Jump to content

[VAND] cotiera

Recommended Posts

Salut,sunt interesat de magazia de casete de sub cotiera.O dai separat?

up

up

este enorm de mare pretul...nici cu 60 ron nu cred ca o sa o dai!

Mai bine sa o vanda pe 10 lei,si cred k si atunci tot scumpa este,sa o doneze daca este cazul,nu mai veniti cu oferte carcotase,cine are bani cumpara,cine nu sta akas si bea o timisoreana la cutie

up

up

Mai bine sa o vanda pe 10 lei,si cred k si atunci tot scumpa este,sa o doneze daca este cazul,nu mai veniti cu oferte carcotase,cine are bani cumpara,cine nu sta akas si bea o timisoreana la cutie

:twoup: :) :) cotiera cu 60 ron???

up

up

:twoup: :) :) cotiera cu 60 ron???

eu cu atat am luat-o de la unul care statea cu ea de 3 luni la vanzare!(era textila)pielea o fi mai scumpa! :(

Edited by clausthaler1

up

up

eu am gasit-o la 60 lei la unu care statea cu ea de 3 luni si ceva la vanzare ceruse initial 2 mil pe a...apoi 1 mil,si i-am oferit eu 60 lei ...ce ti se pare curios??nimeni nu mai da banu din mana chiar daca doarme pe o saltea de euro...mai ales pt ceva vechi,mai ales daca il poate gasii mult mai ieftin... :( .stii ca este o vorba:"nu-i fraier cine cere...este prost cine da"!!!eu nu am absolut nimic cu omul...insa i-am spus cu cat am gasit eu,sa cumpar o cotiera buna...poate ii da de gandit si o mai lasa la pret daca doreste intradevar sa o vanda!a fost o sugestie...pt ca mi-sa parut foarte mare pretul,tie daca ti se pare mic ...de ce nu o cumperi? :) no offense.

inseamna ca ai avut noroc. o cotiera nu se vinde cu 60 de RON

cred ca numa plasticul de la consola, fara cotiera te costa 60 RON :)

pai sa stii...ca la ce pret o vad aici...este chiar un noroc chior! :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.