Jump to content

ce placute de frana folositi?

bogdyy

Recommended Posts

• Replies 198
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

sincer, nu prea mai am incredere in "case mari " in tarile din est, mai ales de cand au descoperit china....

oricum, daca sant montate corect si le mai dai si cate o crestatura... :twoup: ...

conteaza mult sa fie discurile debavurate si etrierul curat si gresat....

Edited by brownshark

Pai da, face, ca eu am incercat sa-l ajut, sa nu faca vreo prostie si sa intre cu masina in primul stalp iar el face pe desteptul cu mine !

In fine, nu stiu de ce ma mir, doar nu ai la ce sa te astepti de la el !

El asa face , cand vrei sa ajuti te ia la misto si vb de sus ! E perfect "normal" comportamentul lui .

Defapt problema cu scartaitul e de la suspensie :twoup:

Asta contrazice ce mi-au spus unii baietii pe aici,ca eu trebuia sa iau niste placute de cateva milioane 300-400 ron,imediat au sarit,ca eu am luat niste jafuri,ca nu stiu ce si de aceia face,luam ate si poate facea tot asa,dar dadeam cu 250 ron mai mult,poate...,o sa ma duc la cineva,alti bani acum,alta distratie,sa-mi desfaca acolo,sa curate,sa unga,ca ajung in situatia de a pune cateva picaturi de ulei pe disc,stiu ca nu este indicat dar poate totusi se amelioreaza ceva,sau sa caut un spray ceva,adica ceva rapid si simplu sa pot face eu treaba asta pana una alta ,imi trece prin minte....acum ca cine stie sa nu-mi fi pus o placuta de frana invers tembelul ala,desi cred ca...ca asta le-ar pune capac la toate,oricum am stat langa el dar nu l-am urmarit tot timpul,devin suspicios....

Asta contrazice ce mi-au spus unii baietii pe aici,ca eu trebuia sa iau niste placute de cateva milioane 300-400 ron,imediat au sarit,ca eu am luat niste jafuri,ca nu stiu ce si de aceia face,luam ate si poate facea tot asa,dar dadeam cu 250 ron mai mult,poate...,o sa ma duc la cineva,alti bani acum,alta distratie,sa-mi desfaca acolo,sa curate,sa unga,ca ajung in situatia de a pune cateva picaturi de ulei pe disc,stiu ca nu este indicat dar poate totusi se amelioreaza ceva,sau sa caut un spray ceva,adica ceva rapid si simplu sa pot face eu treaba asta pana una alta ,imi trece prin minte....acum ca cine stie sa nu-mi fi pus o placuta de frana invers tembelul ala,desi cred ca...ca asta le-ar pune capac la toate,oricum am stat langa el dar nu l-am urmarit tot timpul,devin suspicios....

nu mai comenta geaba, vezi ca mai e p forum un topic despre senzorii de pe placute la e46, are si un film, e mura in gura. inveti bine si verifici ce ai la "cotet"...

daca stai pe banca si te mangai pe ceafa ca scartaie placutele, n-ai c sa faci decat sa te iei d mana si sa t duci acasa...

chiar aseara vorbeam cu un prieten care si-a pus ATE pe un Astra H, se plangea de scartait, dar banuiesc ca dupa ce se uzeaza putin, nu mai fac.

asa ca, si la "case mari" se intampla, deci rabdare!

sunt sigur ca nu a schimbat si discurile prietenul :)

pai daca discurile sunt bune, de ce sa le schimbe? sau mai nou trebuie sa schimbi si discurile odata cu placutele? :twoup: asa se recomanda mai nou? sau asta-i "duma" de garantie? daca merge omu inapoi la magazin cu placutele ca fac ca trenu, asta-i "duma" ce i se da? :)

Edited by Rhaziel

chiar aseara vorbeam cu un prieten care si-a pus ATE pe un Astra H, se plangea de scartait, dar banuiesc ca dupa ce se uzeaza putin, nu mai fac.

asa ca, si la "case mari" se intampla, deci rabdare!

sunt sigur ca nu a schimbat si discurile prietenul :)

pai daca discurile sunt bune, de ce sa le schimbe? sau mai nou trebuie sa schimbi si discurile odata cu placutele? :twoup: asa se recomanda mai nou? sau asta-i "duma" de garantie? daca merge omu inapoi la magazin cu placutele ca fac ca trenu, asta-i "duma" ce i se da? :)

nu e duma

e vorba ca sigur aveau santuri cele vechi

de aia fac asa

ps placutele sun consumabile ; deci garantie ...

Edited by claudiuBWR

da, probabil, orice disc folosit are caneluri, mai mici sau mai mari... dar nah, vroiam sa zic ca scartaie si cele scumpe, dar probabil ca dupa ce se "formeaza" pe disc, n-or sa mai faca... in schimb pt cele ieftine n-as baga mana in foc ca isi revin...

PS: neconformitatea se aplica si la consumabile :) si din cate stiu au si alea ceva garantie... se sfarma, se rup bucati din ele... am vazut dezlipite de pe partea metalica... astea banuiesc ca intra in garantie, asa ar fi norma, dar nah, asta-i alta discutie, deja prea despicam firu-n 4. :twoup:

Edited by Rhaziel

discurile sant folosibile pana la grosimea minima mentionata de fabricant.

bavurile ramase in urma uzurii se curata, usor si cu atentie , cu echipament de protectie adecvat.

agata cva si bavurile dar fapul ca nu se foloseste unsoare anti scartait e altceva. plus ca placutele ieftine poate nu au pe spate materialul anti zgomot.

