat ca nu este benzinar :twoup:

am avut si benzinarul de 3 litri, diferenta majora se simte la buzunar ...cu benzinarul faceam 500 maxim 600 de km cu un plin de 63 de litri,cu dieselul fac 1000 de km cu acelasi rezervor de 63 de litri ,norocul meu ca nu e benzinar... :twoup:

Da' si daca iti pica turbina... :)

pacat ca nu este benzinar :twoup:

am avut si benzinarul de 3 litri, diferenta majora se simte la buzunar ...cu benzinarul faceam 500 maxim 600 de km cu un plin de 63 de litri,cu dieselul fac 1000 de km cu acelasi rezervor de 63 de litri ,norocul meu ca nu e benzinar... :twoup:

Da' si daca iti pica turbina... :)

da' poti merge linistit pe strada si sa-ti cada o tigla in cap si sa mori! daca-ti pica turbina cumperi alta turbina si gata...asa as face eu !

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.