Jump to content

am sifonat masina

p3tric

Recommended Posts

ce scrie rain mai sus , are dreptate 1000% iar tu, scuza-ma , n-am nimic cu tine, dar esti dureros....

:twoup:( Sunt prost mai pe romaneste spus, dar astept raspuns clar la intrebare mea de mai sus te roggggggggggggg.

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

DA, este nevoie de accept de plata !

fara el, service-ul nu iti da masina ...

Si asta se primeste la final. Nu au primit asa ceva cand au aprobat devizul? Nu ma pricep si am dat si peste ....... un kkt de om cu un mare tupeu de tigan.

acceptul de plata il dai tu in primul rand, in calitate de reprezentant legal al proprietarului, asa mi-ai zis, ca ti-a dat procura de reprezentare tie, el fiind proprietar in acte. logic ar trb sa verifici masina inainte sa mai semnezi cva cu un expert auto agreat de tribunalul de unde locuiesti, dar sa fii sigur ca acel expert nu e blat cu service. sau iti face un avocat o hartie cu cap, soliciti sa verifici masina la un service autorizat BMW care sa verifice daca s-au respectat dimensiunile structurale originale ale caroseriei, starea sudurilor, ca au sudat destul din prostie....

...dar , ca si pana acum, vb singur....

acceptul de plata il dai tu in primul rand, in calitate de reprezentant legal al proprietarului, asa mi-ai zis, ca ti-a dat procura de reprezentare tie, el fiind proprietar in acte. logic ar trb sa verifici masina inainte sa mai semnezi cva cu un expert auto agreat de tribunalul de unde locuiesti, dar sa fii sigur ca acel expert nu e blat cu service. sau iti face un avocat o hartie cu cap, soliciti sa verifici masina la un service autorizat BMW care sa verifice daca s-au respectat dimensiunile structurale originale ale caroseriei, starea sudurilor, ca au sudat destul din prostie....

...dar , ca si pana acum, vb singur....

acceptul de plata l-a avut semnat dinainte inca de acuma 1 luna de catre fratele . Cu asta nu mai ies la cale, vreau doar sa scot masina de la el (la prima vedere arata bine, daca il mai iau cu dimensiuni nu o repara asta nici in 1000 de ani). Acceptul asta de plata din partea mea trebuie inteleg ca trebuie aprobat de asigurator si cat mai dureaza ? Eu ma tem sa nu o lungeasca mult stiind ca am nevoie de masina si sa imi ceara si bani pt ca a pus parbrizul nou ( la intelegere pt ca mi-a pus unele piese second). Ce pasi ar mai fi ca sa imi scot masina>?

cu tot respectul si cu toata intelegerea, tu nu intelegi limba romana. i'm out.

Sincer, brownshark, eu cred ca baiatul a fost receptiv la sfaturi, insa teoria si practica sunt diferite. Mi se pare ca prea faci caz de sfaturile tale si l-ai cam jignit. Dupa ce ca e necajit de situatie, cred ca numai de jignirile tale nu mai avea nevoie... Nu stiu cum de a permis atat, ca in locul lui, decat sa am parte de o atitudine ca a ta, te rugam sa fii "out" de mult. :twoup:

Esti cumva avocat si consideri ca oferi servicii de consultanta neremunerate de esti atat de ofuscat? :)

Edited by Bobo1987

Nu trebuie acuzat brownshark, intradevar mi-a dat sfaturi foarte utile doar ca eu am intarziat sa le aplic si nu se prea puteau aplica din diferite impiedimente si greseli (din unele hartii) si totul a degenerat urat de tot. Sincer brownshark este un baiat caruia nu i*am multumit ironic, doar ca pe final aveam inca nevoie de sfaturile lui ( pt ca el detine un service din cate am inteles) si ca sa stiu din perspectiva serviceului meu ce pasi mai are de urmat la asigurari ca sa nu profite incontinuare de buna mea credinta.

Va multumesc tuturor si daca nu cer prea mult mai am nevoie de putin ajutor. :twoup: :) :twoup:

Situatia e mai complicata decat pare (am vb la tel cu patronul si am spus sa nu ma tina inca 2 luni si el a spus ca ma tine 3 nu 2 :twoup:(( si m-a facut in toate felurile si a spus ca se are foarte bine cu asigurarile si sa nu blochez dosarul sunand la ei si reclamand ca o sa platesc eu tot . Eu nu doresc decat sa scap de cosmarul asta si nu mai am curaj cred sa mai scot masinia din garaj (daca o sa reusesc scoaterea ei din service). Edited by p3tric

Pai si tu esti chiar asa ultima carpa sa faca jegul ala cum vrea el? Mergi la csa si fa-le reclamatie, mergi cu cineva mai infipt asa - tatal sau altcineva - tu esti cam moale ...am ajuns sa ne fie frica de ei acum sau ce?daca eram in locul tau muream cu ei de gat!

