Jump to content

Parerea mea despre tuning

Romulus

Recommended Posts

Da intradevar sunt ok.Da nu stiu cati din voi va puteti permite tuningul respectiv.Eu am vb de ceva real nu de search google.M-am referit daca aveti voi prieteni ceva cu care sa va laudati ca nu imi era greu sa iau de pe google un tuning doar sa ma bag in seama.Puteam sa stau cuminte in banca mea da hai sa nu mai exageram cu discutia ca deja prea multe aiureli.Am vazut parerea fiecaruia.Daca nu deranjeaza pe nimeni o sa pun poze cu rezultatul final.Deci am dat un exemplu de tuning voi v-ati spus parerea.

Tuning-ul nu este pentru cei cu buget mic.

ModificĂŁrile de calitate costĂŁ mulĂži bani.

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

On topic: nu crezi ca pastrand linia originala a masini si adaugand un kit m interior exterior... si totul facut ca la carte era mai ok???

Eu sunt convins ca al mai tare tuning este sa lasi masina stock, cu jante pe 15 sau 14 daca se poate si grosime a pneurilor 195. Si neaparat jante de tabla. Iar ca si ICE sa fie folosit BMW Business sau (cel mai smecher, frate) BMW Professional.

Din cauza ta mi-am "tunat" eu masina.... :) .....super angel eyes-urile...... merg impecabil.

am citit tot aleks.ok oricum are suspensie sport reglabila nu e joasa din spoilere si praguri.

Era la modul general fĂŁcutĂŁ descrierea mea, sunt Âşi lucrururi pe care le apreciez la maÂşinĂŁ, sĂŁ Âştii, Âşi ĂŁsta e unul din ele. S-au investit bani ĂŽn ea, e drept, s-ar fi putut investi ĂŽnsĂŁ puĂžin mai bine.

Nu ştiu cum e procedura, dacă am greşit punând linkul aici ĂŽmi cer scuze şi rog moderatorul să-l şteargă.

Voiam să vă arăt un alt fel de tuning pentru BMW: http://www.4tuning.ro/tuning-4/masini-tuna...viu-5058.html#5

E cu pachetul de M, deci va mulţumi şi puriştii care nu văd altceva :)

Edited by aleks

Eu as prefera sa ne arati tocmai ceea ce sustii: altceva in afara pachetelor aerodinamice ///M&co (alpina, hartge.....).

Nu vad acolo nici volan Momo, nici praguri JeDesign nici vopseaua lui X'ulescu si ca sa fiu sincer, nici capota aia tip "GTR" .....

Eşti un tip perspicace, serios :)

Normal că aia vezi, asta e şi ideea pentru care am pus linkul, e ceva ce gustaţi voi, cu modificari aduse pe placul vostru, asta m-a determinat să pun exemplul ăsta. E o maşină tare frumoasă pe care o urmăresc de ceva ani de-acum şi ĂŽsi merită toate laudele oricui.

Posibil că tu ai prefera să-ţi arăt, momentan ĂŽnsă eu nu sunt dispus să intru ĂŽn dispute cu voi, vouă nu va place tuningul altfel decât din fabrica şi de la cei 2-3 tuneri de casă, deci n-are rost să nasc o dispută lungă şi sterilă ĂŽn care fiecare va rămâne cu părerile lui şi doar cu nişte nervi ĂŽn plus şi poate eu ĂŽmi mai fac vreun duşman-doi ĂŽn plus.

Nu vreau să conving pe nimeni despre ce e frumos, pentru fiecare e frumos ce-i place lui, mie ĂŽmi place kitul pe care mi l-am făcut eu pe maşină sau cele pe care le fac altora(nici alea toate, dar deh, fiecare cu cerinţele lui), ţie ĂŽţi plac spoilerele de M, nicio problemă cu asta.

Edited by aleks