Jump to content

[Vand] Jante de tabla + anvelope

Recommended Posts

Salutare, vand aceste jante de tabla + cauciucuri (doua SAVA INTENSA - au fost pe fata -, stare buna cred, 4 season...iar celelalte doua MICHELIN ALPIN, stare mai putin buna...dar mai merg :twoup: ).

Le-am avut pe fosta mea masina, 320d E46, in iarna 2008 - 2009...si de atunci au stat in beci. Nu am nevoie de ele, deoarece astazi am descoperit si jantele + cauciucurile care erau in masina asta pe care o am acum, atunci cand am cumparat-o, sunt 4 jante ca noi + 4 cauciucuri pe ele nou noutze aproape, de iarna...si eu asta iarna mi-am cumparat cauciucuri pentru ca uitasem de astea, le-am descoperit acum. :) Pe astea nu le vand, le tin pentru la iarna. Acum pe masina am tot jante de tabla + cauciucuri de vara...plus ca-mi voi lua candva niste jante adevarate, frumoase...asa ca o sa am 3 x 4 jante de tabla...si chiar n-am ce face cu atatea.

Jantele cred ca sunt ok, puteti vedea (sper) in poze. Una e putin indoita undeva dar se rezolva simplu si rapid cu o lovitura de ciocan. :)

Jantele sunt pe 16, iar cauciucurile sunt toate 205/55/16. Dupa cum ziceam mai sus, au fost pe un 320d E46...nu stiu daca si/sau pe ce alte modele BMW mai merg...sau nu :(

Poze aici - http://img839.imageshack.us/gal.php?g=14aug10a3445.jpg

Pretul : 150 E si nu este negociabil, fara suparare. Nu stiu daca este mult sau putin, imi cer scuze daca cumva e prea mult, dar asta e. Am luat-o logic, cauciucurile fac macar 2 mil toate 4. Jantele...n-au cum sa nu merite macar 1 mil bucata, macar atat. Multumesc pentru intelegere :(

Edited by hornetb

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Jantele cred ca sunt ok, puteti vedea (sper) in poze. Una e putin indoita undeva dar se rezolva simplu si rapid cu o lovitura de ciocan. :twoup:

Jantele (oem) de tabla sunt de fapt din aluminiu. O lovitura de ciocan si intr-adevar se "rezolva" janta. Trebuie roluita. Atentie la abtibildurile de pe interior.

Jantele cred ca sunt ok, puteti vedea (sper) in poze. Una e putin indoita undeva dar se rezolva simplu si rapid cu o lovitura de ciocan. :twoup:

Jantele (oem) de tabla sunt de fapt din aluminiu. O lovitura de ciocan si intr-adevar se "rezolva" janta. Trebuie roluita. Atentie la abtibildurile de pe interior.

Vrei sa spui ca astea sunt din aluminiu ? Te asigur ca nu se "rezolva" nimic cum zici tu, ci se rezolva foarte bine si frumos :)

Astea pe care le am acum pe E90 presupun ca-s la fel, a fost una putin indoita si s-a rezolvat foarte frumos iar janta n-are nimic. Dar cum zici tu...

Iar cu abtibildurile nu stiu ce vrei sa spui...

300 ron doar jantele .... atat ofer , pt ca la 150 e cat ceri tu sunt de aliaj

Da, ai dreptate :twoup: Bafta la cautat si gasit din aliaj :twoup:

P.S. Vezi ca la 175 E gasesti si poleite cu aur :twoup:

Edited by hornetb

faptul ca postezi la mica publicitate, e un privilegiu, nu un drept al tau.

in negociere, o astfel de abordare e gresita.

Sunt absolut convins ca e un privilegiu, n-am nicio indoiala referitor la asta :)

Daca vreun modedator considera c-am gresit cu ceva, nicio problema, sa-mi inchida acest topic.

Insa eu nu consider c-am gresit, cum omu` mi-a oferit jumatate fata din pretul pe care eu l-am cerut, motivand ca nu stiu ce, atunci am venit si eu cu o varianta, nu vad care-i problema :twoup:.

