Jump to content

cumpar e90

mariusnfs

Recommended Posts

cumpar bmw e90 320d . ca optiuni as vrea sa aiba navi incalzire scaune si comenzi volan . ofer maxim 12500 euro . astept oferte

daca mai esti inca interesat eu am un E90 din 2005 163CP, 260.000 km reali, cu climatronic, navi pro., xenon, interior gri, comenzi pe volan, comenzi vocale si altele, daca esti sau daca e cineva interesat revin cu poze si detalii.

masina e inmatriculata in tara dar de circulat a circulat in Gemania unde si locuiesc, service la zi facute toate la BMW AG, doar unu e facut la Bosch in Iasi unde am schimbat ulei si filtre ( ulei Castrol BMW si foltre Mann). Masina a fost cumparata de mine acum 2 ani in urma iar in mom de fata nu are nici o problema tehnica, filtrul de particule a fost schimbat la 200.000 km (pretul lui fiind de 1300 euro).

Pret 11.000 euro fix

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.