Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

eroare bec ars

adi_fox07

Recommended Posts

salut.

acum o luna de zile nu imi mergeau deloc angel eyes-ul. pe tester mi-a zis ca am becyurile arse. si bineinteles in bord imi apareau erorile parking light from left/right failure. am schimbat becurile, dar am pus unele din alea cu led sa se vada alb. mergea doar angel eyes-ul din stanga. in bord eroarea nu mai imi aparea decat pentru cel din dreapta. dupa ce a vazut-o un electronist a gasit o intrerupere de fir si a rezolvat-o iar acum merg ambele angel-uri. problema e ca in bord imi apare eroare de bec ars pe dreapta iar pe stanga nu. am aceleasi tipuri de becuri la aman2. de la ce sa fie oare? se poate sterge?

salut.

acum o luna de zile nu imi mergeau deloc angel eyes-ul. pe tester mi-a zis ca am becyurile arse. si bineinteles in bord imi apareau erorile parking light from left/right failure. am schimbat becurile, dar am pus unele din alea cu led sa se vada alb. mergea doar angel eyes-ul din stanga. in bord eroarea nu mai imi aparea decat pentru cel din dreapta. dupa ce a vazut-o un electronist a gasit o intrerupere de fir si a rezolvat-o iar acum merg ambele angel-uri. problema e ca in bord imi apare eroare de bec ars pe dreapta iar pe stanga nu. am aceleasi tipuri de becuri la aman2. de la ce sa fie oare? se poate sterge?

Salut ! Aceeasi problema o am si eu, pe tester mi-a iesit ca am becul ars, nu e ars dar nu se aprinde ! Eroarea e permanenta si deranjanta. Am inlocuit becul, am curatat toate contactele farului si rezultatul e acelasi, angel eyes-ul din dreapta nu merge ! Poti sa-mi dai si mie nr. de telefon al electronistului care ti-a rezolvat problema ? La tine acum daca ai rezolvat problema, nu ai altceva de facut decat sa-i stergi eroarea de bec ars !

salut. am avut si eu aceeasi pb. mi-a rezolvat-o un baiat care are userul dereglatul sau dereglatu. e cel mai priceput om de diagnoza bmw si multe altele pe care l-am cunoscut pana in ziua de azi. are tester original bmw DIS sau cum se numeste. Mie mi-a sters eroarea in 2 secunde, mi-a sters si punctul de la km ca am schimbat ceasurile si imi stetea aprins, mi-a facut sa se imi licare semnalizarile cand o inchid si o deschid din telecomanda. eu am un e39 din 2001.

uite aici si un link http://www.bmwexpert.wgz.ro si poti sa dai de el si daca ii bagi userul la search. e profesionist.

• 2 weeks later...
salut.

Salut ! Aceeasi problema o am si eu, pe tester mi-a iesit ca am becul ars, nu e ars dar nu se aprinde ! Eroarea e permanenta si deranjanta. Am inlocuit becul, am curatat toate contactele farului si rezultatul e acelasi, angel eyes-ul din dreapta nu merge ! Poti sa-mi dai si mie nr. de telefon al electronistului care ti-a rezolvat problema ? La tine acum daca ai rezolvat problema, nu ai altceva de facut decat sa-i stergi eroarea de bec ars !

Azi am fost cu masina la MHS Motors BMW din militari ca nimeni nu a gasit buba in legatura cu Angel Eyes-ul ( parking light front right failure ) ! Bineinteles ca nici MHS Motors nu mi-a rezolvat problema ! Au stat pe ea 3 ore ca intr-un final sa-mi spuna ca nu au gasit buba, pe tester le iese ca e becul ars, dar nu e, deci ultimul lucru care ar mai putea fi este modulul de lumini, si ca ala ar trebuii schimbat, din alta parte mi-au spus ca nu are de unde sa fie ! In fine , le-am achitat 141 ron ca s-au invartit degeaba pe langa masina 3 ore, si le-am spus sa-mi faca o factura proforma cu modulul de lumini ca sa stiu si eu la ce sa ma astept ! Baietii darnici, si cu un zambet larg, mi-au inmanat proforma de 1826 ron la care se mai adauga si manopera :twoup: !!! 1826 ron ca sa-mi mearga un bec ??? Astept ceva sfaturi de la voi, poate este o alta rezolvare cu vreun electrician priceput spre care sa ma indrumati ca eu tot nu cred ca este modulul de lumini, pe tester le-a iesit o singura eroare de bec ars si nimic altceva ! Bafta si sa auzim de bine !

