Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Documentare !

S1lEEE

Recommended Posts

Buna ziua tuturor. Sunt un membru nou al acestui forum si un nou posesor de un BMW model 316 i e36 in 2 usi . Nu prea cunosc masina deloc.asa ca v-as ruga sa ma documentati si pe mine daca sunteti amabili.Orice informatii referitoare la masina sunt bine venite. Va multumesc anticipat !

Sincer m-am uitat pe forum dar nu prea am vazut discutii despre modelul pe care il am eu.

Va ofer mai multe detalii despre masina sa-mi spuneti si voi o parere si daca a-ti intampinat probleme sau ceva similar !

An fabricatie 1995

Kilometri Parcursi 242000 hm

Motor 1.6

Si inca o nelamurire:nu prea se infinge masina cum ar trebui,inteleg ca este veche,dar m-a luat un logan 2008 1.4 la demaraj.ar trebui facuta segmentare sau ceva la motor.Nu ma pricep deloc la masini.Astept indicatii si contraindicatii . Multumesc Frumos !

Sincer m-am uitat pe forum dar nu prea am vazut discutii despre modelul pe care il am eu.

Va ofer mai multe detalii despre masina sa-mi spuneti si voi o parere si daca a-ti intampinat probleme sau ceva similar !

An fabricatie 1995

Kilometri Parcursi 242000 hm

Motor 1.6

Si inca o nelamurire:nu prea se infinge masina cum ar trebui,inteleg ca este veche,dar m-a luat un logan 2008 1.4 la demaraj.ar trebui facuta segmentare sau ceva la motor.Nu ma pricep deloc la masini.Astept indicatii si contraindicatii . Multumesc Frumos !

fara ideei de astea de segmentare....

schimba si tu uleiul, filtrele, pune-o pe un tester.

daca e bmw asta nu inseamna ca e avion. ( mai ales ca e 1.6 )

Sincer, imi pare rau ca te dezamagesc, nu e diferenta de demaraj intre 316i si logan 1.4.

Cred ca doar a plecat el mai bine.

@pyu: da...sigur a rupt aderenta in draci....

Edited by r0n1n

1994 BMW 316i Compact See all BMW models

0-50 mph (80 km/h) 8.10 s

0-60 mph

0-100 km/h 12.60 s

0-100 mph

80-120 km/h (50-70 mph) in top

Standing ¼mile 18.30 s

Standing km 34.00 s

Top speed 189 km/h (117 mph)

2004 Dacia Logan 1.4 See all Dacia models

0-50 mph (80 km/h)

0-60 mph

0-100 km/h 13.00 s

0-100 mph

80-120 km/h (50-70 mph) in top

Standing ¼mile

Standing km 34.90 s

Top speed 162 km/h (101 mph)

Asta am gasit eu pe un site... diferentele sunt prea mici, deci mi se pare normal....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.