Jump to content

x3 2,0d - scartaie la frana

Recommended Posts

salutare.

prin februarie-martie am luat un x3 2,0d NOU.

in prezent masina are vreo 8000km facuti doar prin bucuresti/romania.

a inceput sa scartaie la franare atit la apasarea pedalei usor cit si mai brusc.

imi dau seama ca ar trebuii sa verific placutele cu toate ca, cu cea veche, tot x3, am facut vreo 50000 pina sa schimb placutele si inca mai mergeau, DAR in afara de placute trebuie sa ma ingrijorez si de altceva?va intreb pentru ca un drum la service pentru verificare SIGUR ma va costa citeva sute PLUS probabil vreo reparatie daca este nevoie si nu as vrea sa le dau HOTILOR momentan nici un ban.

multumesc pentru pareri.

posibil sa aiba placutele ceva defect. ai garantie inca.....8000 km nu e un nr de km acceptabil pt un x3 2.0d sa i se termine placutele. doar nu cobori Transfagarasanul in fiecare zi. Eu zic sa mergi la service si sa vezi ce are. Sa faci circ daca nu vor sa iti schimbe pe garantie placutele. Eu zic ca e defect de fabricatie.

nu ai zis daca ti s-a aprins si martorul in bord, daca nu , atunci eu cred ca e doar un zgomot. O cunostinta a patit asa la Tiguan si avea vreo 30 000 km. Nu erau uzate, doar scartaiau. In timp s-a dus zgomotul

Edited by Cosminbad

posibil sa aiba placutele ceva defect. ai garantie inca.....8000 km nu e un nr de km acceptabil pt un x3 2.0d sa i se termine placutele. doar nu cobori Transfagarasanul in fiecare zi. Eu zic sa mergi la service si sa vezi ce are. Sa faci circ daca nu vor sa iti schimbe pe garantie placutele. Eu zic ca e defect de fabricatie.

nu ai zis daca ti s-a aprins si martorul in bord, daca nu , atunci eu cred ca e doar un zgomot. O cunostinta a patit asa la Tiguan si avea vreo 30 000 km. Nu erau uzate, doar scartaiau. In timp s-a dus zgomotul

salut,

NU,martorul de bord nu arata nimic,din acest motiv nu m-am grabit catre service.ma interesa in principiu daca poate fi ALTCEVA decit placutele de frana.ca o comparatie la vechiul X3 am schimbat placutele pe la 50.000 tot fara sa se aprinda martorul.am zis sa fie prevazator.mecanicul care lea schimbat a observat ca erau foarte tocite alea pe spate si mult mai putin cele pe fata.

multumesc de info.am sa mai astept ceva timp s-o tin sub observatie.