Jump to content

Vand o pereche 255/35R18 dot 1204 ambele super ok

Recommended Posts

dupa cum arata "martorii" de uzura... sunt cam gata gumele...

mai au cam 4-5 mm ,crezi ca am mintit ? :twoup:

nu ai mintit, dar cred ca nu sti de unde ar trebui sa masori aia 4-5 mm de care zici tu

nu se masoara direct din sant, se masoara de la bucata aia mica proeminenta din sant.daca vei masuraa de acolo vei vedea ca mai ai 1mm maxim 2(desi intr-un loc pare sa ai spre 0), din cauza asta a spus rhaziel ca sunt cam gata gumele, si are dreptate, mai merg o vara maxim

Edited by Viper05

pai probabil mai au 4-5 mm de la baza, nu de la martor... si ele se folosesc pana la atingerea martorului. Din cate vad mai au cam 1mm pana la martor.

in fine, e poza, poate gresesc!

oricum, bunicel pretul pentru modelul asta de gume.

dupa cum arata "martorii" de uzura... sunt cam gata gumele...

mai au cam 4-5 mm ,crezi ca am mintit ? :twoup:

nu ai mintit, dar cred ca nu sti de unde ar trebui sa masori aia 4-5 mm de care zici tu

nu se masoara direct din sant, se masoara de la bucata aia mica proeminenta din sant.daca vei masuraa de acolo vei vedea ca mai ai 1mm maxim 2(desi intr-un loc pare sa ai spre 0), din cauza asta a spus rhaziel ca sunt cam gata gumele, si are dreptate, mai merg o vara maxim

am masurat 4-5 mm in dreptul sagetii ...PANA la martorul de uzura din canale,mai sunt 2 mm

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.