Jump to content

Problema navigatie 16:9

Recommended Posts

Salut!

De curand am cumparat un bmw un 320 d e46 din 2004.Fostul propietar mi-a spus ca masina a avut navigatie mica si ca i-ar fi facut un upgrade la 16:9 dar nu a reusit sa-l termine si tot ce imi mai trebuie este magazia de dvd pentru navigatie,cutia aceea neagra din portbagaj unde bagi dvd-ul pentru navigatie,nu stiu exact cum se numeste si a mentionat ca magazia pentru navigatie sa scrie pe ea DVD si nu CD.?este adevarat?doar atat imi mai lipseste?

Deci acum la mine in portbagaj se afla locasul unde vine magazia de dvd pentru navigatie si vreo 3 mufe,magazia de cd-uri o am si imi merge,imi functioneaza si comezile de la 16:9,pot schimba pe radio,pe cd,melodiile,volumul...in fine merg comenzile dar nu am imagine!

Azi m-am apucat si am dat navigatia jos cu atentie,pentru a face niste poze cu ceea ce se afla in spate,ce legaturi a facut dansul la navigatia mare si am facut niste poze...

De altfel mai am o problema si anume,panoul de clima nu este prins de nimic,daca apuc de el il pot trage afara,in plus a ramas un spatiu de aproximativ 1cm intre aceasta si consola de bord.Ce pot face in privinta acestui spatiu?cum pot sa-l acopar si cum pot prinde panoul de clima sa nu mai joace acolo?Am incercat sa prind panoul de clima,initial am crezut ca e sarit din cleme dar nu e asa,doar ca nu se potriveste in locasurile ce exista deja acolo.

Intr-o poza am incercuit o mufa din spatele navigatiei care nu este atasata de nimic. :twoup: Poate stie careva ce este cu ea...

Iar in alta poza am incercuit mufele ce intra in ecranul de la navigatie 16:9.....plus o poza cu mufele ce le am in portabagaj.

Alte poze...

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.