Jump to content

ce parere aveti despre aditivi

alex530d

Recommended Posts

mi s-a recomandat k la motorul meu de 3000 d de 170000km sa ii bag un duralube la schimbul urmator de ulei si niste aditivi pentru curatat injectoarele...m-am uitat la omv si amvazut un raft plin cu asemenea produse.. ce parere aveti? e frectie la picior de lemn sau chiar dau rezultate ? sau dauneaza in vreun fel..?

mi s-a recomandat k la motorul meu de 3000 d de 170000km sa ii bag un duralube la schimbul urmator de ulei si niste aditivi pentru curatat injectoarele...m-am uitat la omv si amvazut un raft plin cu asemenea produse.. ce parere aveti? e frectie la picior de lemn sau chiar dau rezultate ? sau dauneaza in vreun fel..?

121895[/snapback]

Frectie la picior de lemn nu este,poate se strica motorul :)

Nu stiu cine poate avea incredere in produsele de genul asta:

-aditivii

motorul este uzat,terminat,se pune o solutie si se mai merge cu el 200.000km :)

-chiptunning

Hartile de injectie au fost realizate dupa multe incercari si experimente,de niste oameni pregatiti in domeniu si cu multa experienta,pentru a aduce mersul motorului aproape de perfectie,un consum rezonabil,noxe cat mai mici ,toate corelate cu puterea motorului.

Apar multi care vand chiptunning,fara nici o pregatire,experienta 0,dar vand iluzii,putere mare si consum mic.Nu mai zic de prostiile sustinute doar prin vorbe goale:scade fiabilitate motorului cu 2%-5%(foarte exacte calculele :blink: )si alte tampenii.

In fine,naivi se vor gasi tot timpul.

Parerea mea.....

ps

Despre Dura lube s-a discutat pe alt topic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.