Astazi scartaia,ah si imi era o rusine,am luat o persoana in masina,geamul deschis,da o stare de teama masina cand scartaie asa ingrozitor,unele persoane nu stiu,nu cunosc si auzind acel zgomot crede ca nu mai tin franele,ca nu stie ce este cu masina,imi vine sa le dau una in cap la mecanicii aia,din cauza lor ma fac de rusine si imi da o stare de disconfort,ma cateodata sincer cu asfel de ''animale'' trebuie sa te comporti ca un animal,cam asa este in Romania,cu asfel de animale,seibari trebuie sa te comporti ca un animal sa fi gata de ce este mai rau,scandal,politie,amenintari si tot asa,eu ma abtin rau de tot pt ca daca ma cert cu toti seibarii cine se mai uita la acesta masina a mea?daca aveam una noua de nu le ziceam eu ca la cate s-au acumult,prea mult,prea mult iar totul are o limita,ma abtin,ma abtin dar pana cand.............,dai in masa de tarani cocliti ca ma adus masina asta la mana lor.Un ex. la reprezentanta Dacia aici in oras,ai o problema,te duci la receptie,curat,a.c.,bei o cafea,o apa,spui ce problema,iti taie o citanta,merge baiatul de la receptie cu tine si te pune in legatura cu mecanicul.Se rezolva problema in conditii placute,curate,nu jeg si ulei peste tot,iar daca nu sa remediat vi inapoi si se remediaza fara sa mai platesti,asa este civilizat si omeneste.

Da mecanicul e de vina,ca sta cu tigarea in gura si lucreaza de mantuiala,dezinteresat,sti ce vrea,vrea bani,ciubuc,adica sa dau si la patron si lui si uite nu vreau ma sa dau nici un ciubuc,dai in masa ca m-am saturat,trebuia sa dau ciubuc sa-mi unga ce trebuia pe acolo,ce daca am o masina batrana trebuie sa stau cu mana mereu in buzunar?nu-si face treaba ala la cine sa ma duc la un patron care e si ala cam la fel?Pai daca ma duceam la Dacia reprezentanta spunand ca nu si-a facut treaba vreun mecanic cum trebuie,erau chemati imediat sa dea de socoteala si cred ca imi degresau,gresau tot ce trebuia acolo dupa,dar daca nu ai o masina pt asfel de serviceuri trebuie sa stai de cearta,amenintari,scandal cu alte categorii de oameni,bani fara chitanta ca la targ,ala lucreaza cu tigarea in gura fara sa-si dea interesul si tot asa,animale pot sa le numesc altfel?fara caracter.

Macar sunt si eu de acord cu tine o data, adica la partea cu stop ciubucul !!! :twoup:

mana intinsa care nu spune o poveste ... cam tot pe acolo e si ciubucul asta .Uneori il asteapta chiar daca au dat rasol . Intre timp se plange ce grea e viata , cate rate are el , ce greu se desfac suruburile ca sa vezi ce munca grea a depus la masina ta .

Edited by Myx

Macar sunt si eu de acord cu tine o data, adica la partea cu stop ciubucul !!! :twoup:

mana intinsa care nu spune o poveste ... cam tot pe acolo e si ciubucul asta .Uneori il asteapta chiar daca au dat rasol . Intre timp se plange ce grea e viata , cate rate are el , ce greu se desfac suruburile ca sa vezi ce munca grea a depus la masina ta .

Asa e, @Myx, dar, chiar azi, stateam si ma gandeam ca eu, am aproape 10 ani vechime in campul muncii si nu am primit nici macar o data ( si nici nu am pretins sau batut vreun apropos vreodata) vreo atentie, stimulent, spaga sau cum vrei sa-i spui ! Cu toate astea, in 90% din cazuri, cand trebuie sa beneficiez de vreun serviciu, se presupune ca ar trebui sa dau !!! Nu prea e corect, nu ?

Edited by MihaiC

Astazi scartaia,ah si imi era o rusine,am luat o persoana in masina,geamul deschis,da o stare de teama masina cand scartaie asa ingrozitor,unele persoane nu stiu,nu cunosc si auzind acel zgomot crede ca nu mai tin franele,ca nu stie ce este cu masina,imi vine sa le dau una in cap la mecanicii aia,din cauza lor ma fac de rusine si imi da o stare de disconfort,ma cateodata sincer cu asfel de ''animale'' trebuie sa te comporti ca un animal,cam asa este in Romania,cu asfel de animale,seibari trebuie sa te comporti ca un animal sa fi gata de ce este mai rau,scandal,politie,amenintari si tot asa,eu ma abtin rau de tot pt ca daca ma cert cu toti seibarii cine se mai uita la acesta masina a mea?daca aveam una noua de nu le ziceam eu ca la cate s-au acumult,prea mult,prea mult iar totul are o limita,ma abtin,ma abtin dar pana cand.............,dai in masa de tarani cocliti ca ma adus masina asta la mana lor.Un ex. la reprezentanta Dacia aici in oras,ai o problema,te duci la receptie,curat,a.c.,bei o cafea,o apa,spui ce problema,iti taie o citanta,merge baiatul de la receptie cu tine si te pune in legatura cu mecanicul.Se rezolva problema in conditii placute,curate,nu jeg si ulei peste tot,iar daca nu sa remediat vi inapoi si se remediaza fara sa mai platesti,asa este civilizat si omeneste.

tu inca nu ai intels ca singurul vinovat esti tu?

pun pariu ca ai discurile de frana ca foita de tigare

iti scriu cu majuscule ca poate o sa intelegi

NU MAI CUMPARA CE E MAI IEFTIN SI DE PROASTA CALITATE

TE PLANGI AIUREA CA E MASINA PROASTA CAND TU ITI BATI JOC DE EA

TE SCAP EU DE EA DACA TII MORTIS SA SCAPI CA E O PUBELA

OFER 500 EURO LA CUM AI INTRETINUT-O

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.