Situatia e mai complicata decat pare (am vb la tel cu patronul si am spus sa nu ma tina inca 2 luni si el a spus ca ma tine 3 nu 2 :twoup:(( si m-a facut in toate felurile si a spus ca se are foarte bine cu asigurarile si sa nu blochez dosarul sunand la ei si reclamand ca o sa platesc eu tot . Eu nu doresc decat sa scap de cosmarul asta si nu mai am curaj cred sa mai scot masinia din garaj (daca o sa reusesc scoaterea ei din service).

Pai si tu esti chiar asa ultima carpa sa faca jegul ala cum vrea el? Mergi la csa si fa-le reclamatie, mergi cu cineva mai infipt asa - tatal sau altcineva - tu esti cam moale ...am ajuns sa ne fie frica de ei acum sau ce?daca eram in locul tau muream cu ei de gat!

Esti comic, dar sa sti ica ai dreptate. Fiindca am vrut sa nu o lungesc cu reclamatii si altele, vad ca din contra s-a lungit toata treaba la infinit. Asta te face sa incalci legile tari. Sper sa existe lege in tara asta si pt cei ca el.

Edited by p3tric

Nu trebuie acuzat brownshark, intradevar mi-a dat sfaturi foarte utile doar ca eu am intarziat sa le aplic si nu se prea puteau aplica din diferite impiedimente si greseli (din unele hartii) si totul a degenerat urat de tot. Sincer brownshark este un baiat caruia nu i*am multumit ironic, doar ca pe final aveam inca nevoie de sfaturile lui ( pt ca el detine un service din cate am inteles) si ca sa stiu din perspectiva serviceului meu ce pasi mai are de urmat la asigurari ca sa nu profite incontinuare de buna mea credinta.

Va multumesc tuturor si daca nu cer prea mult mai am nevoie de putin ajutor. :twoup: :) :twoup:

nu-mi permit sa spun ca am service. imi pot face insa tot ce-mi doresc, cind doresc.

cu tot respectul si cu toata intelegerea, tu nu intelegi limba romana. i'm out.

Sincer, brownshark, eu cred ca baiatul a fost receptiv la sfaturi, insa teoria si practica sunt diferite. Mi se pare ca prea faci caz de sfaturile tale si l-ai cam jignit. Dupa ce ca e necajit de situatie, cred ca numai de jignirile tale nu mai avea nevoie... Nu stiu cum de a permis atat, ca in locul lui, decat sa am parte de o atitudine ca a ta, te rugam sa fii "out" de mult. :twoup:

Esti cumva avocat si consideri ca oferi servicii de consultanta neremunerate de esti atat de ofuscat? :twoup:

eu si petrica STIM ce am vorbit, direct, la tel. asa ca stiu de ce scriu ce scriu.

tu, cu crezut-ul, poate duminica dimineata la slujba...

n-am nik de impartit cu tine, dar, ca idee, in 1987 imi luam prima masina, audi 50...asa ca...

Edited by brownshark

eu si petrica STIM ce am vorbit, direct, la tel. asa ca stiu de ce scriu ce scriu.

tu, cu crezut-ul, poate duminica dimineata la slujba...

n-am nik de impartit cu tine, dar, ca idee, in 1987 imi luam prima masina, audi 50...asa ca...

Asa ca...ce? :)

Imi pare bine pentru Audi-ul tau 50! Oricum, neinteresant. Tie ti s-a parut ca eu am ceva de impartit cu tine? :twoup:

Nu-mi spune ca imi interzici tu sa imi expun o parere! :twoup:

L-ai balacarit pe baiatul asta de zici ca esti cel putin vreun magistrat la Inalta Curte de Casatie si Justitie si el e venit cu pluta. Ma rog, il inteleg si pe el ca trebuie sa inghita astfel de...exprimari, fiind in situatia aceasta neplacuta cu service-ul respectiv si avand nevoie de un sfat bun indiferent de la cine vine, dar daca tot dai niste sfaturi si pretinzi ca te pricepi, macar ar fi de apreciat sa le dai intr-un mod mai civilizat, fara jigniri. :twoup: Asta ca sa iti traduc mai pe inteles ce am vrut sa spun in postul anterior.

"inseamna ca tot c am vb / scris cu tine puteam sa vb si cu cainele tau."