Negociere poate exista cu unul care venea si-mi spunea/propunea un pret putin mai mic fata de cel cerut de mine, nu unul la jumatate, cu omul n-am ce sa negociez :twoup:

Stima :twoup:

Sunt absolut convins ca e un privilegiu, n-am nicio indoiala referitor la asta :)

Daca vreun modedator considera c-am gresit cu ceva, nicio problema, sa-mi inchida acest topic.

Insa eu nu consider c-am gresit, cum omu` mi-a oferit jumatate fata din pretul pe care eu l-am cerut, motivand ca nu stiu ce, atunci am venit si eu cu o varianta, nu vad care-i problema :twoup:.

Negociere poate exista cu unul care venea si-mi spunea/propunea un pret putin mai mic fata de cel cerut de mine, nu unul la jumatate, cu omul n-am ce sa negociez :twoup:

nu se pune problema asa abrupt: topic inchis.

Dar, tonul trebuie sa fie reconciliant, mai degraba, decat agresiv. Ca sa nu mentionez de up-ul gratuit. La fel si de ajutor: poate nu stii cu cat se "vinde" un astfel de obiect aici, poate ai doar experienta "okazii"-lor, unde nu sunt atatea informatii.

nu se pune problema asa abrupt: topic inchis.

Dar, tonul trebuie sa fie reconciliant, mai degraba, decat agresiv. Ca sa nu mentionez de up-ul gratuit. La fel si de ajutor: poate nu stii cu cat se "vinde" un astfel de obiect aici, poate ai doar experienta "okazii"-lor, unde nu sunt atatea informatii.

Uite ca sa nu mai zici de UP gratuit, nu ti-am raspuns atunci, ci abia acum, cand pot da un UP "legal" :twoup:

Nu mai comentez altele ca n-are rost :twoup:

UP!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Salut,

Ce dimnesiuni au jantele adica J si ET.

Se potrivesc si pe E90?

Unde se pot vedea ?

Salut, m-a mai intrebat un baiat tot pe forum, dar pe privat...si i-am raspuns, asa ca postez intrebarea lui si raspunsul meu :

"Salut,

Am vazut ca ai de vanzare niste jante de 16. Sunt interesat si te rog daca poti sa imi spui ce J (presupun ca 7) si ET (presupun ca 47) au?

................................................................................"

"Se pare ca ai avut dreptate cu J si cu ET, cu "valorile" lor, daca putem spune asa

Ieri dupa-amiaza a trecut un prieten si s-a uitat pe o janta si m-a sunat, iar asta e fix ce mi-am notat pe telefon, exact asa cum mi-a zis:

" 7 J X in sus, sub el 16 H 2; T simplu, is 47 si scrie bmw pe ele"

7 J X - presupun ca e J-ul de care intrebai tu...iar - is 47 - , ET-ul de care ziceai

Cred ca astea "masurile" de care aveai/ai nevoie, exact asa cum le-ai zis tu din cate se pare..."

Deci astea sunt dimensiunile :twoup:

Nu stiu daca se potrivesc sau nu pe E90, am zis ca pun una mea a mea sa vad...dar n-am apucat.

Jantele, din pacate, le am acasa la Severin...dar vedem...

Edited by hornetb

• 2 weeks later...
pune te rog o poza cu janta care e indoita si daca nu e ceva grav ,maine te sun pe la pranz.

jantele unde se afla?

salut, da-mi un id de mess pe privat daca vrei si vorbim acolo :twoup:

janta care e indoita...e foarte putin, ca orice janta care a mai luat cate o groapa...puteam sa o fac la loc si sa nu mai zic nimic :)

nu e o problema, se rezolva fff usor...ti-o aduc deja facuta daca vrei :)

nu e nimic grav

din pacate, jantele sunt acasa la Severin...nu le am aici in Buc, dar...daca le vrei, gasim o solutie

Edited by hornetb