Jump to content

B - 62 - WRC

boogie2bad

Recommended Posts

dap.. la asta nu m-am gandit.. daca e asa.. my bad

122085[/snapback]

Thebe are numere diferite pe masina si oglinzi. Si zice ca nu le-a furat :)

Nu trageti concluzii pripite. Masinile se mai radiaza, se vand, etc. Oglinzile uneori raman. :blink:

Oglinzile de pe pisica mea sunt sablate cu numerele vechi ale masinii.

Multa lume ma intreaba de ce au alt numar decat masina !

Nu le-am schimbat, pentru ca am vazut ca nu se atinge nimeni de ele ! :blink:

Oricum, am dovada (cartea masinii :) ) ca nu sunt furate... asta in cazul in care se trezeste careva sa ma ia la intrebari !

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Lasa ca mie mi-au furat pana acum din iulie de cand am adus masina in Romania 3 seturi de oglinzi: primul era cel original al masinii,al doilea l-am inscriptionat cu seria de sasiu(aveam numere rosii),iar la al treilea le ciobisem in colturi :blink:

138551[/snapback]

mie miau furat in 2 saptamani de cand miam luat masina (e46) de trei ori oglinzile si o data proiectoarele. ultima data leau furat si sparte. proiectoarele mi leau furat ziua la intre 12-13 :)

acum am proiectoarele prinse in suruburi prin spate, trebe sa dau jos plasticul de la roata ca sa schimb un bec, iar la oglinzi am pus `antifurt` la ele si leam si inscriptionat, si acum stau fara stres de un an si ceva.

ajunsesem sami iau oglinzile seara in casa ca sa dorm linistit :)

mie miau furat in 2 saptamani de cand miam luat masina (e46) de trei ori oglinzile si o data proiectoarele. ultima data leau furat si sparte. proiectoarele mi leau furat ziua la intre 12-13  :)

acum am proiectoarele prinse in suruburi prin spate, trebe sa dau jos plasticul de la roata ca sa schimb un bec, iar la oglinzi am pus `antifurt` la ele si leam si inscriptionat, si acum stau fara stres de un an si ceva.

ajunsesem sami iau oglinzile seara in casa ca sa dorm linistit  :)

147850[/snapback]

cat ghinion pe voi ce sa zic.. eu kiar ma intreb.. cum de nu mi-a disparut nimic de la masina pana acum ? :blink: