Jump to content

bmw x6 4.0d 306cp

ionut_marius

Recommended Posts

ai pus oem ?! :)

da,la AB sunt legat de ei cu garantia.

sa-mi trag una,da's Brembo?? pe ingaraj vad ca placutele pentru 3.5D, nu gasesc 4.0d, sunt vreo 800 ron,restul e manopera?? nu mai zic ca s-au dus cam repede la 34k km...

preturi de reprezentanta,se uzeaza proportional cu stilul de condus,manopera parca a fost 252ron (cu tot cu testare frane)

Repede? Nu cred. Contează cum mergi. Mașinile astea sunt foarte grele.

cu e46 nu apucam sa fac mai mult de 30k km cu un set de ATE-uri.Placutele de spate mai mergeau circa 2000-2500km.

Edited by ionut_marius

pe ATE sau TEXTAR iesea cam la jumate cu tot cu mana de lucru.

cu e46 nu apucam sa fac mai mult de 30k km cu un set de ATE-uri.Placutele de spate mai mergeau circa 2000-2500km.

textar-urile tin aproape dublu. (aprox. 50 de mii)

Edited by POIUYT

Probabil. Deși nu se știe niciodatĂŁ când ai nevoie de garanție.

ĂnsĂŁ eu am pus frâne ĂŽn România, ATE, la jumĂŁtate de preț fațĂŁ de reprezentanța din Germania și dupĂŁ 10k km erau praf. Alea de la nemți cum dracu de nu s-au stricat, doar tot eu sunt la volan.

Cand au fost pb cu turbo(chiar daca eu cred ca fost inlocuit),cand am avut pb cu usa dreapta nimeni nu a comentat nimic,incercau doar sa se scuze dar au remediat pb.S-a dus perioada cand iti luai masina si nu pica nimic o suta de ani,atata electronica,atatia senzori,atatea trepte de viteza,atatea turbine :rolleyes:

Ca si fapt divers,am doi prieteni cu E-uri,masini pt care au platit peste 60k euro,amandoua au pb cu airmaticul,masinile au 70-80k km,unul a mai avut pb inca de cand era in rodaj.Poate sa zica cineva ca mertul nu face masini fiabile si totusi se intampla.

Cand au fost pb cu turbo(chiar daca eu cred ca fost inlocuit),cand am avut pb cu usa dreapta nimeni nu a comentat nimic,incercau doar sa se scuze dar au remediat pb.S-a dus perioada cand iti luai masina si nu pica nimic o suta de ani,atata electronica,atatia senzori,atatea trepte de viteza,atatea turbine :rolleyes:

Ca si fapt divers,am doi prieteni cu E-uri,masini pt care au platit peste 60k euro,amandoua au pb cu airmaticul,masinile au 70-80k km,unul a mai avut pb inca de cand era in rodaj.Poate sa zica cineva ca mertul nu face masini fiabile si totusi se intampla.

Nu sunt de acord cu ce ai spus !!! 100k km , cel putin , chiar nu ar trebui sa fie vreo problema, motor, cutie ...

eu am schimbat placutele pe spate in germania cu 179e la reprezentanta bmw .

in bucuresti la reprezentanta bmw am dat~aprox 1400ron pt placute pe fata. placute+senzor+manopera+test stand frana care e obligatoriu si inca niste prostii . deci.....

+am schimbat un bec de angel eyes 120ron la filaret :D

Nu sunt de acord cu ce ai spus !!! 100k km , cel putin , chiar nu ar trebui sa fie vreo problema, motor, cutie ...

Cu motorul in sine nu ai ce pb sa ai,insa cu turbo ,senzori sau dpf-ul sunt destule posibilitati.Si cum masina nu are doar motor si compnentele aferente acestuia riscul creste :rolleyes: .Doar nu am dat o caruta de bani si acum sa renunt la garantie.

eu am schimbat placutele pe spate in germania cu 179e la reprezentanta bmw .

in bucuresti la reprezentanta bmw am dat~aprox 1400ron pt placute pe fata. placute+senzor+manopera+test stand frana care e obligatoriu si inca niste prostii . deci.....

+am schimbat un bec de angel eyes 120ron la filaret :D

La noi baga pe gat si o gramad de verificari,pe factura apare inclusiv spalatul,sigurante etrieri :rolleyes:

Probabil. Deși nu se știe niciodatĂŁ când ai nevoie de garanție.

ĂnsĂŁ eu am pus frâne ĂŽn România, ATE, la jumĂŁtate de preț fațĂŁ de reprezentanța din Germania și dupĂŁ 10k km erau praf. Alea de la nemți cum dracu de nu s-au stricat, doar tot eu sunt la volan.

mie textar mi se par cele mai bune :) ATE se fac in Italia.

mie textar mi se par cele mai bune :) ATE se fac in Italia.

Știu, dar ce sĂŁ fac dacĂŁ asta pun cei de la BMW la mine. Ce nu știu este de unde vine diferența de calitate dintre produsul montat ĂŽn România și cel din Germania. Cel puțin astea de la noi au fost desfĂŁcute ĂŽn fața mea. La nemți am doar factura, nu știu ce au fĂŁcut ĂŁia.

Știu, dar ce sĂŁ fac dacĂŁ asta pun cei de la BMW la mine. .

la masina mea , etrierii sunt ATE si placutele originale de fabrica au fost si sunt TEXTAR ! :)

uite piesa 11

TEXTAR T4146

http://bmwfans.info/parts/catalog/E85/Roadster/Europe/Z4_2.5si-N52/RHD/N/2004/october/browse/brakes/front_wheel_brake_brake_pad_sensor/