Jump to content

Intrebare:Cat consuma un motor de 2.5i 192CP?

Recommended Posts

Tocmai am auz ca consuma 8% afara si cam 11% urban nu prea imi vine sa cred :blink:  si chiar a vrea sa stiu de la cineva care are motor de 2.5

122206[/snapback]

pe un serie 5 e34 probat de mine : intre 9 si 12 extraurban iar urban sub 14 nu prea vroia

pe seria 3 e36 din auzite: intre 12 si 22 urban, extraurban nu stiu

al meu din 93,525i vb de Bucuresti si nu mers sport ia intre 12-14 dar e consum relativ pt ca eu merg doar servici si casa nu sint distribuitor sa mergi prin toata aglomeratia si la ore in care la un semafor stai de 3 ori urmatorul iar e rosu si etc.iar la drum ia 9% la 140/h.Spre ex am fost in galati unde nu e trafic de buc si mi-a consumat 10% dar era un trafic destul de fluent.

si cred ,adik sigur depinde daca e pe un 5-er sau un 3-er ,dif de masa destul de important siii Alex_55 cand o sa-ti i-a tie in Buc un 325 12-13% sa-mi spui si mie :blink:

122230[/snapback]

vezi ca eu am avut 528i si imi lua in oras 13 si afara 8-9 si 10 :) dar cine o are acum ii arata 15-16 -18 :)

E34 personal, 92, M50 fara vanos, 14-15 mers cel mai calm posibil, 17 iarna, in bucuresti. Afara, intre 8, 8.5 mers cam 130, finutz, 11 mers aiurea.

E36 a unui coleg, acelasi motor, bucuresti, 16-18, afara 8-9-10.

In sfirsit am auzit mai sus pe cineva care zice 12-13in bucuresti, eu nu credeam ca e posibil :blink:

• 2 weeks later...

Fara suparare, dar sunt consumuri uriase ce spuneti voi!

Astazi am facut drumul Piatra Neamt - Bacau cu 7,1% mers intre 80 si 120km/h

In oras mai mult de 12% nu-mi ia.

Am vanos si 24V, motor de 2800i.

Conduc astfel incat sa nu depasesc in afara consumul instantaneu 10, cu exceptia cand plec de pe loc cu 1 si 2, iar in oras incerc sa ajung cat mai repede la 4 si 5.

Daca ar consuma cum spuneti voi sigur nu as tine-o!

La pompa imi iese cu 300gr. mai mult fata de calculator. Iar consumul la calculator il resetez astfel incat pleaca de la 39,5 si scade functie de talpa.

la faza asta, am castigat si cateva beri de la niste prieteni neincrezatori! :blink:

La pompa imi iese cu 300gr. mai mult fata de calculator. Iar consumul la calculator il resetez astfel incat pleaca de la 39,5 si scade functie de talpa.

la faza asta, am castigat si cateva beri de la niste prieteni neincrezatori! :blink:

128549[/snapback]

Te tine un pariu mic si cu mine? Sa vezi consum de 18 in oras mers numai noaptea si 21-22 in trafic? Ce mai, masina de masina! :)

Te tine un pariu mic si cu mine? Sa vezi consum de 18 in oras mers numai noaptea si 21-22 in trafic? Ce mai, masina de masina! :blink:

128552[/snapback]

Ai verificat debitmetru? Un consum exagerat de acolo apare!

Stiu ca multi nu cred, dar eu stiu ca BMW-ul pe care-l am consuma mai putin decat Cielo pe care l-am avut, acesta din urma consuma doar 13%

Fara suparare, dar sunt consumuri uriase ce spuneti voi!

Astazi am facut drumul Piatra Neamt - Bacau cu 7,1% mers intre 80 si 120km/h

In oras mai mult de 12% nu-mi ia.

Am vanos si 24V, motor de 2800i.

Conduc astfel incat sa nu depasesc in afara consumul instantaneu 10, cu exceptia cand plec de pe loc cu 1 si 2, iar in oras incerc sa ajung cat mai repede la 4 si 5.

Daca ar consuma cum spuneti voi sigur nu as tine-o!

128549[/snapback]

Nu ziceai ca ai vandut 528i?? Daca mai esti interesat, ti-l cumpar eu! :)

Pacat  :blink:  Tot caut un 528i de cateva luni si singurul pe care l-am gasit era o rabla de 270 000 de km :)  Daca te razgandesti, ofer 9500  :D

128561[/snapback]

Hai ca o vand eu pe a mea. N-o vrei? :)

158.000 km REALI

Carte Service

:)

FULL OPTIONS

:D

Edited by gbu