"n-am nimic cu tine, dar esti dureros...."

"dar , ca si pana acum, vb singur...."

"tu nu intelegi limba romana."

Mai vrei exemple? :twoup: Intr-adevar, stii ce ai vorbit cu el. Inseamna ca pe mess l-ai balacarit si mai rau, iar la telefon cred ca l-ai si injurat...

daca vroia sa-mi reproseze ceva, o facea el direct, nici macar aici. ca a facut sau nu a facut ce trebuia e doar trb. / alegerea lui. si eu si el stim ce am vb, asta a scris si el, nu prea vad d c te agiti tu, ...te-a rugat el cumva sa-l reprezinti, "dl. avocat " ?, esti cam nervos geaba....iar replica mea cu audi 50, evident ca te-ai facut ca nu ai inteles-o....sau, chiar....

oricum eu iti raspund aici ultima data , e inutil sa ocupam spatiu cu replici d genul asta, mai ales daca esti in necunostinta d cauza....

Va rog eu mult sa nu ne certam. Singurul vinovat de aici sunt eu pentru ca nu am stiut sa controlez situatia. Azi trec pe la service sa vad ce ,,MINCIUNI '' imi mai spune patronul, si sa vad masina daca nu o fi umblat asta pe la motor sa mai fure cate ceva ca pare in stare.

daca vroia sa-mi reproseze ceva, o facea el direct, nici macar aici. ca a facut sau nu a facut ce trebuia e doar trb. / alegerea lui. si eu si el stim ce am vb, asta a scris si el, nu prea vad d c te agiti tu, ...te-a rugat el cumva sa-l reprezinti, "dl. avocat " ?, esti cam nervos geaba....iar replica mea cu audi 50, evident ca te-ai facut ca nu ai inteles-o....sau, chiar....

oricum eu iti raspund aici ultima data , e inutil sa ocupam spatiu cu replici d genul asta, mai ales daca esti in necunostinta d cauza....

Nici nu ma agit, nici nervos nu sunt, nici nu il reprezint, insa pur si simplu am considerat ca pe fondul sfaturilor pe care i le-ai dat, l-ai jignit in nenumarate randuri si mi se pare deplasata atitudinea asta. Atat si nimic mai mult!

Legat de replica ta cu Audi-ul 50, am preferat sa pretind ca nu inteleg decat sa dau curs unor adevarate polemici. E grav daca tu consideri ca doar varsta impune respect. In plus, respectul se castiga, nu se impune, cu atat mai putin cu replici de genul acela... :twoup:

Comporta-te tu ca-n mahala si jigneste la fiecare fraza exprimata si asteapta respect pentru ca esti mai in varsta! :)

Edited by Bobo1987

Nici nu ma agit, nici nervos nu sunt, nici nu il reprezint, insa pur si simplu am considerat ca pe fondul sfaturilor pe care i le-ai dat, l-ai jignit in nenumarate randuri si mi se pare deplasata atitudinea asta. Atat si nimic mai mult!

Legat de replica ta cu Audi-ul 50, am preferat sa pretind ca nu inteleg decat sa dau curs unor adevarate polemici. E grav daca tu consideri ca doar varsta impune respect. In plus, respectul se castiga, nu se impune, cu atat mai putin cu replici de genul acela... :twoup:

Comporta-te tu ca-n mahala si jigneste la fiecare fraza exprimata si asteapta respect pentru ca esti mai in varsta! :)

nu-i vb de varsta aici, de experienta, poate....

el m-a respectat, n-am ce sa-i reprosez, sunt sigur ca m-a inteles ca nu am vrut sa-l jignesc, iar tu, p thread-ul omului, doar ai ocupat locul geaba, daca aveai sa-mi zici mie ceva, exista PM.

in 5 pagini, n-ai postat nik la obiect, folositor solutionarii problemei initiale, doar o recomandare (si aia ....), dar la flame esti no.1.

Edited by brownshark

Pune niste poze in detaliu cu ea sa vedem cum a iesit si dupa aceea inchide topicul.

Ok pun maine sau poimane . Momentan masina am dus-o in alt service sa imi schimbe tampoanele la motor, pentru ca cel din stanga era rupt de tot.

Se poate ca atunci la accident cand a sarit motorul de pe suport si a atins in tija de la volan care merge sa caseta sa fi intrambat ceva? Pentru ca acuma mi se pare ca tin volanul putin spre dreapta ca sa mearga masina drept, dar daca iau mana de pe volan nu ma trage in nici o parte. Dar am si o bucsa aia mare uzata din partea dreapta.

Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.