Jump to content

Vand truse scule Kraftwelle

Recommended Posts

Vand truse scule nemtesti Kraftwelle

Trusa 118 piese 400 ron

chei combinate cu clichet, tubulare,clichet mare+mic,cardane mare+mic, prelungitoare, capuri torx, stelare,normale, surubelnite,clesti, panteti, chei reglabile

Trusa 13 piese 100 euro

13 chei combinate cu clichet de la 8 la 32

Trusa 186 piese

chei combinate cu clichet, tubulare,clichet mare+mic,cardane mare+mic, prelungitoare, capuri torx, stelare,normale, surubelnite,clesti, panteti, chei reglabile,ciocan, boloboc, ruleta, pistol lipit plastic

post-26092-1282720270_thumb.jpg

post-26092-1282720286_thumb.jpg

post-26092-1282720304_thumb.jpg

post-26092-1282720314_thumb.jpg

post-26092-1282720335_thumb.jpg

post-26092-1282720360_thumb.jpg

• 4 weeks later...
trusa de 186 de piese e compusa din 4 sertare, sertaru cu tubulare, cel cu clesti, patenti si cheile combinate cu clichet, cel cu surubelnite si cel cu ciocan, pistol de lipit cu plastic, boloboc.nu am facut poza la toate 4 sertarele laolalta fiindca nu am reusit sa le incadrez si iasa bine poza, dar am facut separat, asa:

post-26092-1284798782_thumb.jpg

post-26092-1284798797_thumb.jpg

post-26092-1284798813_thumb.jpg

post-26092-1284798824_thumb.jpg

esti cam glumet, daca te intereseaza si vrei sa negociem pretul suna-ma si poate ajungem la o intelegere, dar 250 in nici un caz, daca doar ai chef de glume e treaba ta

Nu sunt deloc glumet si nici nu am chef de glume ... pur si simplu am facut o oferta, da`mi un pm daca vrei cu ultimul pret, e ok asa ?

salve in legatura cu trusa de 186 piese cat costa k nu am vazut eu sau poate mi-a scapat si ultimul pret la care nu mai incape discutie cu precizarea k transortul il platesc eu,interesante truse,bafta la vanzare

ce sa mai zic eu? toate samsele sa plece din arad toate trusele, importate de aceiasi persoana, poate sun cumparate chiar de la mine, nu am intrebat pe nimeni ce face cu ele.transportu il plateste cumparatorul. nu mi se pare corect sa includ eu in pret in tarif pt transport iar apoi sa pun in anunt ca e inclus si transportu, nu ar fi corect pentru cei care comanda doar o trusa si sunt mai aproape de arad, nu ar fi corect sa includ in pret inca cel putin 50 de lei, tocmai de aceea sunt deschis la negociere

acri-s strugurii... nu e a asa? eu folosesc personal o trusa din asta si nu ma pot plange, nu scapa clichetu, combinatele sunt misto, iar faptul ca unii oameni care au mai cumparat de la mine truse acum mi-au comandat si pentru alti prieteni, faptul ca sunt destui multumiti de ele ar trebui sa te puna pa ganduri, nu sa plans nimeni pana acuma. iar daca doresti sa pui teava de 2 m pe clichet, atunci ar trebui sa cauti un clichet care costa in jur de 100 e numai clichetul,asa ca as dori sa te abtiii pe viitor de la orice comentariu care nu isi are rostul

Degeaba te oftici,asta e adevarul.in poze nu se vede,dar cum pui mana pe ele se vede calitatea,sa nu mai zic daca incerci sa si lucrezi cu ele vei ramane foarte dezamagit.poate daca tu le folosesti la desfacut masini de spalat is ok,ca trusa de hobby e ok,dar nu mi spune ca tu desfaci cu trusa aia o _chiulasa_ la o masina ca din 186 de piese ai sa faci cam 220...bafta la vanzare.

foarte bine, ai reusit sa rupi clichetu, felicitari, eu am desfacut chiulase si nu mi-a scapat, am vandut si la mecanici care le folosesc zi de zi si nu au avut probleme cu ele, asta e, o fi ceva ghinionist. nu esti multumit si cu asta basta. o s ane certam si moderatorii or sa inchida topicul. sapt viitoare imi voi schimba axul meu cu came si daca dumneata doresti, o sa filmez toata operatiunea si sa postez sa vezi ca nu se rupe. ca si curiozitate, ai folosit trusa din asta, sau vorbesti din auzite, cum e obiceiul pe la romani?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.