Jump to content

bmw x6 4.0d 306cp

ionut_marius

Recommended Posts

E praf la securitate eu acum cu o surubelnitza deschid masina ........ in 5 secunde ..ca nu mai are butuc si daca are butuc il tragi inafara si tai un surubel...deci :twoup: O sa mi montez o alarma mai profi cu pager ceva sa ma anunte cand umbla cineva la ea

Eu apartin de Bucuresti :) Sunt pana in semnul de iesire din oras

Si garajul unde il pune?

Unde vrea el, X6 nu e o masina de tinut in fata blocului intr-un oras ca Bucurestiul.

Ceva de genu :twoup:

http://elitechoice.org/wp-content/uploads/2009/03/park-and-hide-cardok.jpg

Si eu am vrut sa zic la fel,dar m-am abtinut sa nu jignesc pe nimeni,asta ne e soarta si o meritam,stiti care e problema?Pe langa faptul ca suntem saraci nu avem odrine de valori,

de aici pleaca totul.La noi este important sa ai masina ,probabil unii isi vand casa si locuiesc in masina ,am vazut tiagani prapaditi veniti din Franta de la furat/cersit/lucru cinstit ,pica casa de lut pe ei, dar sta TT -ul in fata casei,pai da...

La noi se gasesc lucruri nepotrivite in zone nepotrivite,asta e, suportam consecintele...

Eu apartin de Bucuresti :) Sunt pana in semnul de iesire din oras

Si garajul unde il pune?

Unde vrea el, X6 nu e o masina de tinut in fata blocului intr-un oras ca Bucurestiul.

Ceva de genu :)

Probabil ca acel sistem care ridica masina, dincolo costa cam cat masina, dar nu-i problema ,cel care detine masina probabil are de zeci de ori atitia bani cat costa masina, noi probabil ne permitem doar masina ,restu nu mai conteaza :twoup: .

Eu nu inteleg , care este problema daca am X6 si o tin in fata blocului? E masina mea , pe locu meu de parcare, e asigurata chiar asa nu pot lasa o masina in blocului ca raman fara ea? trebuie sa stau cu stres?

Eu nu am postat aici sa ma plang ,si la casa inca nu e momentu sa ma mut

pe langa X6 mai am un seria 3 si un vw passat , toate le parchez in fata blocului , toate au casco.

Mai mult de casco nu cred ca o sa investesc " in sisteme de sigurata" pt ca nu sunt egale cu ZERO , ti o fura de oriunde , oricand .

SI daca imi fac casa, ma mut frumos , parchez masina in fata curtii pt 5 min , si raman fara ea? sau crezi ca le e greu sa sparga o poarta sa fure o masina [in eventualitatea in care esti plecat ].

mi-au spart casa la care am alarma cu camere, senzor de miscare, senzor de temperatura pe geamuri , de efractie , MONITORIZARE BGS si ? ce s-a intamplat? au intrat au furat ceva si au iesit . bgs a venit in 5 min dar erau de mult plecati hotii... stau la parter

Chiar nu va inteleg , eu am postat preventinv , ca masinile se fura si sa luati atitudine sa le asigurati casco sau cum puteti , nu am postat ca sa imi ziceti sa ma mut la casa..

Chiar nu va inteleg , eu am postat preventinv , ca masinile se fura si sa luati atitudine sa le asigurati casco sau cum puteti , nu am postat ca sa imi ziceti sa ma mut la casa..

Nu te agita , aici lumea e plina de sfaturi . Mergi pe drumul tau :twoup:

@E90 hai mai lasa ironiile astea , ca avem bani de masina si de casa nu

Hai sa incep si eu "macar masinile mele sunt noi" nu ca a ta "sh". pai cum frate ai "Vila " si iti iei bemveu second hand , pai frate nu esti "barosan frate" fa o investitie rpd si ia ti bemveu nou , sa vada pitzi ca ai valoare .

@trafik daca vrei sa ne intalnim diseara sa iti fac o demonstratie :twoup:) nu e mare diferenta X6/seria 6 acelasi principiu e sa o deschizi

de acum o sa mi las masina cu range-ul la motorina 2km cat fac pana la primu peco :) asta ar fi cea mai buna solutie cred

@E90 hai mai lasa ironiile astea , ca avem bani de masina si de casa nu

Hai sa incep si eu "macar masinile mele sunt noi" nu ca a ta "sh". pai cum frate ai "Vila " si iti iei bemveu second hand , pai frate nu esti "barosan frate" fa o investitie rpd si ia ti bemveu nou , sa vada pitzi ca ai valoare .

Nici macar nu stiu unde stai...nu era o ironie ,era o remarca generala,nu se refera la tine,se putea intampla si cand era in vizita undeva.

