Jump to content

Parerea mea despre tuning

Romulus

Recommended Posts

MR cat - parerea mea ca sau bagat o caruta de bani in masina aia de pomana am vzt masina live si arata nasol.

Mie personal numi place , cu acceasi suma de bani faceai o masina intradevar frumoasa .

Nu are ce cauta pachetu de e60 pe e39... nare cum deja de aici e kitch. in rest nici nu mai trebe comentat.

Cum a zis si ciupanezu pe 4 tuning numai " pietoni, farmacisti samd "

http://www.youtube.com/watch?v=MTh8U3d95bw - trebuia sa te opresti cu TUNATU' la 00:43-46

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Ciupanezu :

Foarte puţine maşini tunate sunt modificate cu gust.

Adevarat !

Si din pacate trist !

M-am saturat sa vad masini tunate "grav", care sa atraga TOATE PRIVIRILE, toti neavizatii afirma "ce tare e" dar in realitate sa arate NASPA !

BMW-ul rosu din topic are o problema MARE : e ROSU !!!

Parerea mea e ca o masina mare, o limuzina, are nevoie de o culoare sobra, eleganta, nu de un ROSU de manelari !

LE : Masina chiar arata bine pentru o masina tunata ! Are multe minusuri, dar totusi e cu muuult peste

http://www.youtube.com/watch?v=VunIOiG5JVA

Edited by SiloS

Si arati bine ! Dar nu arati adecvat pentru teatru !

La fel si E39 este o masina prea mare, prea agresiva pentru a fi imbracata intr-o culoare tipatoare precum ROSU !

Oricum masina arata bine fata de altele, sunt prea multi care cred ca cu cat incarca masina mai mult, cu atat e mai tunata si deci e mai tare ! Nu e asa .

MR CAT are vopsea ca lumea ( un + mare ), insa dupa cum au zis si colegii mai sus are cateva elemente care o strica:

- oglinzile prea mici

- interiorul are cateva minusuri : volanul, fetele de usi, tapiseria .

- personal nu imi place eleronul

Si cand vine vorba de tuning, detaliile conteaza ! Ele fac diferenta intre ceva frumos si ceva kitsch-os !

Pana la urma masina o faci pentru tine, deci o faci cum iti place tie, insa daca reusesti sa o faci sa placa la toata lumea ar fi perfect !

ps : nu se poate sa se "taie" topicul de la postul #77 si mutat la "masina mea" ? Ar fi interesant sa vedem evolutia lui MR CAT !

Si arati bine ! Dar nu arati adecvat pentru teatru !

La fel si E39 este o masina prea mare, prea agresiva pentru a fi imbracata intr-o culoare tipatoare precum ROSU !

Oricum masina arata bine fata de altele, sunt prea multi care cred ca cu cat incarca masina mai mult, cu atat e mai tunata si deci e mai tare ! Nu e asa .

MR CAT are vopsea ca lumea ( un + mare ), insa dupa cum au zis si colegii mai sus are cateva elemente care o strica:

- oglinzile prea mici

- interiorul are cateva minusuri : volanul, fetele de usi, tapiseria .

- personal nu imi place eleronul

Si cand vine vorba de tuning, detaliile conteaza ! Ele fac diferenta intre ceva frumos si ceva kitsch-os !

Pana la urma masina o faci pentru tine, deci o faci cum iti place tie, insa daca reusesti sa o faci sa placa la toata lumea ar fi perfect !

ps : nu se poate sa se "taie" topicul de la postul #77 si mutat la "masina mea" ? Ar fi interesant sa vedem evolutia lui MR CAT !

ca sa continuam pe ton de gluma cu teatrul - daca as avea chef sa ma imbrac in rosu nu as ezita si as sti chiar sa fiu eleganta - rosu e o culoare frumoasa - tare, dar nu lipsita de eleganta - oricum pentru mine ar fi un chin sa ma duc la teatru - mai bine calc pedala sau citesc despre masini

poate ca am noroc sa am o meserie mai artistica si de aceea lumea accepta iesirea din tipar dar niciodata nu mi-a fost rusine sa fiu asa cum am simtit. Nu e obositor sa faci anumite lucruri numai pentru ca asa se face? pt ca asa face toata lumea?

