Jump to content

[Vand] E32 750 IL

ciupi

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bmwise esti la curent cu treaba asta,presupun ca de aceia iti permiti tu masini cu motor mare............,despre masina ce sa zic,tot respectul,insa cu parere de rau o sa-i spun posesorului,dar o sa fie 1000 de vorbe si fapte 0,adica sa ma fac inteles pt unii,multe laude,multe aprecieri,dar nimic concret,trebuie doar un pasionat,un foarte mare mare pasionat,cei care au bani si as permit un asemenea motor,prefera 7-ar din asta nou,cei care au pasiune,nu au bani pt intretinerii unei asfel de masini,intretinere adica impozit,asig obligatorie si...in ultimul rand benzina.Oricum te felicit pt starea in care ai pastrat masina,mult succes.

• 1 month later...

Am vazut pe autovit ca a scazut la 2000 .... incredibil la ce pret ajung masini ca astea

Interesant!! Ma uitam pe forum , la VANZARI AUTO si am vazut ca este un E 30, din acelasi an, (fireste!!) NU la fel de dotat si nici macar cu actele in regula, dar se vinde la dublu si ...ceva fata de pretul acestei masini!! (5,000 cere fata de 2,000!!!). Daca nu ar fi impozitul, RCA-ul nu cred ca ajungeam la situatii de genul asta!!

Imi place masina. Bafta la vanzare!

Tu asta ai inteles din ceea ce am scris mai sus ?

Uite, sa-ti explic pe indelete ca la aia mici, ceea ce am vrut sa inteleaga ( tu si cei ca tine ) mai sus, e faptul ca m70 e format din 2 x m20b25 care sunt practic sudate la nivelul blocului, formand astfel v12-le, iar ambele blocuri avand un singur vibrochen

Iar acuma daca e sa ne amintim de gradinita, tinand cont ca un m20b25 motronic 1.3 ar lua in oras aprox. 14 % ( daca ar lua numai atat ), daca e sa inmultim cu 2, da frumosul consum de 28%, mai scadem ceva petru ca cutia 7-lui are mai multe setari, printre care si cea de economie, injectia o fi si ea ceva mai avansata ... sub 25% in oras nu cred ca scapi.

Tu din ceea ce ai scris mai sus, adica un motor de matiz cu 2 blocuri motor unite ( cum e si la m70 ), consuma tot 7-8% dupa mintea ta ? :twoup::lol::)

NU o mai fa pe desteptul atunci cand mori de prost, te faci de ras si mai rad si altii de tine.

Calculul tau de consum e departe de a fi corect.

In primul rand,daca M70-ul e format din 2 x m20b25 nu inseamna ca consuma cat 2 motoare m20b25 la un loc , pentru ca masina nu e de 2 ori mai grea .

Sunt mai multi factori care trebuiesc luati in considerare.

Chiar si 10 % pentru extraurban este mai mult decat decent , pentru aceasta masina , loganu cu 1.4 la 150 km/h , are consum de 10 daca nu stiai.

V12-le la 150 sta la ralanti :)).

Scaparea acestei masini de impozitul aberant este inmatricularea pe Bulgaria.

Edited by ak_47

• 2 weeks later...

absolut superba masina. nu stiu de ce stai sa le dai explicatii la toti, bineinteles cei care pun intrebari atat de inutile :) gen "cheie briceag din fabrica?????????????" e clar ca daca ii spunem ca in usa pe chevroleturile alea "urate" sau pe forduri, s-au montat genul asta de chei inca din '78, se mira si mai tare.

cat despre parerile consum-impozite...iarasi o zic, e destul de clar, ca masina asta nu e pentru cei care lucreaza la paza si vor si ei sa se duca la munca cu septaru', sau pentru unu care-si rupe curu frecand scaunele de birouri pentru 10-12-14 milioane pe luna...cum banuiesc ca suntem destui pe aici :D

din start, cum citesti topicul iti dai seama....750il...pai frate doar cand auzi asta realizezi ca masina este pentru high-budget-people. nu neaparat pentru consumul enorm sau pentru taxa...ca na o data pe an strangi din fese si ii dai...cat pentru intretinere...pielea aia, la felul in care arata pot sa jur ca a fost intretinuta...curatata aproape de fiecare data cand a mers la spalatorie...tratamente la tapiserie etc...asa ca...dupa parerea mea, cam inutile comentariile unora, care sunt clar constienti ca nu vor conduce asa ceva niciodata.

Edited by buldogu_bld

absolut superba masina. nu stiu de ce stai sa le dai explicatii la toti, bineinteles cei care pun intrebari atat de inutile :) gen "cheie briceag din fabrica?????????????" e clar ca daca ii spunem ca in usa pe chevroleturile alea "urate" sau pe forduri, s-au montat genul asta de chei inca din '78, se mira si mai tare.

cat despre parerile consum-impozite...iarasi o zic, e destul de clar, ca masina asta nu e pentru cei care lucreaza la paza si vor si ei sa se duca la munca cu septaru', sau pentru unu care-si rupe curu frecand scaunele de birouri pentru 10-12-14 milioane pe luna...cum banuiesc ca suntem destui pe aici :D

din start, cum citesti topicul iti dai seama....750il...pai frate doar cand auzi asta realizezi ca masina este pentru high-budget-people. nu neaparat pentru consumul enorm sau pentru taxa...ca na o data pe an strangi din fese si ii dai...cat pentru intretinere...pielea aia, la felul in care arata pot sa jur ca a fost intretinuta...curatata aproape de fiecare data cand a mers la spalatorie...tratamente la tapiserie etc...asa ca...dupa parerea mea, cam inutile comentariile unora, care sunt clar constienti ca nu vor conduce asa ceva niciodata.

Stai tu linistit ca high-budget people nu isi iau E32 , isi iau F01.Masina asta e superba , dar impozitul si consumul o trag in jos , tot la un pasionat va ajunge care o va tine ca a doua masina si o va inmatricula la bulgari...

• 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.