Eu zic ca sa dai 50 mii pe o masina si dupa un an sa pierzi 15-20mii pe ea nu-i o afacere,investitie cum zici tu.Iar la pitzi nu am cautat niciodata una care sa ma aprecieze dupa beemveu,ci pe mine. :).Nu imi este greu sa ma car intr-o masina second,si rusine cu atit mai putin,la uma urmei nu port chiloti second,macar atata demnitate am.

De cand am ajuns eu la 30 de ani sa nu pot umbla numa in masina noua,daca alti profesori universitari umbla in vai s-amar de masini,la urma urmei masina e doar o masina,nu arata ce esti,este o masca.

Asa ca stai tu linistiti,s-au sa ascult o alta parere ,la unii nu le place la casa ,ca ai de facut tot timpul la una alta,asa macar stai linistit :twoup: ,o fi si asta o parere...

deja iar o ia razna topicul . am mai zis-o de 100 de ori , nu conteaza ce masina ai si unde o parchezi , treaba celor de la bmw trebuia sa fie in asa fel facuta incat sa nu iti fie frica sa iti lasi masina 5 minute intr-o parcare . poti sa ai 5 garaje unul peste altul si cand te duci intr-o zi la mall sa nu o mai gasesti .

Scuze de offtopic, dar dacã tot veni vorba de furat. Cât ajunge un sistem de urmãrire prin GPS care poate sã-i opreascã motorul În cazul unui furt?

Cã la un bmw de 80-100k nu ºtiu cât mai conteazã.. Sau chiar ºi casco. Dar cu GPS-ul e mai eficient!

On. super fainĂŁ! SĂŁ o conduci cu plĂŁcere

Scuze de offtopic, dar dacã tot veni vorba de furat. Cât ajunge un sistem de urmãrire prin GPS care poate sã-i opreascã motorul În cazul unui furt?

Cã la un bmw de 80-100k nu ºtiu cât mai conteazã.. Sau chiar ºi casco. Dar cu GPS-ul e mai eficient!

On. super fainĂŁ! SĂŁ o conduci cu plĂŁcere

Ma-ndoiesc ca exista sistem de urmarire prin GPS sau ceva care sa opreasca motorul...si daca este...nu-l pot dezactiva ?:twoup:

Nu cred ca exista vreun sistem atat de smecher de care hotii adevarati sa nu poata trece...

CASCO cred ca e cea mai sigura treaba :)

Existã clar! Nu ºtiu cât de sigur ºi în România, dar am vãzut la televizor cel puþin cum un hoþ a furat o maºinã americanã, nu mai reþin numele din faþa unui magazin. Când a ieºit proprietarul mai gãseºte-o. Ce-a fãcut: s-a întâlnit cu un poliþist, au raportat furtul autoturismului ºi au sunat la firma ce se ocupa cu gãsirea maºinii prin gps. Aceºtia din urmã au rugat poliþistul sã confirme furtul. În momentul în care acesta a spus, da, maºina "x" a fost furatã, reprezentantul ºi-a cerut scuze faþã de proprietar pentru situaþie ºi au demarat acþiunea. Maºina au localizat-o imediat. Interesant era cã le transmiteau poliþiºtilor ce urmãreau maºina furatã cã acesteia îi vor clipi stopurile.(Pentru a fi siguri cã ea este. Totul era controlat de pe calculator). Când unul din poliþiºti a confirmat cã este spaþiu pentru oprirea maºinii(erau pe autostradã) au oprit motorul. ªi gata!

Tu dacã Îi pui un emiÞãÞor sã zic În spoiler, hoÞul nu o sã stea sã-Þi demonteze bara, sã o punã la loc ºi sã plece.

E o chestie foarte interesantĂŁ.

Ceva de genul ĂŁsta!

http://www.spypro.ro/speciale/securitate-s...tovehicule.html

Au Âşi o simluare mai jos

da am vazut si eu stirea cu masina cum l-au prins pe hot ,foarte interesant si am inteles ca este cel putin o firma care se ocupa cu asa ceva. Chiar daca folosesc un sistem de bruiat GPS-u al doilea care il pun aia de la firma nu au cum sa-l gaseasca numa daca o dezmembreaza si atunci nu cred ca lasa ap de bruiat pe ea cred ca o masina dintre cele care au asa ceva se gaseste pana la urma pt ca hotu nu are de unde sa stie ce si cum.

masuri de siguranta obligatorii:

1 CASCO

2 sistem de urmarire si de taiat alimentarea

masuri optionale

un garaj sub casa poporului :twoup:

superba masina

sa o folosesti sanatos