sa faci masina sa placa la toata lumea nu e posibil si nici nu incerc asta - o sa o consider gata cind o sa imi placa mie tot si cind o sa simt nevoia sa ma bucur in liniste de ea, mai e de lucru si din motive personale va urma o mica pauza

nu am nimic impotriva sa se mute posturile - pentru ca eu defapt am vrut sa argumentez o idee si nu sa sustin ca masina mea e perfecta

imi place sa primesc sfaturi de la voi si chiar devine distractiv - ceea ce consider inacceptabil e atitudinea celor care isi dau cu parerea si zic "e de proasta calitate" despre ceva dar nu au habar. NU e posibil sa iti exprimi parerea despre un bodykit atita timp cit nu ai avut ocazia sa afli despre el, sa fi incercat montarea sau sa il fi avut pe masina. Kitul acela e facut de o firma de specialitate, conceput de un designer si are certificat TUV. Eu stiu cit de bine s-a potrivit pe masina din punct de vedere al imbinarilor si mai stiu ce inseamna sa fie rezistent cind te izbeste cineva din spate.

Hai sa argumentam ce zicem cu realizari sau din date tehnice concrete si atunci totul va fi ok si discutiile pot fi constructive.

Daca vreti sa fie un topic separat cu MR CAT - va trebui sa prezint putin si din ce a fost pina acum pentru ca are o mare relevanta si va trebui sa acceptati propunerea mea de a ne argumenta parerile

Ma scuzi, dar acel E39 arata ca o masina de banca: BANAL! Nu zic ca e urat, insa in nici un caz nu are personalitate.

Masina e "doar un alt E39". Mie mi-a placut la el culoarea .

Poate tunecat nu a vrut ca MR CAT sa arate numai bun de tras in fata la banca si a vrut sa arate mai degraba a masina de show (ceea ce i-a reusit), masina are personalitatea ei.

Adevarul e ca daca stai intr-o intersectie aglomerata vor trece muuulte E39 ca cel de mai sus , probabil si cu aceeasi motorizare si probabil o sa treaca si una cu culoarea de mai sus . Dar in nici un caz nu va mai trece un E39 modificat rosu.

E39-le ala este atat de politically correct incat enerveaza la un moment dat...

Asa enervant , e frumos !

Si mi se pare jenant sa vad masina aia facand burnout, insa MR CAT s-ar potrivi bine cu peisajul...

Masina aia a participat la un concurs de indemanare.

Soferul a mers binisor, insa nu l-a ajutat deloc masina !

NU e posibil sa iti exprimi parerea despre un bodykit atita timp cit nu ai avut ocazia sa afli despre el, sa fi incercat montarea sau sa il fi avut pe masina. Kitul acela e facut de o firma de specialitate, conceput de un designer si are certificat TUV. Eu stiu cit de bine s-a potrivit pe masina din punct de vedere al imbinarilor si mai stiu ce inseamna sa fie rezistent cind te izbeste cineva din spate.

Fiecare Âşi-a spus pĂŁrerea din punct de vedere estetic.

....imi place culoarea lui Mr.Cat, doar si pentru simplu fapt ca este altfel decat restul......ce nu intelege lumea, este ca Mr.Cat este al unei femei, ele au alt simt al culorilor, pot sa poarte aproape orice culori si daca stiu sa le asorteze dau bine si la teatru si la inmormantare :)...unora le plac sabloanele, uniformele...altora nu :)...

.....e adevarat ca, poate ca unui baiat nu i-ar sta bine intr-un e39 rosu....

....imi place culoarea lui Mr.Cat, doar si pentru simplu fapt ca este altfel decat restul......ce nu intelege lumea, este ca Mr.Cat este al unei femei, ele au alt simt al culorilor, pot sa poarte aproape orice culori si daca stiu sa le asorteze dau bine si la teatru si la inmormantare :)...unora le plac sabloanele, uniformele...altora nu :)...

.....e adevarat ca, poate ca unui baiat nu i-ar sta bine intr-un e39 rosu....

a fost visul meu dintotdeauna - bmw rosu - si bucuria a fost enorma sa imi construiesc visul

recunosc ca am o doza de incapatinare greu de suportat si ca ma sufoc in uniforma

topicul e in continuare "parerea mea despre tuning" si poate ca nu e frumos sa continuam discutia despre MR CAT

daca credeti ca e interesant pot face un topic cu evolutia lui, etapele prin care am trecut, greselile si ce am invatat din ele, in continuare ce visez pentru el si ce greseli urmeaza sa fac

sustin in continuare ca asta e mai important decit daca place sau nu la toata lumea

cind iubesti nu conteaza perfectiunea, conteaza experientele traite impreuna

daca credeti ca e interesant pot face un topic cu evolutia lui, etapele prin care am trecut, greselile si ce am invatat din ele, in continuare ce visez pentru el si ce greseli urmeaza sa fac

Cred ca ar fi interesant. Trebuie insa sa poti trece peste eventualele critici, unele fiind probabil mai mult distructive decat constructive.