Edited by ady23

uite de asta am sa merg la service BMW si n am sa schimb eu becul. ca vad ca apar lucruri neplacute si asa sa fie ei raspunzatori de ceea ce fac. iar pt 30 eur nu cred ca merita la ce preturi vad ca se vehiculeaza pe aici

Stai linistit ca ei nu-si asuma nicio raspundere! Dupa ce am plecat de la ei din service am vazut ca incepuse sa se aprinda intermitent ledul de la potentiometrul de lumini, acela care comuti luminile pe automat, pina sa merg la ei ledul ala statea permanent aprins verde ( are cineva idee din ce cauza face ledul ala asa ???) ! Am sunat la service si le-am spus ca se aprinde si se stinge ca si cum ar semnaliza ceva, si ei mi-au spus ca nu e vina lor, ca asa am adus masina !!! Deci nu-si asuma nicio raspundere, vina nu o are decat proprietarul masinii ca merge la ei, asta mi-e foarte clar acum !!! Masina tu nu o vezi si nu stii daca-i face ceva sau daca sta parcata in spatele service-ului, ei spunandu-ti ca au muncit la ea de le-au sarit capacele ! Le dai cheia si o duc undeva in spate unde nu stii ce-i fac sau daca-i fac ceva ! Spre exemplu asa am procedat eu ieri, am fost la service BMW, si dupa 3 ore ma anunta ca nu o pot face, si-mi recomanda sa schimb modulul de lumini ! Am cerut sa-mi dea o copie a diagnozei si mi-au spus ca nu pot sa-mi dea, ca nu au voie, rezultatul ala ramane cica la ei in arhiva, mi-au dat voie doar sa ma uit un pic pe el si nu au vrut sa-mi dea si mie un exemplar sa-l studiez si eu in prostia mea acasa !!! In concluzie te contrazic cu ideea ta de a merge la unul din faimoasele service-uri autorizate BMW ! Poti merge acolo doar daca ai pe cineva apropiat care lucreaza acolo, altfel nu-ti recomand ! E o mare pierdere de timp, bani si nervi pe masura !!! In concluzie Romania Te Iubesc !!!!!!!!!!!!

Edited by ady23

uite de asta am sa merg la service BMW si n am sa schimb eu becul. ca vad ca apar lucruri neplacute si asa sa fie ei raspunzatori de ceea ce fac. iar pt 30 eur nu cred ca merita la ce preturi vad ca se vehiculeaza pe aici

Stai linistit ca ei nu-si asuma nicio raspundere! Dupa ce am plecat de la ei din service am vazut ca incepuse sa se aprinda intermitent ledul de la potentiometrul de lumini, acela care comuti luminile pe automat, pina sa merg la ei ledul ala statea permanent aprins verde ( are cineva idee din ce cauza face ledul ala asa ???) ! Am sunat la service si le-am spus ca se aprinde si se stinge ca si cum ar semnaliza ceva, si ei mi-au spus ca nu e vina lor, ca asa am adus masina !!! Deci nu-si asuma nicio raspundere, vina nu o are decat proprietarul masinii ca merge la ei, asta mi-e foarte clar acum !!! Masina tu nu o vezi si nu stii daca-i face ceva sau daca sta parcata in spatele service-ului, ei spunandu-ti ca au muncit la ea de le-au sarit capacele ! Le dai cheia si o duc undeva in spate unde nu stii ce-i fac sau daca-i fac ceva ! Spre exemplu asa am procedat eu ieri, am fost la service BMW, si dupa 3 ore ma anunta ca nu o pot face, si-mi recomanda sa schimb modulul de lumini ! Am cerut sa-mi dea o copie a diagnozei si mi-au spus ca nu pot sa-mi dea, ca nu au voie, rezultatul ala ramane cica la ei in arhiva, mi-au dat voie doar sa ma uit un pic pe el si nu au vrut sa-mi dea si mie un exemplar sa-l studiez si eu in prostia mea acasa !!! In concluzie te contrazic cu ideea ta de a merge la unul din faimoasele service-uri autorizate BMW ! Poti merge acolo doar daca ai pe cineva apropiat care lucreaza acolo, altfel nu-ti recomand ! E o mare pierdere de timp, bani si nervi pe masura !!! In concluzie Romania Te Iubesc !!!!!!!!!!!!

am uitat sa specific ca merg la un service BMW in Austria, unde am fost spre ex sa-mi schimbe curelele de la alternator si clima pe care le aveam cumparate din Ro. Au acceptat fara sa clipeasca sa le schimbe, si asta la dealer mare BMW. Nu eram sigur ca se potrivesc pentru ca sunt 2 modele. I-am rugat sa le schimbe cu ale mele in caz ca se potrivesc sau sa-mi puna de la ei daca ale mele nu-s bune. Ghici ce s-a intamplat, ale mele s-au potrivit si mi-au cerut numai manopera. Mirarea mea a fost mare de tot, ar trebui sa invete si ai nostri... la altii se poate

salut.

Sprancenele ti se aprind? Asa m-am pacalit si eu. Si eu mi-am pus led-uri dar eroarea de fapt era de la spranceana stanga.

poate cineva sa ma ajute cu o problema. ce SIGURANTA este pentru semnalizarea dreapta spate? Ca mi s-a ars... si nu se mai aprinde strict semnalizarea spate dreapta! Va multumesc!

Esti sigur ca nu e becul ars si e siguranta? Ai verificat becul sa vezi daca e bun?