Cred ca ar fi interesant. Trebuie insa sa poti trece peste eventualele critici, unele fiind probabil mai mult distructive decat constructive.

asta nu e problema ca mi-am facut deja o parere despre stilul de aici si accept orice critica argumentata - daca descriu prin ce am trecut si voi considerati ca sint greseli poate ca ajuta sa nu mai treaca si altcineva prin ele

problema e de timp si rabdare - povestea e lunga si poate plictisitoare mai ales pentru cei ce au decis deja ca vor condamna tot ce zic

daca fac prezentarea nu o fac pt a primi laude despre MR CAT - si nici sa aud pareri savante despre cum ar fi facut ''marii cunoscatori ai acestui forum" - o sa fac doar o descriere a etapelor pentru a ajuta pe cei care vor sa faca o personalizare a masinii (bineinteles cu elementelesi culorile alese de ei)

E39-le ala este atat de politically correct incat enerveaza la un moment dat...

Asa enervant , e frumos !

O fi frumos, nu neg, insa este FAD, nu are nimic special, nimic care sa-ti faca cu ochiul... poate trece la fel de neobservat in trafic cum tece un Passat gri, sau un Logan galben...

asta ca nu lai vazut seara in toata splendoarea ...

are leduri in oglinzi , sub praguri , angel eyes , dunga sub far ca la saab....

fara suparare da nu se prea pupa toate astea cu un e39 ....

Parerea mea este ca nu ai stiut unde sa te opresti.

problema e de timp si rabdare - povestea e lunga si poate plictisitoare mai ales pentru cei ce au decis deja ca vor condamna tot ce zic

O spui pe episoade . :)

O fi frumos, nu neg, insa este FAD, nu are nimic special, nimic care sa-ti faca cu ochiul... poate trece la fel de neobservat in trafic cum tece un Passat gri, sau un Logan galben...

E39 respectiv ar arata mult mai bine cu o suspensie joasa + jante 17" cu buza .

Si atat !

Decat sa ai o masina care sa intoarca capetele la toti cocalarii si toti habarnistii mai bine ai o masina care atrage doar pe cativa, dar pe cativa pasionati de masini :) .

are leduri in oglinzi , sub praguri , angel eyes , dunga sub far ca la saab....

Fiecare isi face masina asa cum il taie capul ! Unii aleg sa isi transforme masina intr-un pom de craciun !

Pacat ca multi percep modificarile dupa urmatorul sablon: la Dacie se numeste kitsch-tuning iar cand vine vorba de masini straine in care se investesc bani multi se numeste tuning . Si cu cat mai multi bani investiti, cu atat e mai frumoasa :) .

Sunt foarte multe masini kitsch-uite, chiar daca proprietarii baga o gramada de bani in ele!

De exemplu pisica de mai jos arata ca o sorcova :

http://forum.4tuning.ro/attachment.php?att...mp;d=1148936485

http://forum.4tuning.ro/attachment.php?att...mp;d=1148936485

Prefer de 1000 de ori pe urmatoarea in locul celei de mai sus :

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...W-E36-sedan.jpg

Si daca ar fi sa o modific as face-o precum asta :

http://farm2.static.flickr.com/1164/626464...3304edb.jpg?v=0

ma gindeam ca va plictisiti si nu mai aveti ce critica - eu si MR CAT am fost la BAD BOYZ TUNER SHOW la Tg Mures si a luat locul 1 la Best Interior - o cupa care ii lipsea din colectie :)

Asta arată nivelul scăzut al tuning-ului din ţară.

Nu ai de ce să te superi, e doar o părere.

Un premiu de best interior ar trebui să ia o maşină cu un interior făcut complet la comandă.

Asta presupune materiale de cea mai bună calitate şi manoperă făcută fără defect.

Edited by Ciupanezu